kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
  » Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Rahsan Gulsan @ SABAH
 

Hülya'larım yıkıldı

Hülya Avşar kimdi? Bir magazin ikonu olmadan önce çok beğendiğim bir sinema sanatçısıydı. 'Fazilet', 'Berlin In Berlin' gibi filmlerle oyunculuk kabiliyetine saygı duyduğum güzel insan, akıllı-zeki, örnek alınabilecek az sayıda kadından birisiydi. Ancak Televizyonda 'show' programı yapmayı keşfedip konuşmaya, asla doğru tonlayamadığı ses tonu ile kafamda yarattığım karizmasına yakışmayan üçüncü sınıf espriler yapmaya başlayınca, benim onunla ilgili hayallerim ve hülyalarım yıkıldı. Ancak; para kazanmak, eğlence sektörünün gelişen ve değişen yüzüne göre kendini konumlandırmak zorundaydı. Bu işlerden gelen maddi akış tabii ki onun için çok önemliydi ve yine de kendisini 'büyük' tutmayı başardı.

KONTROL KALMADI
Ama kocası ile bildiğimiz sebepler yüzünden boşanmak zorunda kalınca; iyice kontrolünü kaybetti. Bu arada farkında mısınız zavallı Kaya Çilingiroğlu'nun da tüm mesaisi hayatındaki kadınları tatile götürmekle doldu. Hülya ile Amerika'dan geliyor Feraye ile Londra'ya gidiyor. (Sahi bu adam ne iş yapıyor?) Hülya Avşar her fırsatta, hatta olmayan fırsatlarda bile lafı mutlaka Kaya'ya getirip (Feraye'ye getiremiyor çünkü içinde patlayan kızgınlık bombaları yüzünden ondan üçüncü şahıs diye bahsedebiliyor.) ya laf çakıyor ya da abuk subuk espriler yapıyor. Tabii anlıyoruz canı yanıyor ama eminim benzeri şeyleri yaşayıp (hatta biraz daha ağır bile sayılabilir) kameralar karşısında sakin duruşunu bozmayan Zuhal Olcay'ı örnek alabilir kendine.

ANTİPATİK OLUYOR
Bu saçma Kaya-Hülya ve nam-ı diğer 'üçüncü tekil şahıs' üçlemesinin hayli reyting ve popülarite getirdiğini de fark eden Avşar, şimdilerde pazartesi akşamları Show TV'de yayınlanan 'Pişti' programında, durumu başarıyla kullanıyor. Ama artık antipatik oluyor. Programın bu haftaki bölümünde Hülya Avşar'a 'sözde' sürpriz yaparak, hakkında şu cümleleri yazan İlhan Uçkan'ı karşı karşıya getirdiler: "Hülya Avşar depresyonda mı? Hani elinizde olmaz, hissettiğiniz kötü duygular kelimelerinize, görüntünüze yansır ya, işte aynen öyle! Güzelliği yüzüne yansımış denir ya, insanın duygusal sorunları da öyle yansır işte. Duruma ayan, birinden başlayıp ikisini de tedavi eder. Aymayan çirkin çirkin gezer! İyi oyunlar herkese..." İkisini bir araya getirmeden önce yayınladıkları kısa film de hayli ilginçti. İlişki danışmanlığı yapan, Milliyet gazetesinde ilişkiler üzerine gayet keyifli yazılar yazan ve kendini bu konuda bilirkişi sayan İlhan Uçkan'ın kendine danışan insanlardan aldığı ücretleri ekrana kocaman yazıp ona bir 'cinci hoca' süsü vermeye çalıştılar.

HİÇ HOŞLANMADIM
Ardından ünlü Türk düşünürü Hülya Avşar tüm zarafetini bir yana bırakıp "Hanım, hanım senin ağzını öyle bir yırtarım ki salonuma perde yaparım" tavrını takındı. Stüdyoda olmasının avantajını seyirci alkışı saçmalığı ile kapatmaya çalıştı. Ama pek başarılı olmadı. Bir an, gerçekten hissettikleri ortaya çıkacak diye öyle korktu ki, az önce başka bir konu ile ilgili olarak yine hiç alakası yokken "Ben Kaya'yı döverim, ağbime gerek kalmaz" monologlarını unutuverdi. Ama asıl bomba; Uçkan telefonu kapattıktan sonra 'bu telefondan asla haberi olmayan' Hülya Avşar'ın elinde Uçkan'ın bir kitabından yapılmış alıntının bulunduğu kağıdı Beyaz ve Demet Akbağ'ın aklı selim durdurma çabalarına rağmen okumasıydı. Böylece 'Pişti'ci Avşar kendi oyununu kendi bozmuş oldu. Kahvehanelerde hile yapanlara ne yaparlar bilmiyorum ama ben bu hileden hiç ama hiç hoşlanmadım.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Düriye'nin güğümleri kalaylı, Tan çok tatlı...   / 28-02-2006
 Garantili sevgili bulma taktikleri   / 23-02-2006
 Huysuz kazanıyor Seyfi Bey harcıyor   / 21-02-2006
 Et satmıyorsun ki film satıyorsun!   / 16-02-2006
 Sevgililer Günü'ne kılım   / 14-02-2006
 Bol güldürüklü temaşa: Hacivat ve Karagöz   / 09-02-2006
 Safra kesesi tamam sırada dans yarışması   / 07-02-2006
 Canım çok sıkılıyor   / 02-02-2006
 Tanrım, mesajı biraz netleştirebilir misin!   / 31-01-2006
 Teoman: Ben metotlu bir serseriyim...   / 26-01-2006
RAHŞAN GÜLŞAN
Hülya'larım yıkıldı
Hülya Avşar kimdi? Bir magazin ikonu...
HAKAN & UTKU
Orrayt Metin Uca...
O yine yapacağını yaptı.
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Bindallı Patlıcan
Tencereye...
Detoksla vücudunuzu arındırın
Detoksla vücudunuzu arındırın
Yılda iki kez düzenli olarak detoks yapın, vücudunuzdaki toksinlerden...
Ali Sabancı artık evinde 'arınıyor'!
Ali Sabancı artık evinde 'arınıyor'!
Bodrum Ada Otel'deki Dreamland Spa'nın ve Ada Otel'in hemen...
Nişantaşı'nın yeni yıldızı
Nişantaşı'nın yeni yıldızı
Giyim kuşama düşkün sosyetiklere müjde! Sahip olmak için...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.