kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Terazi'nin halinden Kova anlar
Terazi'nin halinden Kova anlar

Sevgisiz yaşamakta zorlanan Terazi burcu insanları için en uygun partner yine kendi burcundan çıkar. Kova ve Boğa'yla da çok iyi anlaşırlar. Başak ile Balık ise Terazi'nin kara listesindedir.

TERAZİ BURCU: 24 EYLÜL- 23 EKİM

TERAZİ-KOÇ:
Uzun soluklu bir aşk
Zıt burcunuz olan Koç, heyecanlı, neşeli, hareketli ve ihtiraslıdır. Siz dengeli ve akıllı bir insan olarak kendinizi sevdirmeyi başarırsanız, ilişkiniz ömür boyu sürecektir. Üstelik Teraziler doğuştan aşk için yaratılmışlardır. Bir Koç'un Terazi'ye bağlanması zor olmayacak ve ikisi de bu ilişkiye teslim olacaktır.

TERAZİ-BOĞA:
Yıldızlar destekliyor
İkiniz de bir Venüs insanı olarak, birbirinizden etkilenmemeniz mümkün değil. Boğa, güzel etkileyici ve çekici Terazi'de istediği her şeyi bulacaktır. Her ikisi de, evliliğe hazırdır. İlişkilerini bozan tek şey, Boğa'nın kıskaçlığı, Terazi'nin aşırı kaprisleridir. Astrolojinin doğru ilişkilerinden biridir. İlişkinize özen gösterirseniz, ömür boyu sürecektir.

TERAZİ-İKİZLER:
Ona aşık olursunuz
Çok yönlü, zeki, esprili, bilgili ve kültürlü bir İkizler'den ilk anda etkilenir ve ona aşık olursunuz. Aranızda pek çok ortak konu vardır. Zeki İkizler, sizin her hissettiğinizi anında anlayacaktır. Fakat sizin de, onun beklentilerine cevap vermeniz şarttır. Çünkü onu her konuda oyalamanız ve kafasına hitap etmeniz, ilgisini çekmeniz gerekiyor.

TERAZİ-YENGEÇ:
Şans tanımalısınız
Yengeç, romantik ve duyguludur. Sevgiye çok fazla değer verir. Her şey başlangıçta güzel olacak ve hayatınızdaki kişinin o, olduğunu düşüneceksiniz. Yengeç sizin kadar sosyal değildir ve aile ilişkilerinin dışında çevreye fazla açık olmayabilir. Siz gezip eğlenmek isterken, o evde oturmayı tercih edebilir. Dengeyi kurabilirseniz, ilişkiye şans verebiliriz.

TERAZİ-ASLAN:
Pişman olmazsınız
İşte en güzel beraberliklerden biri karşınızda duruyor. Aslan cömert, eğlenceli, paylaşımcı ve sevgi doludur. Aradığınız her şey onda fazlasıyla vardır. Sizin zarafetinizden, çekiciliğinizden ve etkili konuşmalarınızdan etkilenecektir. Çevrenizde dolaşan hayranlarınızı kıskanırken, gizlice gurur duyacaktır.

TERAZİ-BAŞAK:
Size göre biri değil
Başak tipi asla size göre bir ilişki değildir. Para konusunda ve sosyal yaşamda onunla anlaşabilirsiniz. da sizin kadar dostluklara düşkündür. Çevresinde arkadaşları olsun ister. Onlarla uzun süren sohbetleri olacaktır. Fakat bir Terazi olarak sizi anlamak kolay değildir. Duygulardan çok mantıkla ilgilenen bir Başak için siz fazla hassas kalacaksınız.

TERAZİ-TERAZİ:
Mükemmele çok yakın
İşte mükemmel bir ilişki. Soylu, asil, dengeli ve sürükleyici bir roman gibi. Ortak yönünüz çok fazla olacağı için aranızdaki konular günlerce bitmez. Her ikiniz de huzurlu ve rahat bir yaşam arzularsınız. Birbirinize güven ve saygı beslersiniz. Haksızlıklar karşısında ikiniz de tepkili olacağınız için, aranızda önleyemediğiniz kavgalar da hazır olun.

TERAZİ-AKREP:
Kıskançlığı sıkabilir
Akrep insanı derin duygulara sahiptir. Sevgi, aşk, cinsellik onun için yaşamın vazgeçilmez bir parçasıdır. Aynı zamanda müthiş kıskanç olan bu kişiyle anlaşmak her zaman kolay değildir. Sizi sevecek sahiplenecek ve paylaşmak istemeyecektir. Onun güvenini kazanırsanız, ömür boyunca asla bir daha bulamayacağınız bir aşkı size sunacaktır.

TERAZİ-YAY:
Onunla olmak zordur
Başlangıçta Yay'dan hoşlanabilirsiniz. Çift karakterli bu insanla yaşamak sizi oldukça eğlendirecektir. Neşeli, çekici, yeniliklere önem veren bir Yay size şimdiye kadar görmediğiniz bir dünyanın kapısını açacaktır. Fakat bir Yay'la yaşamak her zaman kolay değildir. Çabuk bıkan ve kısıtlanmaya gelemeyen bir Yay sizden çok çabuk soğuyacaktır.

TERAZİ-OĞLAK:
Farklı ve seçkin bir aşk
Oğlak insanı gerçekten kaliteli ve hislerini belli etmeyen bir yapıya sahiptir. Görüşleri sizden çok farklıdır. Beraberliğiniz hiç kimseye benzemeyecektir. Seçici ve kaliteli zevklere sahip olan Oğlak, sizi yüceltmez ve abartmaz. Hayranlık duyabilir fakat şımartmaktan hoşlanmayacaktır. Onun yanında ayağınız yere sağlam basacaktır.

TERAZİ-KOVA:
Çok iyi anlaşırsınız
En iyi anlaşabileceğiniz kişilerden biri karşınızda duruyor. Kova özgür tavırlarıyla sizin üzerinizde şok tesir yapabilir. Onunla istediğiniz frekansı tutturabilir ve uçabilirsiniz. Akıllı ve başkalarından farklı hareket eden bu kişi ile beraber olmak için, birçok gönüllü varken, sizi seçmesi, bir bakıma sizi onurlandıracaktır. Güzel ve ahenkli bir beraberlik.

TERAZİ-BALIK:
Ayrılık kapıyı çalar
Balık tipini beğenebilirsiniz. Aranızda derin bir sevgi de doğabilir. Fakat sizin gibi akılcı ve mantıklı olmayan bir Balık'la yaşamanız kolay değildir. Onun her an değişen duyguları, kıskançlığı, renkli iç alemi kesinlikle size sanal gelecektir. Siz, yaşama onun kadar kaderci bakmadığınız için, bu ilişkiden bıkma olasılığınız çok fazla. Ayrılık kapınızı çalacaktır.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Beni bir daha üzerse onu asla görmeyeceğim
 Bulaşık da yıkadım yönetmen de oldum
 Sibel Can: Güzel yemek yaparım ama bizim evin aşçısı eşim
 'Kız çocuğu sahibi olmak bir ayrıcalık'
 Garip tesadüf
 Bördübet 'ten geçiyor
 Kızkalesi'nde ilk nikâh
 Emlakçı, İnanır'ın bakışından korkmadı
 Erkeksi şikayetler
 Klum, dünyanın en seksi annesi
 Bolu ve Mengen Mutfağı'nın seçkin lezzetleri
 Marie Claire Fransa 'En İyi Kadın Dergisi' ve yılın dergisi...
 Ortak amaçlar belirleyin!
 Beşiktaş'ta caz festivali
 İlkbahar Müzayedesi bugün yapılıyor
 AÇEV'e tişörtlü destek
 Kanije'deki Türk kalesi onarılıyor
 12 metrelik mozaik bürokrasiye takıldı
AYŞE TÜTER
Yuvarlak tuzlu kurabiye
Una margarin, sıvıyağ, yoğurt,...
Bir yemek nasıl ziyafete dönüşür?
Bir yemek nasıl ziyafete dönüşür?
Evinizde kusursuz bir davet vermek istiyor ama cesaret edemiyorsunuz.
Dünya starlarının benzerleri şov yapmak için geliyor
Dünya starlarının benzerleri şov yapmak için geliyor
Star kaprisi ve astronomik ücretler, organizatörleri tüm dünyada...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.