kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Halk beğendi o zaman tamamdır
Halk beğendi o zaman tamamdır

"Beni galadaki görüşler değil, halkın görüşleri ilgilendirir" diyen Yılmaz Erdoğan, yeni filmini halkla birlikte izledi. Erdoğan çıkışta, "Tamam, şimdi filmim olmuş diyebilirim" dedi.

Vizontele Tuuba oyuncularının filmi, vizyona girdiği ilk gün halkla birlikte izleme projesi önce yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildi. Ne var ki Yılmaz Erdoğan, filmi oyuncularla birlikte izlemek için Batman, Denizli, İzmit, Bursa ve birçok şehirden gelenlerin olduğunu duyunca BKM'ye yakın oturan oyuncuları toplayarak, filmi izleyicilerle birlikte izledi. Halk gösterimine katılan diğer oyuncular ise Zeynep Tokuş ve Altan Erkekli oldu.

HALKIN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİ
Galaya gelen davetlilerden aldığı övgüleri değil, halkın görüşlerini ölçü aldığını dile getiren Yılmaz Erdoğan, görüşlerini almak için sabırsızlandığı halkın beğenisini alınca rahatladı. Peki galaya gelen davetliler "Vizontele Tuuba"yı beğenmemiş miydi? Galaya gelen hemen hemen her davetli, filmi beğendiğini filmin sonundaki alkışlarıyla ve Yılmaz Erdoğan ile sohbetleri sırasında ifade etmişlerdi. Ne var ki Erdoğan'a göre gala davetlileri gerçek görüşlerini dile getirmek istemeyebilirdi. Bunun nedeni de; çoğunun arkadaşı olması ve davete çağrılmış olmanın psikolojisi. Oysa halk Yılmaz Erdoğan'a gerçek görüşlerini dile getirebilir, filmi beğenmediğini rahatlıkla söyleyebilirdi. Bunun nedeni; öncelikle kendisiyle arkadaş olmamaları ve filmi para vererek izlemeleri.

YENİ FİLM İÇİN PARA LAZIM
Yılmaz Erdoğan'a sorulacak bir diğer önemli soru ise "Vizontele Tuuba"dan ne kadar para kazanmayı düşündüğüydü. Erdoğan hasılat rekoru kıran "Vizontele" için çok fazla masraf yaptığından, para kazanamadığını söylemiş, filminin hasılat rekoru kırmasının cebini doldurmadığını söylemişti. Erdoğan "Vizontele Tuuba"dan para kazanmayı istiyor, hem de çok istiyor. Çok fazla para kazanmak istemesinin nedenini ise sanatçı şöyle açıklıyor: "Her filmden para kazanamazsam, yeni bir filmi çekemem. İlk filmden kazanamadım. Çünkü çok fazla masraf oldu. İkinci filmi, ilk filmin getirdikleriyle değil bankadaki paramla çektim. Bir kısmını da sponsorla hallettim. Ama bundan sonraki film için bankadaki paramı kullanma lüksüm kalmadı. Bu filmden mutlaka para kazanmam gerekiyor. Bana üçüncü film için yetecek kadar para kazandırsın yeter. Bunun dışındaki parayla işim yok. Ben öldükten sonra bu film yaşayacak. Bunu biliyor olmak benim için yeterli" diyen Yılmaz Erdoğan, filminin ne kadar izleneceği konusunda tahmin yapmasının anlamsız olacağını belirtti. "Olabildiğince çok izlensin istiyorum o kadar. İlk filmin gerisinde kalma stresini de yaşamıyorum. Benim tek stresim, halkın beğenipbeğenmeyeceğiyle ilgiliydi. Halk gösteriminde gördüm ki, beğendiler. Bundan sonraki kolay...

Mehmet ÇALIŞKAN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Tanyeli yardım için podyumda
 Türk filmi gibi dizi
 atv 19.00
"Ali Kırca ile..."
 atv 19.45
"Spor Haberleri"
 atv 19.50
"Sinema"
 Show TV 19.30
"Ana Haber"
 Star 19.30
"Ana Haber Bülteni"
 Kanal D 19.00
"Ana Haber Bülteni"
First Leydi'ler rötarlı da olsa buluştu
First Leydi'ler rötarlı da olsa buluştu
Önceki gün gerçekleşen Erdoğan-Bush buluşmasının ardından dün de...
Beyaz Saray'da ince diplomasi
Beyaz Saray'da ince diplomasi
Erdoğan-Bush zirvesinin perde arkasında, adeta diplomatik bir satranç...
Hayata müzikle tutundu
Armağan Baysan, 20 yaşında geçirdiği trafik kazasında kafasına aldığı...
Porno CD'den yine bir kız öğrenci çıktı
Edirne'de korsan cd operasyonunda ele geçen filmde, bir kız...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.