kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Honda FR-V'de önde bile 3 kişi oturuyor

Çok kullanım amaçlı segmente yeni bir soluk getirmesi beklenen Honda FR-V'de önde ve arkada üçer olmak üzere 6 kişiyi oturabiliyor. Geniş bagaj hacmi de kalabalık aileler için birebir

Honda, fuarda tüketicilere yeni Accord i-CTDi, yeni CR-V, yeni Jazz, FR-V, Civic TYPER, Civic 5 Kapı, Civic Sedan, HR-V, Accord 2.4 Executive ve S2000'i sunacak. Honda'nın 4x4 sınıfındaki satış lideri olan modeli CR-V yenilendi. Sadece gerektiğinde otomatik olarak devreye giren Gerçek Zamanlı 4WD sistemi, her türlü yol şartlarında daha iyi bir hızlanma ve tırmanma performansı sunuyor. CR-V'nin aktif güvenlik donanımı, eklenen VSA (Araç Denge Kontrol) sistemi ile artık daha zengin. Honda tarafından geliştirilmiş olan dörtlü kanal sistemi, gerektiğinde gaz ve ateşleme sistemlerini kontrol ederek ön sağ ve sol tekerleğe frenleme uygulayarak sürücüsüne ani manevralarda yardımcı oluyor. Yeni CR-V'nin fren performansı da güçlendirildi. Önde 300 mm çaplı havalandırma kanallı diskler, arkada ise 305 mm çaplı diskler kullanılıyor.

Şehir kullanımına uygun
Yeni CR-V'nin görünümü, dayanıklılık konsepti çerçevesinde yenilenirken şehir kullanımına uygunluğu da daha belirgin hale getirildi. Daha kaslı bir görünüm sunan ön tampon ve sis lambasına, ürün yelpazesine yeni eklenen Executive modelinde koruyucu bir donanım eşlik ediyor. Yeni ızgarayı ise iki adet krom çubuk süslüyor. Benzer şekilde arka tampon da yenilendi. Daha yüksek bir konumda yer alan arka far grubunu şeffaf bir kapak örtüyor. Diğer yenilikler arasında, yeni kapı kolları, eşik koruma bandı ve yenilenmiş çamurluk ağzı koruyucuları sayılabilir. CR-V'nin deri döşemeli modellerinde ısıtmalı ön koltuklar standart sunuluyor. Yeni direksiyon simidinin sağ tarafında, yeni eklenen Cruise Control sisteminin, sol tarafında ise ses sisteminin düğmeleri yer alıyor. Standart donanıma alınan yeni yan hava perdelerine ilave bir güvenlik önlemi olarak eklenen sensörler, aracın devrilmesi halinde de yan hava perdelerinin açılmasını sağlayacak şekilde programlanmış. Yeni CR-V'de, Accord'larda olduğu gibi, ana gösterge paneli ışığı, kontak kapalı durumdayken sönüyor, kapı açıldığında hafifçe aydınlanıyor ve kontak açıldığında tam aydınlanma konumuna geçiyor. Panel üzerindeki beyaz rakamların okunabilirliği, kırmızı renk aydınlatmalı ibreler ile daha kolay hale geliyor. Kilometre göstergesinin içinde yer alan dijital bilgi ekranında, gerçek zamanlı yakıt tüketimini ve ortalama yakıt tüketimini aynı anda görmek mümkün.

'Executive' yeni eklendi
Ürün yelpazesine yeni eklenen Executive modelindeki farklılıklar arasında darbe sensörlü alarm, deri direksiyon simidi ve topuzu, gövde rengi tampon altı, elektrikli katlanabilir dikiz aynaları, kromaj egzost ucu ve bej deri döşeme sayılabilir. Fuarda sergilenecek Honda FR-V ise çok kullanım amaçlı segmente (MPV) yeni bir soluk getirecek. FR-V, önde ve arkada üçer kişilik olmak üzere toplam altı kişilik oturma kapasitesi sunuyor. 3+3 koltuk konfigürasyonunda ortadaki koltuklar, ileri geri hareket ettirilebiliyor. Bu koltuk konfigürasyonu yolcular için geniş iç hacim ve bagaj için yeterli alan sunuyor. Yolcu güvenliğine de maksimum derecede önem verilen FR-V'de iki aşamada açılan sürücü ve yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları ve boydan boya yan hava perdeleri ile altı koltukta da üç noktalı emniyet kemeri bulunuyor. ISOFIX çocuk koltuğu bağlama sistemi hem ön orta koltukta, hem de arkadaki iki yan koltukta mevcut.
DİĞER BİLGİ VE YAŞAM HABERLERİ
 İtalyanlar'ın Yeni Idea'li
 Alfa Romeo Standında Şenlik
 Citroen, C4'le Farklı Bir Çizgi Yakaladı
 Octavia'nın Yüzü Yenilendi
 60 Yeni Model Sergilenecek
 4x4 Sportage'le Araziye Çıkacak
 Kimler Katılıyor?
 Avrupalı Tüketici Mini Seviyor
 Laptop Piliyle Giden Otomobil Ürettiler
 Bmw, Yenilenen M5'le F1 Keyfi Yaşatacak
 Mini Sevenler İçin Copen Markası Doğdu
 Discovery 3, Daha Güçlü Motora Sahip
 Sonata Ab'li Tüketiciler İçin Yeniden Yaratıldı
 Megane Ailesi Tam Kadro Gövde Gösterisi Yapacak
Yurtdışına gitti bir daha dönmedi
Çocuk pornosu suçlamasıyla 2 yıl tutuklu kalan tahliye olur olmaz da...
'Çocuk hata yapıyor ceza veremiyoruz'
Bakan Güldal Akşit'e göre yurtlarda çocukların sorumluluğunu üstlenen...
IMKB
E: 23,177 D:% 0.19
DOLAR
S: 1,444,000 D:% -0.41
EURO
S: 1,882,000 D:% -0.21
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu