kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alışverişin yeni adresi BEŞİKTAŞ ÇARŞI
Alışverişin yeni adresi BEŞİKTAŞ ÇARŞI

Sanat ve sosyete dünyası alışverişin adresini değiştirdi. Milyarlık giysilerle görmeye alışık olduğumuz ünlüler uygun fiyatlara giyinmeye başladı. Akmerkez, Metrocity, Mayadrom gibi alışveriş merkezlerine Beşiktaş Çarşı'yı da ekleyen ünlü isimler, buradaki mağazaların müdavimi oldu.

Emel Yıldırım'dan Begüm Şen'e, Deniz Seki'den Ebru Destan'a kadar sosyete ve sanat dünyası; gardıroplarındaki ünlü markalar arasına Beşiktaş Çarşı'sının ürünlerini de ekledi. Son moda kıyafetlerin, ayakkabıların uygun fiyatlara yer aldığı Beşiktaş Çarşı, özellikle hafta sonları ünlülerin buluştuğu alışveriş mekanı oluyor. Albümü yeni çıkan, ekstrası olan veya önemli bir davet için kıyafet almak isteyenlerin tercih ettiği çarşıda her şey bulmak mümkün. Çarşının en ünlü butiği "Tulun" adını taşıyor. Buraya podyumların en ünlü mankenleri ve sosyetenin genç isimleri geliyor. Yurtdışından ithal ürünler "Tulun Butik"de satılıyor. Home Store, Mango gibi ünlü mağazalarda olmayan çeşit çeşit kıyafetler, aksesuarlar burada mevcut. Mağazanın sahibi Tulun Hanım çok ünlü müşterileri olduğunu gururla söylüyor. Sosyetenin ünlü isimlerinden Begüm Şen, Burcu ve Yasemin Demirören'in sürekli butiklerinden giyindiğini belirtiyor. Sanat dünyasından isimleri ise saya saya bitiremiyor. Albümü yeni çıkan Nadide Sultan'ın beş yıldır buradan giyindiğini söyleyen Tulun Hanım, podyum dünyasından Ebru Destan'ın da müdavimleri olduğunu vurguluyor.

BOL ÇEŞİT VAR
Zengin işadamı Erdal Acar'ın eşi Emel Acar ise çarşının gerçek bir tutkunu. Hemen hemen her mağaza Acar için "Bizim müşterimiz" diyor. "81" isimli ünlü markaların benzer modellerini satan mağaza da Emel Acar'ın kendilerinden son olarak satın aldığı bir jean'i gururla gösteriyor. Rengarenk tekliklerin 20 milyona satıldığı mağazada aynı terliklerin Mayadrom UpTown'da 100 milyona satıldığını belirterek, Meral Konrat'ın da sürekli müşterileri olduğunu söylüyor. Çarşı içinde rengarenk şallar, fularlarla dikkat çeken bir mağaza da "Kaşmir". Buraya kimler uğramıyor ki, Ebru Destan, Selami Şahin, Emel Acar hatta Yüksel Aytuğ bile.. 150 milyonluk şalların burada en ucuzu 30 milyon, en pahalısı ise 45 milyona satılıyor. "Panoro" isimli ayakkabı mağazası ise rengarenk vitriniyle dikkat çekiyor. Burada en moda ayakkabılar vitrini süslüyor. Milyarlık ayakkabılar burada 59-69 milyona satılıyor... Yasemin Koşal, şarkıcı Zeynep'in tercih ettiği bu ayakkabıcıya mutlaka bütün ünlülerin uğradığı söyleniyor.

FİYATLARI UYGUN
Renkli vitriniyle dikkat çeken başka bir mağaza "Gülüş".. Spordan abiyeye kadar her çeşidi bulmak kolay. Buranın müdavimleri ise tiyatrocular. Demet Akbağ ve Zerrin Sümer müşterileri arasında. İlerde, uzunlamasına dar bir mağaza göze çarpıyor. Adı "Freeshop". Spor ürünlerin satıldığı mağazanın müdavimleri ise futbolcular ve erkek sanatçılar. Davut Güloğlu, Gökhan Özen, Konyosporlu futbolcu Cenk, Pinto ve Fenerbahçeli futbolcu Selçuk gömlek, pantolon ve ayakkabılarını buradan alıyor. Ebru Yaşar'ın ise müdavimi olduğu bir mağaza "Boycott". Burada çalışan tezgahtar kız Ebru Yaşar'ın son olarak aldığı elbiseleri giyerek mini bir defile bile yapıyor...

GÜLŞEN YÜKSEL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Haberi yok ama Hülya'yı tiyatroya zorlayacağım' 'Robert...
 Bizi kollaması gereken adam annemi döverdi
 Keyifli tatil için hazırlık şart
 Amerikalı Mark'tan Türkçe stand-up
 Özgürlük GÖKLERDE!
 Göz renginizin ideal farını bulun!
 Babylon'a Peru'dan misafir geldi!
 3. Dansorium Dans Festivali
 ELİFÇE ile HOBİ DÜNYASI
 Düzeltme
GÜLSE BİRSEL
Havuz misafiri olma raconu!
Bugün de bu, sevgili...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Acılı burger
Patates, taze soğan,...
TÜLİN KERMEN
Vitrin Meleği
Sezonun ENNNN 5'i

E...
Yenidoğan sarılığına Çin çayı
Yenidoğan sarılığına Çin çayı
Bilindiği gibi, yeni doğan bebeklerde sarılığa oldukça sık...
Hamilelerin ve annelerin rehberi
Hamilelerin ve annelerin rehberi
GÜNCELLENEN bölümleri, uzman doktor makaleleri ile anne ve anne...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.