kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İlk Sözünü Tuttu... Canaydın, SABAH Spora Kazanırsam pazartesi sabahı buluşuyoruz demişti. İlk sözünü tutan başkan, arkadaşlarımız Zafer Ertem, Emrah Kayalıoğlu. Levent Tüzemen ve Yaşar Yalçınla bir araya geldi.
Abilik gurur verir

Canaydın SABAH'a konuştu: "Özhan Abi tezahüratı en büyük hediyedir. Demek ki yalnız başkanları değil, abileriyim.".

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, üçüncü kez sandıktan çıkışının ertesinde SABAH Spor Servisi'nin konuğuydu. Seçim öncesi "Kazanırsam pazartesi sabahı buluşuyoruz" sözünü veren, yorgunluğunu pazar günü attıktan sonra dün sabah davetimizi kırmayan Canaydın, hem seçimi hem de bundan sonrasını anlattı. Seçimden önceki röportajında SABAH'a "Hedefim 2006'da 2006 oy" diyen Canaydın, "Bunu neden tuturamadınız?" sorusuna "Bin 400'e yakın oy kullanmayan üye vardı. Bunun 500'ü gelse 2 bini geçerdim. Seçim için Anadolu'da hiç çalışma yapmadım. Hiç aramamama rağmen Mersin'den, Altınoluk'tan işlerini güçlerini bırakıp gelen, bana oy veren üyelerimiz var. Bunları görünce 'Niye işinizi gücünüzü bırakıp geldiniz?' dedim. Sonuçta bir seçimi daha geride bıraktık ve artık seçim sürecinde yaşananları geride bırakıp önümüze bakmalıyız" yanıtını verdi.

'HER DERTLERİNE KOŞTUM'
Seçim kutlamalarındaki "Özhan Abi" tezahüratına yönelik eleştirileri hatırlattığımızda "Yıllarca Galatasaraylılar'ın her derdine koştum. Hiçbir sosyal derneğe üye olmadım. Bu yoldaki hizmetlerimin tamamını Galatasaray'a adadım. Bu tezahürat bana verilmiş en büyük hediyedir. Demek ki, onların sadece başkanları değil, ağabeyleriyim" diyen Canaydın bundan sonraki planları için de şöyle konuştu: "Öncelikli hedefimiz sportif başarı. Bu sezon şampiyonluğu takımıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, tüm camiasıyla çok istiyoruz. İnşallah şampiyon da olacağız. Önümüzde 15 Nisan'da Riva için bir kongremiz daha var. Galatasaray'da konuşulamayan, adeta tabu olan Riva'yı bizim yönetimlerimiz belli bir noktaya getirdi. O araziyi, yıllar önce gecekondu işgaline uğramasın diye çitlerle çeviren de bendim. Bugün, imar durumuyla ilgili çalışmalarını da yaptık."

'RİVA OLMAZSA BAŞKA PROJE'
"Riva kongresinde sürpriz olur mu?"
sorusuna "Olmaz, ama olsa da fark etmez. Başka projeye geçeriz" yanıtını veren Canaydın, "24 Aralık'taki kongrede de oylamaya gitsek yine geçirirdik. Ama büyüğümüz, Selahattin Beyazıt'ın yaptığı konuşmadan sonra böyle bir adım Galatasaray'a yakışmazdı. Biz, büyüklerimize her zaman saygı duyduk. Sonuçta erteleme bize üç buçuk ay değil, bir yıl kaybettirdi. Çünkü 24 Aralık'ta düğmeye bassaydık, önümüzdeki ay konut satışlarına başlayabilirdik. Gayrımenkul alım-satımında en iyi dönem nisan ve mayıs'tır. Erteleme kararı bize bu iyi dönemi kaçırttı. Artık bize düşen çok hızlı koşarak bu kayıp zamanı telafi etmek" diye konuştu. Başkan Canaydın'a son olarak "Geride kalan iki dönemle ilgili olarak yeterli paylaşımcı olamadığınız, kulübü tek adam zihniyetiyle yönettiğinize dair eleştiriler var. Yeni dönemde bu değişecek mi?" sorusunu yönelttik. İşte yanıtı:

'TEK ADAMLIĞI KABUL ETMEM'
"Bu eleştiriyi kabul etmiyorum. Her gün kulüpteyim. Ne olup bittiğini bilmek istiyorum. Ama şu anda bile kulüpte olan bitenin en fazla yüzde 60'ından haberim olur. 'Her şeye Canaydın karar veriyor' eleştirisinin ardında yatan olay, Sinan'ın (Kalpakçıoğlu) tek imza yetkisini iki imzaya çıkartmamdır. Bunun güvenle alakası yok. Bu karar, seçilmiş bir kişinin de imzası olsun diye alındı. Ben oradayken de imza için hep bana geldi. Yeni dönemde çok güçlü bir yönetimimiz var. Herkesin bir görevi olacak. Ben de artık inşallah her gün kulübe gitmeyeceğim. Medyayla daha yakın olacağım, fırsat buldukça da sohbet toplantıları yapacağım."

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Baltalar çıktı!
 Yoğun bakım ünitesi!
 Beyaz isyan
 G.Saray&Tuncay için en kritik gün
 Baraja takıldı!
 Cordoba'nın korkusu Karan
 Askerler göreve
 Stres yakıyor
 Ataman istifa etti
 17'lik Aykut demir gibi
 Kartal'da seri hüsran
 Saha kapanacak, puan silinecek
 135 dakika fırça!
 Süper Lig Panoraması
 Günün İçinden
EBRU KILIÇOĞLU
Özhan 'Abi'
İki tane yabancı aile dostumuz var, biri...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Zor günler kapıda
F.Bahçe, Malatya karşısında oldukça...
MURAT DEMİRYAS
Sembol olmak
Bundan 10 yıl önce, Trabzon ve F.Bahçe...
Milletvekilleri askeri cezaevine alınmadı
Milletvekilleri askeri cezaevine alınmadı
Komisyon üyelerinin, askeri cezaevindeki astsubaylar Kaya ve...
Eğitimde reform şart
Eğitimde reform şart
Dünya Bankası bir rapor hazırlayarak, Türklerin "Avrupa'nın düşük...
Portekiz'de sürpriz yok
Portekiz'de sürpriz yok
Portekiz'in en önemli moda organizasyon larından biri olan Portekiz...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu