kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakan & Utku @ SABAH
 
Ünlüler Çiftliği'nden olası haberler
Tarihte Bugün

Ünlüler Çiftliği'nden olası haberler

* Seren Serengil'in bavullarını taşıyan Yunus Günce'nin reklamlardaki annesi bulutların arasında belirince Seren Serengil bayıldı. Sonraki diyaloglar şöyle gelişti: "Oğlum sen niye başkalarının valizlerini taşıyorsun?" "Ama anne o Seren. Nasıl taşısın o kadar valizi?" "A öyle mi? Aferin benim centilmen oğluma..." "Bakın biz de Seren'in diğer valizlerini taşıyoruz teyze, cüzdan niyetine..." "Di mi efendim?!"

*
Laila'daki tanışma gecesinde Seda Üren'i tanımayan Yasemin Kozanoğlu, 3'üncü gün sonunda kimseyi tanımamaya başladı. Zeynep Özal'a "Soyadı tanıdık geliyor ama sizi tanımıyorum. Siz de mi şarkıcısınız?", Hakan Ural'a "Sibel Can'ın eski kocası mı? Sibel Can kim?" diyen Yasemin, çiftliğe acil olarak getirtilen pikaplarla birkaç remiks yaptıktan sonra kendine geldi.

* Beşinci günün sonunda "Vejetaryanlık da bir yere kadarmış. Et istiyorum ben eeeet" diyerek kendini kaybeden Harun Kolçak, o sırada eve gelen Armağan Çağlayan'ın kulağını ısırdı. "Dış ses efendiiii yetiiiş" diye acı içinde haykıran Çağlayan'ın çığlıkları göz yaşarttı.

*
Köydeki 6'ıncı gün ünlü çiftçiler iyiden iyiye aç kalınca büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü. Ercan Akışık'ın kuzu taklidi yapması üzerine başta Seren olmak üzere diğer ünlü çiftçiler Ercan Akışık'ın üstüne atılıp çiftliğin ağasını yemek istedi. Ağır yaralı olarak son anda kurtulan Akışık, "Taklitlerimden sakınmam lazım" dedi.

* Gece uykuda evin içinde farelerin cirit attığını gören Seren, "Yunus yetiiiiş fare var" diye çığlık atınca uyku mahmuru Ercan Akışık kedi taklidi yaptı. Kedi taklidi yapınca Seren'in köpeklerinin hücumuna uğrayan Akışık, daha sonra fare kapanı taklidi yapmakla yetindi.

*
Başlarda kimileri tarafından tanınmayan Seda Üren sonunda kendini tanımadığını açıkladı. "Ben kimim? Ne işim var burada?" diye ağlamaya başlayan Seda'yı, Zeynep Özal çamaşırlarını yıkayarak teselli etti.

* Seren'in küçük köpeğini kurt kaptı. Ercan Akışık bunu espri malzemesi yapıp, "Manda yuva yapmış söğüt dalına yavrusunu sinek kapmış gördün mü" türküsünü "Seren'in köpeğini kurt kapmış gördün mü?" şeklinde modifiye edince büyük kargaşa çıktı. Çiftliğin ağası Akışık, kendi kendine taklit yapma ve espri yapma yasağı getirdi.

*
Seren'in diğer köpeği Tayni de kaybolunca bütün ev halkı Tayni'yi aramak için araziye dağıldı. Tayni'nin kemikleri dere kenarında bulundu. Seren, sinir krizleri geçirerek Tayni'yi yediğini itiraf etti.

* 3'üncü gözü açık olan ve doğaüstü güçleri olan Harun Kolçak, "Rahmetli Turgut Özal'ın kemiklerinin sızladığını" hissettiğini söyleyince Zeynep Özal valizini sürüye sürüye İstanbul'a dönmeye kalktı.

*
Çiftlik halkı tavuklar için kümes yapmaya çalışırken kavga çıktı. Seren "Daha benim köpeklerime ev yapmadık, bu lavuklar da nereden çıktı?" deyince Hakan Ural, "Sen kime lavuk diyorsun ulan?" diyerek Seren'in üzerine yürüdü. Seren'in tavukların adını 'lavuk' olarak bildiği anlaşılınca kavga sona erdi.

* Yarışma kurallarına göre elektrik olmayan evde Harun Kolçak elektrik buldu. "Ben negatif elektrik alıyorum. Feng Shui'ye göre bu evin yönü ters" diyen Harun, evin yönünü değiştirmeye kalktı. Ercan Akışık'ın son anda Konfiçyüs taklidi yaparak Harun'u ikna etmesi sonucu olası bir facianın eşiğinden dönüldü.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Batsın bu dünya (Genişletilmiş yeni baskı)   / 15-09-2004
 Anlat Savaş Abi!   / 14-09-2004
 Meşhur İstiklal Akarsu kayıtdışıları   / 13-09-2004
 Günter'in absürd temasları   / 10-09-2004
 Verheugen'le röportaj yaptık   / 09-09-2004
 Caydırıcı sigara üstü yazıları   / 08-09-2004
 Satıyoruz satıyoruuuuz saaaaatt...   / 07-09-2004
 Zina diyalogları   / 06-09-2004
 Şoktan haberler   / 03-09-2004
 Berbat Durum Senaryoları   / 02-09-2004
HAKAN & UTKU
Ünlüler Çiftliği'nden olası haberler
* Seren Serengil'in...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Çanak köfte
Kıyma, soğan, ekmek,...
Çocuk ve yaşlılara özel bakım şart!
Çocuk ve yaşlılara özel bakım şart!
Bağışıklık sistemi zayıf olan küçük çocuklar ve yaşlılar, içinde...
Yaşlılara grip aşısı öneriliyor
Yaşlılara grip aşısı öneriliyor
Yaşlılarda kışın enfeksiyonlara yakalanma riski artıyor. Bu nedenle,...
Kümes ve duş kabini tamam sıra tavuklarda
Kümes ve duş kabini tamam sıra tavuklarda
atv'de yayınlanan Ünlüler Çiftliği'nde lüks yaşama alışkın simaların...
Jennifer'ı takip ediyor
Jennifer'ı takip ediyor
Geçtiğimiz gece bir davete katılan assolist Petek Dinçöz, ilginç...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.