kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alternatif yok

Ergun Gürsoy SABAH'a dobra dobra konuştu: "Özhan Canaydın ile hiçbir zaman geçinemedim... Buna rağmen, bu işi ondan daha iyi yapabilecek biri yok... Zaten alternatifi de yok. Çünkü, kimse elini taşın altına sokmuyor..."

Canaydın'dan iyisi yok

Canaydın'la hiçbir zaman geçinememişimdir ama bu işi ondan iyi yapacak biri yok. Borçları ancak Başkan temizler' ' Seyrantepe'nin üst kullanım hakkı bizde. Kimseyi üzmeyecek biçimde bütün projelerimizi tek tek gerçekleştireceğiz.

Galatasaray'ın 2.Başkanı Ergun Gürsoy, SABAH'ı ziyaret etti ve Özhan Canaydın'dan muhalefete, taraftardan Gerets'e, Seyrantepe'den yönetime kadar bütün konularda merak edilenleri anlattı. Sözlerine Başkan Canaydın'la başlayan Gürsoy, "Kendisiyle hiçbir zaman geçinemedim, birçok konuda anlaşamayız. Ancak Galatasaray'ın şu anki durumunda bu işi ondan iyi yapacak biri yok. Borçları da ondan başka kimse temizleyemez. Zaten alternatifi de, daha iyi bir aday da yok. Çünkü kimse elini taşın altına sokmuyor. Muhalefet bize 'Bırakın' diyor ama alternatif sunmuyor. Biz geldiğimizde kasada kuruş yoktu. 16 milyon dolara alınan Mario Jardel 2 milyon dolara satılmıştı. Kasım'a kadar 70 milyon dolar borç ödememiz gerektiğini söyleyenler bize yardımcı olacak mı?" dedi.

TARAFTARIN TUTUMU YANLIŞ
Camiada sürekli olarak tartışılan alaylı-mektepli konusuna da değinen Gürsoy, "Şu anki yönetimi liseliler seçmedi. Kongre iki tarafı da dengeler. Lise bizim ayrılmaz bir parçamız ancak büyük camialarda ayrım olmaz. Halka açık gibi görünen kulüplerde bile bizim kadar üye alımı yok ancak malesef bizde katılım az" ifadelerini kullandı. Taraftarın Konya maçındaki tutumunu eleştiren Gürsoy, "Taraftarımız bizi protesto ediyor ama yanlış yapıyor. Diğer takım taraftarları ne yapıyorlarsa bizimkiler yarısını yapsın razıyım. Kombine alsınlar, formalarını giyip maça koşsunlar. Beşiktaş taraftarını çok beğeniyorum. Alınan sonuçlaraBU BİRLİKTELİK BİTECEK Son kongre öncesinde Özhan Canaydının ısrarla listesinde görmek istediği Ergun Gürsoy, yeni dönemde görev almayacak. Tecrübeli yönetici, oğlu Ali Gürsoyu selef olarak ilan etmişti ancak oğul Gürsoy yöneticilik yapmayacağını açıkladı.rağmen her maç stadı dolduruyorlar ve destek oluyorlar. Bizimkiler de Beşiktaş taraftarını örnek alsınlar" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYON OLMAMAMIZ SÜRPRİZ

Geçen sezonun başarılı geçtiğini belirten Gürsoy, son iki haftaya kadar şampiyonluğu kovaladıklarının ve Türkiye Kupası'nı ezeli rakiplerini farklı yenerek aldıklarının da altını çizdi. Bu sezon ise şampiyonluk dışında alacakları herhangi bir sonucun sürpriz olacağını iddia eden Gürsoy, "Lig çetin geçecek, paranın puana göre dağıtılması mücadeleyi arttırdı. Ancak hocamıza çok güveniyorum. Şampiyon olmamamız büyük sürpriz olur" dedi.

SEYRANTEPE HAKKIMIZ

Gürsoy, Seyrantepe konusunda yapılan polemikleri anlamsız bulduğunu söyledi ve "Seyrantepe karşılığı ödenerek bize verilmiş bir hak. 384 dönümlük arazinin tamamının üst kullanım hakkı bizde. Bu arazide sportif tesislerimizi ve diğer projelerimizi herkesin kabul edeceği şekilde gerçekleştireceğiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin itiraz edeceği herhangi bir durum olmayacak. Arena şirketi ile de stat inşaatı için anlaştık" ifadelerini kullandı. Martta yapılacak kongrenin ardından görev almayacağını sözlerine ekleyen Gürsoy, "Zaten her şeyi oğluma bırakmaştım, ama sonra o da vazgeçti. Kırgın değilim. Zaten kırgın olduğum adama cevabını anında veririm, o yüzden kin tutmam. Yönetim başarıyı da başarısızlığı da bölüşmeli. Camia Yönetim, hoca, futbolcu ve taraftar bütün olmalı" diyerek sözlerini noktaladı.

Röportaj: MURAT BEREKET


1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Antep'te sahada
 Yollarımızda sorun çıkmaz
 Viking provası
 Hoşbulduk
 Alex camiayı ikiye böldü
 Bir yorum da Anelka'dan
 Esrarengiz kurşun
 Trabzon'da Aktuğ 'yola devam' dedi
 Sinirler gerildi
 Minderde Çebi sevindirdi
 ABD'li Ellis imzayı attı bayrağı öptü
 Günün içinden
REHA MUHTAR
Yeni oyuncak Daum
Anlaşıldı. Türkiye'nin meşhur...
AHMET ÇAKAR
Şike ve bahis
Star'daki Telegol programında Serhat...
Diyarbakır açılımının ilk somut adımı atıldı
Diyarbakır açılımının ilk somut adımı atıldı
Başbakan'ın "Kürt sorunu" ifadesinden sonra RTÜK yerel radyo ve...
Şöyle bir hissettiler
Şöyle bir hissettiler
Japonya'nın kuzeyinde, merkez üssü Büyük Okyanus'ta bulunan 7.2...
En güzel o bağırıyor!
En güzel o bağırıyor!
ABD'de yayımlanan gençlik dergisi "Teen Magazine"in geleneksel ödül...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu