kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu isimlerle muhabbet garanti
Bu isimlerle muhabbet garanti
Hummalı bir hazırlık...

Bu isimlerle muhabbet garanti

Her çarşamba akşamı 'Yaşamdan Dakikalar' ile izleyici karşısına çıkan Hıncal Uluç, Nebil Özgentürk, Haşmet Babaoğlu ve Sunay Akın, bir araya gelmek için izleyicilerden daha çok sabırsızlanıyor. 15 haftadan bu yana yükselen grafiğiyle büyük beğeni toplayan programın en büyük özelliği; samimiyeti.

Onlar Türkiye'nin ünlü köşe yazarları... 'Yaşamdan Dakikalar' adlı televizyon programı için bir araya gelen dört sevilen isim; Hıncal Uluç, Haşmet Babaoğlu, Nebil Özgentürk ve Sunay Akın, ekranda izleyenlerine sanki program yapmak için değil de arkadaş sohbeti yapmak üzere toplanmış izlenimi veriyor. Gerçekten de arkadaş oldukları için, programdan saatler önce yemek için bir araya gelerek program bitene kadar akıllara gelecek her konuda konuşuyorlar.

ULUÇ HİZMET BEKLİYOR!
İnsan bu dört kişinin yanında kendini bir üniversite kantininde profesörlerle konuşma şansını yakalamış öğrenci gibi hissediyor. Bu kadar çok ismi, şiiri ve hikayeyi unutmadan akıllarında tuttuklarına ve nasıl olup da ortak paydada bu kadar rahat buluşup konuştuklarını anlamak güç ama dinlemek sonsuz keyifli... Televizyon izleyicisi de bu keyfi yaşamış olmalı ki program 15 haftadır yükselen bir grafikle devam ediyor. Bu ünlü dört isim ile buluşup sohbet ettiğimiz Sefaköy Stüdyoları'nda, yapımcı, yönetmen ve görsel yönetmenin de yer aldığı keyif masasında Hıncal Uluç, en çok ilgi gösterilen isim... Bir dediği iki edilmiyor. Ancak Uluç'u memnun etmek o kadar da kolay değil. Özellikle programın yapımcısı için... Uluç bize doğru dönerek "SABAH ekibi burada. Rezil ettin bizi. Bu masa neden hâlâ donatılmadı. Bir Light Cola bile almıyorsunuz! Kendi kolamı kendim getiriyorum" diyor. Sonunda kahkahalar eşliğinde masaya iki tabak sigara böreği geliyor. Haşmet Babaoğlu ise tüm inceliğiyle bizden uzakta kalan börek tabağını bize doğru uzatıyor... Masaya en son katılan Sunay Akın ise bu programı ne kadar sevdiğini şu sözlerle dile getiriyor: "Buraya gelince neşem yerine geliyor. Bu ekip ile yıllar önce tarihte çok önemli bir şey başarmışız da tekrar bir araya gelmişiz gibi hissediyorum."

ÖZENLE HAZIRLANIYORLAR
Dörtlünün program öncesindeki sohbetlerinde ilginçtir ki programda konuşulacakların bahsi bile geçmiyor. Ama ellerindeki dosyalardan, her birinin programa hazırlanarak geldiği belli oluyor. Nebil Özgentürk, program öncesinde ve program sırasında daha çok ev sahibi konumunda... Programda neler konuşulacağına, başlıklara ve kullanılacak VTR'lere kadar her şey onun elinden geçiyor. Bu haftaki programın konusu ise Çanakkale Zaferi... Programın başlamasına dakikalar kala dörtlünün arasında en hızlı davranan isim Hıncal Uluç oluyor. Makyajdan sonra soluğu stüdyoda alan Uluç, dosyasından son çıkan kitabı "Kapıyı Anahtarla Açmak"ı çıkarıyor ve diğer arkadaşları gelene kadar onu okuyor. Tabii hiç vazgeçmediği bir bardak buzlu suyu ile birlikte... Daha sonra elinde oyuncak kutusu ve kitaplarıyla Sunay Akın giriyor içeri. İki arada bir derede, Hıncal Uluç ile eski yazdığı bir yazı ile ilgili sohbetin kapılarını açmalarıyla, bir projeye imza atmaya karar vermeleri bir oluyor...

