kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sosyetede 2004'ün "EN"leri
Sosyetede 2004'ün "EN"leri


Biz unutkan bir milletizdir. Günlerce konuştuğumuz konuları bile birkaç ay içinde unutup gideriz. İşte bu yüzden sizlere 2004 yılında sosyete dünyasında olup bitenleri hatırlatmak istedim. İşte 2004'e damgasını vuran sosyetikler ve sosyetik olaylar...

EN YANIK TENLİ EDA TAŞPINAR
Nurettin
Hasman'ın yarı yaşındaki sevgilisi Eda Taşpınar, 2004'ün 'en çifte kavrulmuş sosyetiği' olarak hafızalarımıza kazındı. Yazın Bodrum beach'lerinde zencilere benzeyene kadar kadar yanan Taşpınar, kışın da solaryum salonlarından çıkmadı.

EN YARDIMSEVER SOSYETİKLER
Tatile gittikleri Phuket adasında asrın felaketini yaşayan sosyetenin ünlü simalarının vicdanı Türkiye'ye dönmelerine el vermedi. Galip Gürel, Turgay Uzun arama kurtarma çalışmalarına katılırken; Selma Türkeş, Semiramis Pekkan, Manolya Onur ve Ender Mermerci aç insanlara yemek yapıp, öksüz çocuklara yardım ellerini uzattılar.

EN SÜRPRİZ EVLİLİK
Yüksek
Mimar Murat Atabarut ile CNN Türk'ün Genel Müdürü Efe Önbilgin'in sağ kolu Arzu Yüksel'in sürpriz nikâhı, 2004'ün son aylarına damgasını vuran olaydı. Atabarut'un Şile yolu üzerindeki meşhur çiftlik evinde kıyılan nikâhlarının şokunu, İstanbul sosyetesi hâlâ üzerinden atabilmiş değil!!!

EN GEZGİN RAHMİ KOÇ
Koç
Holding'deki aktif iş hayatını oğlu Mustafa Koç'a devrederek yıllardır hayalini kurduğu dünya turuna çıkan Rahmi Koç, 2004'ün en gezgin kişisi oldu. 18 Eylül'de 'Nazenin 4' adlı teknesiyle iki sürecek dünya turuna çıkan Koç, 2004'te yolculuğunun ilk etabını tamamlayarak Atlas Okyanusu'nu geçti.

EN SÜPRİZ KAYIP MEHMET SABANCI
Türk
Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı'nın kardeşi, F&B Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sabancı'nın ani ölümü, 2004'ün en üzücü olaylarından biriydi. Mehmet Sabancı, 41 yaşında Londra'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

EN MÜZMİN AŞIKLAR ASLI SARI-SERGEN YALÇIN
Dört
yıllık ilişkilerinde, ayrılıpbarışma konusunda yeni bir dünya rekoruna koşan Aslı Sarı ile Sergen Yalçın, 2004 yılını da yine 'müzmin aşıklar' şeklinde geçirdiler. Umarım 2005'te bu rutin uygulamalarından vazgeçip, ilişkilerinde bir istikrar tuttururlar.

EN DEKOLTESEVER DENİZ BERDAN
Sosyetenin
yeni kazancı Deniz Berdan, mankenlere taş çıkartan vücudu ve her daim giydiği ultra dekolte kıyafetleriyle 2004'te adından en çok söz ettiren sosyetik oldu. Yaz-kış giydiği cesur kıyafetleriyle, 2004'ün 'en dekoltesever' unvanını aldı.

EN EN ZAYIF HAMİLE ETHEL BALER
İşadamı Rober Barel'in eşi Ethel Baler, hamileliği sırasında formu bozulmasın diye yemek yemeyen ve topu topu yedi kilo alan manken Ebru Şallı'nın rekorunu kırarak 2004'ün en zayıf hamilesi oldu. Hamileliği süresince sadece limon ve salatalık ile beslenen Baler, toplam beş kilo aldı.

EN SÜPRİZ BERABERLİK ÇİĞDEM KAYALI-TARKAN SUALP
15 yıllık
hayat arkadaşı Mustafa Denizli'den ayrılan Çiğdem Kayalı'nın, kısa bir süre sonra kendinden dokuz yaş küçük Tarkan Sualp ile yeni bir aşka yelken açması, 2004'ün en sürpriz beraberliği oldu. Aşıklar, 2005'te nikâh masasına oturmayı planlıyor.

KISA EVLİLİK HANDE ATAİZİ-FETHİ PEKİN
4 Ağustos
'ta nikâh masasına oturup, balayına çıkarken "Evlilikte Mal Ayrılığı" sözleşmesi nedeniyle havaalanı yolunda tartışıp ayrılan Hande Ataizi ile Fethi Pekin'in 24 saat süren evliliği 2004'e damgasını vurdu. Evliliklerinin ertesi günü ayrılan çift, adli tatilin bitmesiyle tek celsede boşandı.

EN ACI KAYIP SAKIP SABANCI
Sabancı
Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve tüm Türkiye'nin sevdiği, tonton işadamı Sakıp Sabancı'nın vefatı, 2004'ün en acı kayıplarından biriydi. Soğuk algınlığı nedeniyle 30 Mart'ta Amerikan Hastanesi'ne yatırılan Sabancı 71. doğum gününü kutladıktan iki gün sonra hayata gözlerini kapadı.

EN HAVALI DÜĞÜN TANSA MERMERCİ-CAN EKŞİOĞLU
29 Ocak'ta,
Ender Mermerci'nin Vaniköy'deki yalısında sade bir nikâh töreniyle evlenen Tansa Mermerci ile Can Ekşioğlu'nun Beylerbeyi Sarayı'ndaki düğünleri, 2004'ün en havalısıydı. 2004'de yaşanan düğün enflasyonunda, onlarınki en çok konuşulandı.

EN SÜPRİZ AYRILI K DERİN MERMERCİ-RALF TEZMAN
Birbirlerine
deliler gibi aşık olan ve önümüzdeki yaz evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Derin Mermerci ile Ralf Tezman'ın ayrılığı, 2004'ün en sürpriz olaylarından biriydi.
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Ortalık çok fena karışacak
 Amerikan modeli tutmadı
 'Kendimi sinemada görmek istiyorum
 Asla bakire olmayan bir gelin istemem
Beş yıldır Türkiye'nin trilyonerlerini belirliyor
Beş yıldır Türkiye'nin trilyonerlerini belirliyor
Son beş yıldır Milli Piyango çekilişinin 'şans meleği' olan Işık...
10 bin kişiyle yeni yılı kutlamaya, Park Orman'a
10 bin kişiyle yeni yılı kutlamaya, Park Orman'a
Park Orman'da bu gece iki çadırda birden toplam 10 bin kişi birlikte...
Latife Hanım'ın sır mektupları
"Atatürk'le evli olmak" ile evli olmak" arasındaki farkı...
Said Nursi'den Fethullah Gülen'e Nur Cemaati
Said Nursi 1876'da doğdu.
Musevi olan İstanbul vekili Karasso'ya...
Mortgage
2005 yılında yasal düzenlemeler tamamlanırsa ipoteğe dayalı, kira...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.