kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

Hidayet'ten 19 sayı
NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando, evinde New Jersey'i 104-101 mağlup etti; üst üste 3. galibiyetini aldı. 20 dakika oynayan Hidayet; 19 sayı, 5 ribaund ve 1 asistlik performans sergiledi. New Jersey'de Jason Kidd; 22 sayı, 11 ribaund ve 11 asistle bu sezonun ilk, kariyerinin ise 60. triple-double'ını yaptı. Mehmet Okur'un takımı Utah ise Zaza Pachulia'nın ekibi Milwaukee ile karşılaştı. Mehmet, 10 sayı ve 13 ribaund ile double-double yaptı. Zaza ise 5 sayı ve 9 ribaundla oynadı. Diğer sonuçlar: San Antonio-Denver: 99- 90, Cleveland-New York: 104-79, L.A.Lakers- Phoenix: 91-108, Washington-Minnesota: 117-114, New Orleans-Sacramento: 121-117, Chicago- Boston: 102-91, Dallas-Indiana: 121-101.

Çetin resmen Diyar'da
Diyarbakırspor'da beklenen imzalar nihayet atıldı. Yeşil-kırmızılı ekip, ikinci devre hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya Aksu'da, teknik direktör Oğuz Çetin ile 6 aylık, Ankaragücü'nden alınan Niyazi ile de 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantepspor finale kaldı
Gaziantepspor, Mısır'da düzenlenen dörtlü turnuvada Al Ahly'yi penaltılarla 10-9 mağlup ederek finale kaldı. Kırmızı-siyahlı takıma Kahire'deki Türkler büyük destek verdi. Gaziantepspor, yarınkifinalde Tunus'un güçlü takımı Tarajy ile karşı karşıya gelecek.

Uçar yeniden başkan
Özerkliğe kavuşan Motosiklet Federasyonu'nun ilk olağan genel kurulunda başkanlığa Bekir Yunus Uçar yeniden seçildi. Ankara'da yapılan ve 133 delegenin 85'inin katıldığı genel kurulda tüm oyları alan Uçar, dört sene süreyle başkanlık görevini elde etti.

G.Birliği revire döndü
İkinci yarı çalışmalarına Antalya'da devam eden Gençlerbirliği'nde sakatlık şoku yaşanıyor. Kırmızısiyahlı ekipte Ayman, Sami Gtari, Mehmet Nas ve Tayfun; GBA ile yapılan hazırlık maçında sakatlanırken Hakan Aslantaş ile Zafer de Genç Milli Takım kampından sakat döndüler. Sinüzit olan kaleci Gökhan'dan sonra kaptan Ümit Bozkurt da sakatlanıp antrenmanı yarıda bıraktı. Teknik direktör Ziya Doğan, "Bu sakatlıklar canımızı sıkıyor. Umarım oyuncularım bir an önce iyileşirler" dedi. G.Birliği, bugün Hollanda Birinci Lig ekiplerinden De Graafschap ile karşılaşacak. Öte yandan Başkent ekibi Altay'ın genç savunmacısı Tuna ile prensip anlaşmasına vardı.

Malatya "Tanrıverdi" dedi
Malatyaspor'un dün yapılan olağan kongresinde Hikmet Tanrıverdi yeniden başkanlığa getirildi. Tek liste ile gidilen kongrede Tanrıverdi'nin 29 kişilik yönetim kurulundaki4 isim değişti. Hikmet Tanrıverdi yaptığı açıklamada, "Çok büyük hedeflerimiz var. Malatyaspor'u hak ettiği yere getireceğiz" şeklinde konuştu.

İpek Şenoğlu tur arıyor
Teniste bir Grand Slam Turnuvası'na katılan ilk Türk bayan olan İpek Şenoğlu, Avustralya'nın başkenti Canberra'da 110.000 dolarlık Open WTA Tenis Turnuvası'nda ilk karşılaşmasına bugün çıkıyor. İpek Şenoğlu, Rumen partneri Andreea Vanc ile birlikte İspanyol Darra Santonja ve İtalyan Serra Zanetti çiftiyle karşılaşacak.

Ankara Mersin'i yenemedi
Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, İkinci Lig A Kategorisi ekiplerinden Mersin İdman Yurdu ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi'nde yapılan karşılaşmada Mersin İdman Yurdu, ilk yarıyı Taylan'ın attığı golle 1-0 önde bitirdi. Mücadelede skoru belirleyen golü Saffet kaydetti.

Konyaspor kampında olay
Konyaspor kampında yine kavga çıktı. Yeşilbeyazlı ekibin dünkü idmanında Zafer Biryol ile Erhan Albayrak arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Zafer'in Erhan'a sert girmesiyle başlayan olayı teknik direktör Susic ile diğer oyuncular yatıştırdı. Bilindiği gibi Zafer Biryol daha önce de, A.Gücü'ne giden Okan Koç ile kavga etmişti.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Vey-Cell kapsadı
 Ver Carew'i al Boskovic'i
 Son 48 saat
 Serhat gözden çıkarıldı
 İyi ve kötü
 Pleşan yarın İstanbul'da
 Fatih Tekke yoksa galibiyet de yok!: 1-1
 Aslan firarda: 65-84
 Ankaragücü direk dövdü
 Dortmund Türk oldu
 Mutlu Çelik gemileri yaktı
 Fener Arkas'ına bakmadı
 Maksat spor olsun
 İnter Mucizesi
 Zaragoza tam gaz
 Kupa derbisini Celtıc aldı
KAZIM KANAT
17 maçı da kazanır
Daha 3 gün önce 'Kendinize...
RECEP GİRGİN
Crazy Liz ve Rolando
1.AYAK: Çalışmalarında beğeni...
Aşkta başarılıyım ilişkilerde kötüyüm
Aşkta başarılıyım ilişkilerde kötüyüm
Kalbini ve evini ilk kez Sabah'a açtı dedik. Dün gazetenin birinci...
'Aslan kral' tahttan indi
'Aslan kral' tahttan indi
Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı dönemdeki başkanı olarak...
Sermayeyi 'köpeğe' yükledi
Sermayeyi 'köpeğe' yükledi
Türkiye'de de gösterilen 'Sahil Güvenlik' dizisinin seksi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu