kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Meğer Ozan ikinci için staj olmuş bize!
Meğer Ozan ikinci için staj olmuş bize!

Beş ay önce ikinci kez baba olan sanatçı Fatih Kısaparmak, ilk oğlu 13 yaşındaki Ozan'ın ardından 5 aylık Kaan'ın hayatlarına büyük renk kattığını söylüyor. www.bebeğimveben. com'a konuşan Kısaparmak, ilk oğulları Ozan'ın ikinciye bir staj gibi olduğunu söylüyor.

* Bebeğiniz evliliğinizin kaçıncı yılında aranıza katıldı? Şebnem Kısaparmak'la evliliğimiz 15'inci yılında. Tanışmamızdan bu yana geçen süre ise 16 yılı doldurmak üzere. İlk çocuğumuz Ozan, 13 yaşında. Uzun bir aradan sonra ailemize katılan Kaan ise henüz 5 aylık.

* Çocuğunuz planlanan bir bebek miydi, baba olacağınızı ilk öğrendiğiniz anda neler hissettiniz? Her iki çocuğumuzu da biz istedik ve müjdelerini aldığımızda dünyanın en mutlu insanları olduk. İlk göz ağrımız Ozan 1992 doğumlu. Benim içinse güvenilir bir dost, iyi bir sırdaş ve arkadaş, olgun ve dürüst bir adam. Ailemize katılan son üye, ikinci oğlumuz Kaan oldu. Kaan'ımız, bundan beş ay önce tanıştı dünyamızla.

* Baba olmak nasıl bir duygu? Çocuk sahibi olmak, gerçekten çok önemli bir tecrübe. Sevginin gerçekten, çok ama çok büyük bir güç olduğunu, her an ve adeta sarsılırcasına fark ediyoruz. Babasını erken yitirmiş bir evlat olarak ben, baba oluşumun mucizevi öğretisinden alabildiğince yararlanmaya çalışıyorum.

* Çocuğunuzun ismini nasıl seçtiniz? Ozan'ın adını, o dönemlerde yazılı ve görsel medyada 'Çağdaş Ozan' olarak anılmam nedeniyle kayınpederim önermiş, biz de yakıştırmıştık. Kaan'ın ismini ise, ağabeyi Ozan verdi. "Adı Kaan olsun. Hem Ozan'la kafiyeli; hem de söylenişi kulağa hoş geliyor" dedi.

* Yoğun çalışma temponuz arasında ailenize ne kadar vakit ayırabiliyorsunuz? Oğullarınızla geçirdiğiniz zamanları nasıl değerlendiriyorsunuz? Şebnem Hanım da ben de çok yoğun çalışan kişileriz. Fakat, çocuklarımız ve ailemiz her şeyden önemlidir. Anne ve baba olarak zamanımızın önemli bir bölümünü evlatlarımızla paylaşıyoruz. Bu süreç, Ozan için sinema, konser ve müzik market gezmeleri şeklinde geçiyor.

* Gelecekte çocuğunuzla ilişkilerinizin nasıl şekilleneceğini hayal ediyorsunuz? Ozan, Kaan'la birlikteliğimiz açısından aslında çok ciddi bir staj olmuş bizim için. Ben her şeyden önemlisinin sevgi olduğuna inanıyorum. Bebeklik döneminden başlayarak, çocuklarımıza sevgi, ilgi ve hatta saygı gösterilmesinin öneminin bilincindeyim.

* Bebeklik döneminde yanında olamadığınız dönemde, çocuğunuzun yaptığını duyduğunuz ve "keşke ben de o anda orada olsaydım" dediğiniz anlar hangileri? Bir gün, Şebnem Hanım'la stüdyodaydık. Ozan, beş-altı yaşlarındaydı. Annem telefonla aradı. Çok heyecanlıydı. "Ozan okuyor!" dediğinde ikimiz de çok mutlu olmuştuk. İşi gücü bırakıp, sevinçle eve koştuğumuzu unutamam.

* Baba adaylarına önerileriniz nelerdir? Baba adayları, doğum öncesinden başlayarak, konuyla ilgili yazılı ve görsel yayınları izlemeli, çağdaş bilimin verilerine güvenmeliler. Ayrıca babalık, annelik kadar olmasa da, muhteşem ve mucizevi bir duygu.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Belgin Doruk'un eşarpları bu arabalardan uçmuştu!
 Atina'ya Türk kültürü yayılıyor
 Yeni yıl çikolataları
 Athena bu akşam sahnede
 Bir bilet alan gnçtrkcll'liye bir bilet hediye
 Dulcinea'da eğlence zamanı
 Picasso'nun yemekleri Çubuklu'da
 Kargo konseri Studio Live'de
 İsmail Acar'dan resim dersi
 Doktorlar aynı objektifte buluşuyor
 Kadınlar en çok onları istiyor
 Şamdan artık değişmeli
 Punto'da 'Hamsili Pilav Günleri' başlıyor
 Türk insanının ayak profili çıkarılıyor
 Ayakkabı karakteri ortaya koyuyor
 Vitrin meleği
AYŞE TÜTER
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin
Erişteli...
Ünlülerin Picasso'su
Ünlülerin Picasso'su
Haftalık magazin gazetesi Fısıltı, Sakıp Sabancı Müzesi'ndeki Picasso...
Borçları kapattı alacak davası açıyor
Borçları kapattı alacak davası açıyor
Sibel Can'ın eşi Sulhi Aksüt, kefil olduğu Manço Ailesi'nin 1 milyon...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.