ASLA PLAN YAPMIYORLAR
Hiç ara verilmeden, sanki canlı yayınlanıyormuş gibi çekilen "Yaşamdan Dakikalar", yönetmenin '3-2-1' komutuyla başlıyor. Artık ünlü dörtlü, keyifli sohbetleriyle evlerinize konuk olmaya hazır. Program öncesinde de program sırasında izlemeye doyamadığımız bu isimler, doğallıklarıyla dikkat çekiyor. Hiçbir şey için plan yapmıyorlar. Öyle ki, reklam aralarında; 'birazdan şu konuyu konuşalım' bile demiyorlar. Birbirlerini bu kadar iyi anlamalarının sırrını Haşmet Babaoğlu şöyle açıklıyor: "Biz Hıncal'la o kadar uzun yıllardan beri beraberiz ki, gözlerimizle bile anlaşıyoruz. Onun ne zaman konuşulan konudan sıkıldığını, başka bir konuya geçmek istediğini hemen anlıyorum." Program sonrasında da yönetmeninden yapımcısına kadar kimse stüdyoyu terk etmek istemiyor. Haşmet Babaoğlu, daha gazetesi için köşe yazısını yazmadığını, ancak böylesine mutlu olduğu bir programdan sonra yazı yazmanın daha da keyifli olduğunu söylüyor. Hıncal Uluç ise bir yandan meyve tabağındaki meyveleri yerken, diğer yandan da yeni kitabını arkadaşlarına imzalıyor. Önümüzdeki hafta için çekim günü ve çekim saatini belirleyen ekip, yavaş yavaş birbirlerine veda ediyor ve bir sonraki hafta buluşmak için sözleşiyorlar. Hem seyirciyle hem de birbirleriyle...

DİLEK SANCILI Haber Merkezi

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Gurbetçi Önder mesaj veriyormuş
 'Gelibolu Rüzgarı'na tek sponsor bulamadı
 Güney Asya'ya tiyatro desteği
 Cildiniz yardım istiyorsa...
 Ünlülerin güzellik sırları
 30 yaşından sonra kıymete bindiler
 Aşık Veysel izdihamı
 Japonlar bile onun uçaklarına hayran
 Latin müziğinin ustaları İstanbul'da
 Hayal kahvesi 14 yaşına girdi
 'Pespaye' diyenler bile film ilanında yerini aldı
 Erkekler de ağlar
 Cephede iki film
AYŞE ÖZYILMAZEL
Anne köftesi çaptan düştü yaşasın Ramiz'in Köftesi
Ebe...
HAKAN & UTKU
Semra Hanım turnede
Japon korku kültü Ring filminin...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Tarhunlu pancar çorbası
Orta boy...
Baharda çiçek açmaya hazır mısınız?
Baharda çiçek açmaya hazır mısınız?
Yaşamımız artık baharla uyanıyor. Sokaklarda insanlar, kıyafetler...
Genleriniz incelenecek, neyi ne kadar yemeniz gerektiğine karar verilecek
Genleriniz incelenecek, neyi ne kadar yemeniz gerektiğine karar verilecek
Kişisel nutri genetik analizler sayesinde, insanlar artık kendi...
Sezaryene savaş açtı
Sezaryene savaş açtı
Geçtiğimiz günlerde Nurgül Yeşilçay'ın suda doğuracağını...
Sosyetenin Ferdi Özbeğen merakı!
Sosyetenin Ferdi Özbeğen merakı!
Meridien Ice, 25 yaş ve üstü sosyetiklerin favori mekânı oldu.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.