kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Olaylı maça müfettiş
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü, geçen hafta sonunda yapılan olaylı Karşıyaka-Göztepe maçında ''güvenlik güçlerinin bir ihmalinin olup olmadığının araştırılması'' amacıyla 2 polis Başmüfettişi görevlendirdi. Bu arada Pazar günü yapılacak Altay-Karşıyaka karşılaşmasında bin 400 polisin görev alacağı açıklandı.

Liderin maçını Hamza Mısır yönetecek

SÜPER Lig'de 21.hafta hakemleri açıklandı. Yarın: Samsunspor-Malatyaspor Hakan Sivriselvi), Adana-Elazığ (Orhan Erdemir), Beşiktaş-Denizli (Hamza Mısır), Bursa-Ankaragücü (İsmet Arzuman), Pazar: Akçaabat Sebat- Trabzon (Mustafa Çulcu), Gençlerbirliği- Galatasaray (Ali Aydın), Çaykur Rizeİstanbul (Yılnur Önen), Fenerbahçe- Diyarbakır (Selçuk Dereli), Konya- Gaziantep (Musa Eryılmaz).

Futbola ojeli eller
GENÇLİK ve Spor Genel Müdürlüğü, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda bayan delege sayısının toplamın yüzde 3'ü oranında temsil edilmesi yönünde çalışmalar yapıyor. Genel Müdür Mehmet Atalay, "Bayanlarında katılımcı olması gerekir.Gerçek demokrasi böyle olmalı" dedi. Delege adayları arasında Lale Orta, Tuğba Tosun, Neslihan Bayraktar, Kadriye Gökçek, Atile Çamar, Seçim Demirel, Şebnem Çaldıran'ın isimleri geçiyor.

Rize: Bize yazık oldu
TÜRKİYE Kupası'nda Fenerbahçe'ye uzatma dakikalarında yediği gollerle 4-2 yenilerek elenen Çaykur Rizespor kan ağlıyor. Genel Kaptan Yılmaz Zehiroğlu, rakipleri karşısında iyi futbol oynadıklarını ve turu geçmeyi hak eden taraf olduklarını savundu. Zehiroğlu, "Fenerbahçe karşısında ezici bir futbol oynadık. İki kez öne geçmemize rağmen bunu koruyamadık. Şimdi bütün gücümüzle lige sarılacağız" dedi.

Diyar'da tesis atağı
DİYARBAKIRSPOR Kulübü Başkanı Ahmet Göksu, tesisleşme yönünde büyük bir mesafe katettiklerini belirterek, ismini açıklamayan hayırsever bir vatandaşımız 100 dönümlük arazisini Diyarbakırspor Kulübü'ne bağışladığını açıkladı. Göksu "Urfa Yolu üzerinde bulunan bu arazinin kulübe hibesinde İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu'nun büyük payı oldu" diye konuştu.

Rakipsiz şampiyon!
ADANA'daki Okullararası Boks Müsabakaları'nda fıkra gibi bir olay yaşandı. Sekiz okulun katılması gereken müsabakalara, kimse gelmeyince Kozan 50. Yıl Lisesi maç yapmadan, terlemeden şampiyon ilan edildi. Kozan Lisesi öğrencileri bu karara itiraz ederek, "Biz böyle şampiyon olmak istemiyoruz" dediler ama kayıtlara şampiyon olarak kaydedildiler.

Sualtı hokeyi başladı
SUALTI Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi Birinci Lig müsabakaları İstanbul'da başladı. Ataköy Avni Akyol Kapalı Yüzme Havuzu'nda gün sürecek organizasyonda Adana, Ankara, Çanakkale, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerinden, bayan ve erkek takımı olarak 24 kulüpten yaklaşık 170 sporcu mücadele ediyor.

Denizlispor tepkili
DENİZLİSPOR Kulübü Futbol Şubesi Başkanı Turgut Dalaman, Beşiktaş maçının İstanbul'da oynanması kararına tepki göstererek, ''Kar nedeniyle önlemler alınırken ve kamuda tatil ilan edilirken, karşılaşmayla ilgili verilen karar düşündürücüdür'' dedi.

Olimpiyat zirvesi
ATATÜRK Olimpiyat Stadı'na, UEFA tarafından 2004-2005 sezonu Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçı organizasyonunun verilmesinin ardından konuyla ilgili hazırlıklar bugün Ankara'daki toplantıda ele alınacak. Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TMOK Başkanı Togay Bayatlı, GSGM Mehmet Atalay ve Haluk Ulusoy katılacak.


İki yüzlü Barça!
RÜŞTÜ'NÜN Avrupa Birliği Statüsü'nde oyuncu olarak kabul edilmemesinin ardında Barcelona'nın bu konuyla yeteri kadar ilgilenmemesi gösterildi. Adının açıklanmasını istemeyen kulübün eski avukatlarından biri, "Eylül ayından bu yana Nihat için Sociedad çalıştı. Ama Katalan ekibinde Rüştü için hiçbir çaba gösterilmedi" dedi. İspanyol basını ise milli kalecimizin gitmesini isteyen Barcelona'nın kendi isteğiyle ayrılması için bu yönde davrandığını iddia etti.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Canaydın'ın zaferi
 Mutfakta biri var
 Kavga Çıkardı
 Darısı Seneye
 UEFA+derbi affı
 Saracoğlu önlemi
 Trabzon rayına oturdu
 OGÜN: KONYA hakem kurbanı
 Kaptan'dan çağrı: Yalnız bırakmayın
 Efes harika
 Naylonlu tedbir
 Kocaman: Rus ruleti gibiydi
 Hakan yalan söylemiş
 Çifte imza için ümit
 Ataman: Sıra Barcelona'da
 Canım feda olsun sana!
 YAO, SHAQ'ı denize döktü
 Sponsorun böylesi!
 Sihirbaz'ın heykeli
KAZIM KANAT
Ya meslek ya Beşiktaş!
Beşiktaş İletişim Komitesi...
EMRAH KAYALIOĞLU
İpotek mi?
Galatasaray ile AIG arasındaki zoraki nikah...
Rum kesimine sürpriz
Rum kesimine sürpriz
Hazırlıksız yakalanan Atina ve Güney Kıbrıs, Denktaş'ın planına...
Ankara ilk kez önde
Kıbrıs sorununun çözümü konusunda Ankara'nın ortak tutumu sonuç...
Vali: A, B değil H planını uyguladık
Vali: A, B değil H planını uyguladık
İstanbul Valisi Güler, "Ne A, ne B, ne de C planı. Uyguladığımız H,...
Önlemler alındı korkulan olmadı
Önlemler alındı korkulan olmadı
İstanbul'da dün öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı bu kez beyaz...
Tarkan'ın sürprizi
Tarkan'ın sürprizi
Zaman zaman araya hasretlik girse de, Tarkan ile Bilge'nin...
Gerçekten 'çok seksi'
Gerçekten 'çok seksi'
GISELE Bundchen uzun dönem mankenliğini yaptığı iç çamaşırı...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.