kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Nurseli içince başka bir ruha bürünüyor
Nurseli içince başka bir ruha bürünüyor

Eski sevgilisi Levent Ulukut, Nurseli İdiz'in kasap bıçağıyla evinin kapısına dayandığını kabul etmemişti. Ulukut "Nurseli İdiz'i korumak için suskun kaldım" dedi ve İdiz'in alkol alınca bambaşka biri olduğunu açıkladı.

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz'in geçtiğimiz günlerde kasap bıçağıyla eski sevgilisi Levent Ulukut'un kapısına dayandığı iddia edilmişti. İdiz, bu olayı yalanladı. Olay hakkında suskun kalan tiyatrocu Levent Ulukut ise ilk kez konuştu. "Nurseli İdiz'i korumak için suskun kaldım" diyen Ulukut, İdiz'in gazeteci Ayşe Arman'a verdiği röportajda; kendisi için 'sıradan biri', yaşadıkları ilişki için de 'sıradan bir ilişki' deyince çok sinirlendi. Ulukut ile Profilo Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Tepetaklak' adlı oyundan önce kuliste konuştuk. Ulukut, bir hayli ilginç iddialar ortaya attı:

* Eski sevgiliniz Nurseli İdiz'in kapınıza kasap bıçağıyla saldırdığı olayı doğru mu?
Nurseli ile 2.5 yıl birlikte oldum. Çok güzel başladı ve çok da güzel devam etti. İlişkimizde kavgalar ve tartışmalar da olmuştur. Onunla beraber olduğum süre içerisinde ona maddi ve manevi anlamda her zaman destek oldum. Bir insan sevgilisini nasıl korursa, nasıl savunursa onu öyle savundum ve korudum. Ona sevgimi verdim. İki buçuk yıl sonra ilişkimiz yürümez noktaya geldi ve geçen yıl mayıs ayında ayrıldık. Henüz 1 yıl bile olmadı. Ben 19 yıllık tiyatro sanatçısıyım ve böyle bir olayla gündeme gelmek istemezdim. Nurseli'den ayrıldım, kimseye birşey söylemedim. Kendi mesleğime döndüm ve işimi yapıyorum. Ta ki bıçak olayına kadar... Bıçak olayı ortaya çıktı, ben yine birşey söylemedim. Bana sordular, 'bu konuda konuşmak istemiyorum' dedim. 'Bir sorunuz varsa Nurseli Hanım daha medyatiktir, gidin ona sorun' dedim.

* Sorunun cevabını tam alamadık olay oldu mu, olmadı mı?
Bu konuyla ilgili evet veya hayır diye bir şey söylemeyeceğim. Şöyle söyleyeyim, anlayın. O, "Ben o kadar tutkulu bir aşk yaşamadım ki bıçakla kapısına dayanayım" demiş. Ben de şunu söylüyorum; 'demek ki biz çok tutkulu bir aşk yaşamışız...'

'NURSELİ ZATEN VEFASIZDIR'
* Nurseli İdiz, Ayşe Arman'a verdiği röportajda "Biz tutkulu bir aşk yaşamadık, sıradan bir ilişkiydi bizimki" demiş ve ilişkinizin de 1.5 yıl önce bittiğini söylemiş...
Tarihleri şaşırmış olabilir. Daha bir yıl bile olmadı. Tutkulu bir aşk yaşamadıysak, o zaman 2.5 yıl benimle neden birlikte oldu? Madem aşkımız tutkulu değildi, sıradandı; neden birlikteliğimiz sürerken benimle evlenmek istedi? Sıradan ilişki sözü aşka ihanettir. Yaşadığı ilişkiye ihanettir, vefasızlıktır. Nurseli de zaten vefasızdır. Sadece bana değil herkese karşı vefasızdır. İki yıl aşk yaşadığı insana ve ilişkisine 'sıradan' diyor. Sıradan bir ilişki nasıl olur? Onu da açıklasın.

* Sizin için "İyidir, hoştur ama bulunmaz Hint kumaşı değildir. İyi zamanlarımız da olmuştur ama sıradan bir çocuktur. Annem derdi asılacaksan İngiliz ipiyle asıl" diye de bir cümle kullanmış...
Türk ipi çürük mü oluyormuş yani. Nurseli gibi kültürlü bir insana bunu yakıştıramadım. Söylediğine de inanamadım. Ben sıradan bir insan değilim. Konservatuvar mezunuyum. Tiyatro eğitimi aldım. Onun kastını anlamadım. Bir insan aynı yatağı paylaştığı sevgilisine nasıl böyle diyebilir? Onun bu lafı söylediği gün, sıradan bir otelin bir barında gece üçlere-dörtlere kadar içip olay çıkarttığı konuşuluyor. Bu sıradanlık değil mi?

* Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
ok üzülüyorum. Nurseli çok kültürlü ve yetenekli bir insan. Türk tiyatrosunun ihtiyaç duyduğu bir insan ama artık kendini toplaması ve böyle anılmaması lazım. Bunu ayık kafayla yapmaz bir insan.

* Nurseli İdiz'in alkol problemi var mı?
Evet var. İçki içtiği zaman başka bir ruha bürünüyor maalesef. Onun zayıf noktası, alkol. Ben ona her zaman destek çıktım. 'Bunu çözelim' dedim. Hiç yanaşmadı. En az üç-dört psikoloğa gitti. Psikologlar ona çözüm bulamadı. Onun ciddi anlamda kendini ve ailesini düşünerek bir karar alması lazım...

ZAFER AKBAŞ /MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Hülya Avşar olmak istemiyorum
 Burhan Bey hayali için para biriktiriyor
 Sosyetede son trend!
 Galaya özel kıyafet
 Doğum jimnastiği yapıyor
 NY'ta aşk tatili...
 Bu kez izledi!
 Düzenini bozmamış!
 Uygur'dan eşine tam destek
 Baba Eylülist'te
Rock'n roll'un havasına girdi
Rock'n roll'un havasına girdi
Her programı izlenme rekorları kıran İbrahim Tatlıses, önceki akşam...
Single'ını kendisi çıkaracak
Single'ını kendisi çıkaracak
Sekiz yıl aradan sonra müzik dünyasına dönmeye hazırlanan Sibel...
50 soruda öldürücü virüsten korunmanın yolları
Kuş gribiyle ilgili merak ettiğiniz soruları bu konuda Türkiye'nin...
Kurban Bayramınız kutlu olsun
10-14 Ocak 2006 tarihleri arasında kutlayacağımız Kurban Bayramı...
2006’da neler olacak?
Yıldızlar Kraliçesi Filiz Özkol burçların yeniyıl falına baktı. Duygu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.