kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakan & Utku @ SABAH
 

Sen hiç göbekli spor yazarı gördün mü?

Yılmaz Erdoğan -ki pek sevgili dostumuz, üretimiyle bu ülkede parmakla gösterilebilecek bir insandır- geçenlerde "Spor yazarı göbekli olmaz" dedi. "Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?" oyunuyla olduğu gibi, bu kez de "Sen hiç göbekli spor yazarı gördün mü?" lafıyla gündeme oturdu. Yılmaz'ın sporla, özellikle futbolla ne kadar ilgili olduğunu bilmeyen spor basını, Yılmaz'ın durduk yerde gündeme gelmek için böyle bir polemiğe girdiğini sandı. Hepsi mezuralara sarıldılar. Bel ölçülerini alıp, ardından da Yılmaz'a boyunun ölçüsünü vermeye karar verdiler. İlk salvo da tabii en göbekliden geldi. Ahmet Çakar, "Erdoğan'ın mesleki andropoza girdiği"ni iddia etti. 'Mesleki andropoz' başlı başına hoş bir benzetme ama doğruluğu tartışılır. Diğer spor yorumcularından ses seda yok şimdilik. Tartışmaya 'ta göbekten' giriyor ve diğer spor yorumcularına Yılmaz Erdoğan'n sözlerini aktararak yorumlarını alıyoruz.

OSMAN TAMBURACI: Göbekliler cevap versin. Ben kaytan bıyıklıyım. Kaytan bıyıklarıma laf edilseydi kaytan bıyıklarımı sürerdim nerelerine? Allah muhafaza...

ERMAN TOROĞLU: Yılmaz haklı. Ben sana söyliyim neden haklı. Göbekli spor yazarları var arkadaş... Aynı göbekli marul gibi... Marullar da bozuldu. Eskiden böyle miydi o marullar, filinta gibiydiler. Spor yazarları da bozuldu. Neden, çünkü dayıyorlar antibiyotiği, hormonu, o fidan gibi spor yazarı bir gecede çatır çutur sesler çıkararak göbekleniyorlar.

CAN BARTU: Fener'in orta sahası yükü taşımıyor. Aurelio hep geriye oynuyor, Selçuk düz topçu... Daum bu orta sahayla Avrupa'da havlu atar. Bu kafayla UEFA kupası gelmez. Pardon siz ne sormuştunuz?

HINCAL ULUÇ: Şimdi hocam, siz şunları da cevaplayın hele bir, sonra konuşalım. Fularlı spor yazarı olmaz da demiş mi Yılmaz? Peki yüzüklüler yazamaz falan da demiş mi? Yandık oğlum Haşmet o zaman... Ehi ehi ehi...

GÖKMEN ÖZDENAK: Yılmaz haklı. Spor yazarı göbekli olmaz. Göbekli olunca kondisyonları zayıf olduğu için polemiğin yarısında bayılıp kalıyorlar. Spor yazarı dediğin futbolcu gibi antrenman yapacak, arka arkaya 8 saat polemik yapabilecek. Ben diyorum ki, spor yazarları sezon öncesi Uludağ'a falan çıkıp düz koşu yapar gibi düz yazı falan yazsınlar, kondisyon tutsunlar.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sevgili Hocam, bu Yılmaz ne diyor böyle göbekli möbekli? Hayır ben de az evvel yemeği biraz fazla kaçırmışım. Yoksa normalde böyle göbekli değilimdir. Öyle diil mi Uğur? Oynat bakalım benim şu havuz kenarında çekilmiş görüntülerimi.

REHA MUHTAR: Göbekli spor yazarı olur ama olursa benim gibi olur. Asena'dan da spor yazarı olur. Kız hem göbek atar hep maç kritiği yazar ama İbo buna müsaade eder mi? Sırf maç eleştiremesin diye maçları iptal ettirir mi? Valla olur mu olur.

TURGAY ŞEREN: İsim ver Yılmaz, kimler göbekli, kimler spor yazarı? Bira göbeği de aynı kapsama giriyor mu? Aramızda göbekli arkadaşların olduğunu ispatlayamazsan mahkemeye veririm seni...

KAZIM KANAT: Yılmaz Erdoğan sıkı bir Beşiktaşlı. Her kara kartal gibi o da formunda, göbeksiz. Ama göbekli kartallar yok değil. Bakınız Sergen Yalçın göbekli değil mi? Ama benim asıl sorum başka. Göbekli teknik direktör olur mu? Del Bosque, şşş... kime diyorum?! Alooo... Soyadım gibi konuşucam. Göbekli spor yazarının belgesi nerde? Tek belge var, o da benim. Ben de göbekli değilim. Bir de Murat Belge var ama onun konumuzla ilgisi yok.

RIDVAN DİLMEN: Göbekli spor yazarı olmak için nelerimi vermezdim. Yılladır kilo almaya çalışıyorum beceremiyorum. Takım çalıştırmayı bile bıraktım kilo alayım diye... Bizim Tanju şiştikçe şişiyor, ben aynıyım... Adaletin bu mu dünya?

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Uykusuz her gece   / 27-01-2005
 Maykılperver kardeşler!   / 26-01-2005
 'Vizyon'tele filmler   / 25-01-2005
 Tsunami bizde olsa...   / 24-01-2005
 CHP'lileri önceden uyarıyoruz!   / 21-01-2005
 Tüm kaçan boğalar, birleşin!!   / 20-01-2005
 Kavukla ilgili son gelişmeler   / 19-01-2005
 Bayramda köprülerden geçiş bedava   / 18-01-2005
 Ünlüler koyun olsa   / 17-01-2005
 'Kederli' kurban almayın   / 14-01-2005
AYŞE ÖZYILMAZEL
Dekolteye bayılırız ama sevgilimizde asla!
Dediler...
HAKAN & UTKU
Sen hiç göbekli spor yazarı gördün mü?
Yılmaz Erdoğan...
ECE VAHAPOĞLU
Bir sonraki film İstanbul'da!
Geçenlerde İngiliz film...
AYŞE TÜTER
Yoğurt aşı
Bulguru 1 su bardağı suyla ıslatın. Soğan,...
Çocuğunuz şımarık mı yoksa takıntılı mı?
Çocuğunuz şımarık mı yoksa takıntılı mı?
Çocuğunuzun huysuzluğundan ve takıntıya dönüşen bazı davranışlarından...
Dededen miras!
Dededen miras!
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç protez...
NY'tan yardım eli!
NY'tan yardım eli!
Mimar Eren Yorulmazer, salı günü Abdi İpekçi Caddesi'ndeki...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.