kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Tecavüzcüyü eşkalini çizip yakalattı

Adana'da ikisi kardeş 3 kişi, üniversiteli bir kıza ormanda tecavüz etti. Tecavüzcülerin robot resimlerini çizen genç kız, teşhis sırasında bayıldı.

Adana'da Çukurova Üniversitesi 4'üncü sınıf öğrencisi olan F.N.A. (29), Tolga A. (28) ve Hüseyin A. kardeşler ile arkadaşları Erhan Ü.'nün tecavüzüne uğradığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kendisine tecavüz edenlerin robot resimlerini çizen F., teşhis odasında kendisine tecavüz edenleri görünce şok geçirdi. Adli Tıp Kurumu tarafından genç kıza 10 günlük darp raporu verildi. Tolga ile Hüseyin A.'nın annesi ve iki kız kardeşi de, tecavüze uğrayan kızı tehdit ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

ÇAMLIĞA GÖTÜRDÜLER
Amcasının evinde kalan F.N.A., amcası ile tartıştıktan sonra gece yarısı dışarı çıktı. Oturduğu apartmanın girişinde bulunan fırında çalışan gençlerle konuşan F.N.A., "Canım çok sıkılıyor. Beni biraz gezdirin" dedi. Bunun üzerine fırıncıgenç, daha önceden tanıştığı F.N.A ile otomobile binerek dolaşmaya çıktı. Bir süre dolaştıktan sonra fırıncı genç F.A.'ya "Seni eve bırakayım mı" diye sordu. Bunun üzerine genç kız, "Beni yakında indir. Bankadan para çekip eve yürüyerek giderim" dedi ve arabadan indi. İddiya göre, saat 03.00 sıralarında bankanın ATM'sinden çıkan genç kızın yanında bir otomobil durdu. Aracı kullanan Tolga A. ile kardeşi Hüseyin A. ve arkadaşları Erhan Ü. üniversiteli kızı zorla otomobile bindirdiler. Genç kızın bağırmalarına aldırış etmeyen üç kişi otomobille süratli bir şekilde baraj çamlığına gittiler.

ÇIRILÇIPLAK BIRAKTILAR
İddiaya göre, tecavüzcüler, F.N.A'yı otomobilden indirip ağaçların altında bir yere yatırdılar. Genç kızın yalvarmasına aldırış etmeyenüç genç sıra ile F.N.A'ya tecavüz etti. Üniversiteli genç kızın tişörtünü ve pantolonunu çıkartan gençler kızın giysilerini görünmeyen bir yere attılar. Tecavüzcüler, F.N.A'nın iç çamaşırlarını da olayın geçtiği yerin daha uzağında bir yere attıktan sonra uzaklaştılar. Sabah devriye gezen polis ekipleri tarafından çırılçıplak bulunan F.A. araca bindirilip karakola götürüldü. F. N.A'nın teşhis ettiği iki genç sorgulamalarında kendilerine yöneltilen suçları reddetti ve tecavüzün Erhan Ü. Tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti. Gasp bürosu ekipleri Tolga A. ile Hüseyin A.'yı F.N.'ye olayın geçtiği baraj çamlığına götürerek yer gösterme yaptırdılar. Genç kızın elbiselerini attığı yere giden ekipler iki kardeşin gösterdiği yerde F.'nin elbiselerini buldu. Bu aradaİKİSİ KARDEŞ ÜÇ SANIK ADLİYEYE ÇIKARILDI....   Tecavüzle suçlanan kardeşler Tolga A., Hüseyin A. ile arkadaşları Erhan Ü., emniyette ifadeleri alındıktan sonra dün öğleden sonra Adana Adliyesi'ne çıkarıldı. İki kardeşin annesi ve kızkardeşleri ise serbest bırakıldı.çalışmalarına devam eden polisler, Erhan Ü.'yü de gözaltına aldı. Tecavüz olayı nedeniyle gözaltına alınan Çukurova Üniversitesi Yüksekokul öğrencisi olan Erhan Ü. ise tecavüz olayını 2 kardeşin gerçekleştirdiğini iddia ederek,

KARDEŞLER TECAVÜZ ETTİ.
"Olay gecesi alkollüydük. Bu arada Baraj Yolu'nda bir bankanın önünde bulunan kız el kaldırdı. Biz de kendisini aldı. Bu arada kız grup seks yapmayı teklif etti. Evimizin olmadığını öğrenince Baraj Çamlığı'na gitmeyi kabul etti. Çamlığa geldiğimizde ilk önce Tolga daha sonra kardeşi Hüseyin genç kızla beraber oldu. Ben kendisiyle ilişkiye girmedim. Eğer DNA testi yapılırsa her şey ortaya çıkar" şeklinde ifade verdi.

Murat KARAMAN - ADANA / MERKEZ

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Haluk Kırcı Ukrayna'da operasyonla yakalandı
 Ersun Hoca'dan tam zamanında müdahâle
 İtalyan radyosunda Ermeni tartışması
 Genelkurmay: Askerlik kısalmıyor
 Lisa'nın katili Ermenek'e nakledildi
 Tango'dan sonra 'zeybek'
 İngiltere, Türk mafyasının peşinde
 Masonlar toplu halde Ata'nın huzuruna çıktı
 'Yeniden doğmuş gibiyim'
 Askeri birliğe saldırı: 2 er şehit
ERDAL ŞAFAK
Üzgünüz Leyla
Kurye avukatlar hava koşullarından...
MEHMET BARLAS
Eşcinsellik konusu da ilgi alanımızda artık!
Hayat...
UMUR TALU
Vicdan göçüğü
Kalk, binlerce ailenin canına, malına,...
EMRE AKÖZ
Ne kadar su içmeli?
Geçenlerde sporla ilgili bir...
'Kendinizi beğendirin'
Başbakan Erdoğan'ın son ziyaretinde 1 saat görüştüğü Türkiye yanlısı...
Kritik ABD seçimine 10 gün kaldı
2 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için Amerika'nın 50...
Aslan Bal-iç-ti
Aslan Bal-iç-ti
Galatasaray, zorlu Trabzon deplasmanından, hakem Tatlı'nın tartışmalı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu