kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Rahsan Gulsan @ SABAH
 
İki kez LPG yaptırdım farkı hemen fark edildi
XL televizyonda

İki kez LPG yaptırdım farkı hemen fark edildi

Arkadaşlar! LPG'yi de denedim, çok memnun kaldım. Önce tüm vücudumu, boynuma kadar kaplayan bir külotlu çorap giydim. Sonra elektrik süpürgesine benzeyen bir cihaz vücudumda dolaşmaya başladı. Bu yöntemde vücuduma herhangi bir sıvı zerk edilmedi, iğne batırılmadı ve morluk oluşmadı! Henüz iki kez yapıldı ve olumlu tepkiler almaya başladım bile...

Fiilen olmasa da takvim üzerinde yaz geldi. Zayıflayabilenler zayıfladı, zayıflar zaten zayıftı. Biz X Large organizmalar ise hiç değilse son bir atak ile selülit ve sarkmış yağlardan kurtulmaya çalışıyoruz. Bugünlerde maddi durumu yeterli olanlar 'LPG' ve 'karbondioksit' denilen iki yöntemin peşinden koşuyorlar. Böyle bir trendden geri kalmam düşünülemezdi. Hemen kendimi feda ettim ve gidip bu yöntemleri denedim.

LPG'Yİ ÇOK SEVDİM
İki teknikten LPG'yi daha çok sevdim. Çünkü insanın canı yanmıyor. LPG'nin taksilerde kullanılan yakıt ile pek bir alakası yok. Onun tek derdi selülitlerinizi hakkın rahmetine kavuşturmak. Portakal çok sevdiğimiz bir meyvedir. Ancak bacaklarımız portakal görüntüsü aldığında, bu hiç de hoş bir durum değildir. Kabaca yağ hücrelerinin biriktiği yüzeylerde kan dolaşımının yavaşlaması bu görüntülerin oluşmasına neden oluyor. Tam bu noktada LPG arkadaşımız bir kahraman edasıyla selülit bölgelerine karşı amansız bir mücadeleye başlıyor. Meseleyi daha iyi anlamanız için soru cevap moduna geçiyorum:

1. BU YENİ BİR ŞEY Mİ?
Ne ilginçtir ki hayır! Tam 15 yıldır bu teknik milyonlarca insan üzerinde kullanıldı. Ancak gelişen teknoloji bu uygulamayı yapan cihazların gelişimini sağladığı için cilt üzerinde oluşan olumlu efektler gittikçe artmakta.

2. ACI VAR MI ACI?
Uygulamayı yapan cihazların basınç ayarları çok hassas olduğu için canınız yanınca basınç miktarı değiştirilebiliyor. Ancak ağrısı tam olarak çok sert yapılan bir masaj ağrısına benzetilebilir. Ancak seans sonunda morarma veya herhangi bir iz kalmıyor.

3. KİLO KAYBINA YARDIM EDER Mİ?
LPG'nin amacı selülit bölgelerinde ve cildinizin pürüzsüz olmasında aktif rol oynuyor. Ancak bir miktar kilo kaybı da gerçekleşebiliyor. Bu kaybın mucizevi oranlarda olmadığını da belirtmek lazım tabii ki...

4. REJİMİN YERİNİ ALABİLİR Mİ?
Sağlıklı bir rejim kilo kaybınızı istikrarlı bir şekilde götürmenize yardımcı olur. Bu teknik de vücut profiliniz ve selülit bölgelerinizde gözle görülebilecek bir iyileşme sağlayarak moralinizi ve seksapelinizi yükseltmeye yarar.

5. SPORDAN DAHA MI YARARLIDIR?
Spor kesinlikle ve kesinlikle sağlıklı bir insanın vazgeçilmezlerindendir. Ancak selülit ile savaşamaz. Bu nedenle spor ve LPG'yi (ki Endermoloji olarak da adlandırılıyor) bir arada yaptığınızda yepyeni bir vücut yaratabiliyorsunuz.

6. LIPOSUCTION'UN YERİNİ ALIR MI?
İşte bu soru çok kritik... Çünkü Liposuction yani yağ çektirme ülkemizde belli bir kesim arasında çok popüler. Liposuction vücudunuzun kalınlığına yol açan yağ hücrelerini emiyor. Ancak selülit ve cilt görünüşüne doğrudan bir katkıda bulunamıyor.

7. BİLİMSEL OLARAK ONAYLI MI? LPG metodu ile alınan sonuçlar önde gelen Amerikan ve Avrupa üniversiteleri tarafından bilimsel araştırmalara tabi tutulmuş ve onaylanmış.

8. NASIL UYGULANIYOR?
Bu uygulama, seanslardan oluşuyor. Vücudun ve selülitlerin durumuna göre 10 seansa kadar uzayabiliyor. Haftada iki kez uygulamayı yaptırmak gerekiyor.

9. BENDE İŞE YARADI MI?
LPG yaptıracağım klinikte vücudumu boynuma kadar kaplayan bir külotlu çorap giydim. Uygulama belin biraz üstüne kadar yapılıyor, göğüs bölgesine çıkılmıyor. Cihazın vücudunuza temas eden bölümü genel prensip itibariyle elektrik süpürgesine benziyor. İki silindir dönerken problemli bölgeyi sıkıştırıyor ve ortadaki kuvvetli emme bölümü teninizi içine doğru çekmeye çalışan bir basınç uyguluyor. Vücudunuza herhangi bir sıvı zerk edilmiyor. İğne batırılmıyor ve tekrar söylüyorum morluk oluşmuyor! Sırt bölgesinde süper bir masajı hissederken, yağların daha çok konsantre olduğu karın bölgesi biraz acıyor. Ben bu uygulamayı Ender Saraç'ın kliniğinde yaptırdım. Henüz iki kez yapıldı ve gazetede olumlu tepkiler almaya başladım. 10 seans yaklaşık olarak 1.5 milyar liraya geliyor. İstanbul'da LPG yapan 100 civarında merkez var.

* PERŞEMBE: KARBONDİOKSİT İYİ MİDİR?

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yaşamak çok güzel   / 26-05-2005
RAHŞAN GÜLŞAN
İki kez LPG yaptırdım farkı hemen fark...
HAKAN & UTKU
Kayıtdışı
* "Abi bi dakika şimdi bu adamlar AB'ye karşı...
AYŞE TÜTER
Kestaneli bulgur pilavı
Soğanı tereyağı ile soteleyin.
Yazın açıkta satılan besinler enfeksiyonların en büyük nedeni
Yazın açıkta satılan besinler enfeksiyonların en büyük nedeni
Sıcaklığın artması, elektrik kesintisi, açıkta satılan yiyecekler...
Rüyada salon boştu gerçeğinde yer yoktu
Rüyada salon boştu gerçeğinde yer yoktu
Günlerdir merakla beklenen Özcan Deniz ve Leman Sam konseri önceki...
Çevre kirliliğine defileli protesto
Çevre kirliliğine defileli protesto
Tasarı Moda Tekstil Kursları, Dünya Çevre Günü etkinlikleri...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.