kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
  » Yazarlar
   News in English
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Sabah Çocuk
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Asli Aydintasbas @ SABAH
SMS:
4122-ASA MESAJ
 

Nasıl baş edeceğiz bu cehaletle?

Dün gazeteciler, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'a, iki gün önce partinin yayın organı Milli Gazete'de çıkan "8 ayaklı kenelerin İsrailli bayanlar tarafından Türkiye'ye bilinçli olarak getirildiği" iddialarını sordu.
Kutan'ın cevabı hem bilimsel, hem de sosyolojik: "Teşkilatlarımız, halkta yoğun olarak var olan düşünceyi bize aktardı. 60'ar kişilik aynı kıyafeti giymiş İsrailli hanımların geldikleri Bolu Esentepe'den Karabük'e kadar dağlık bölgelerde dolaştıkları söyleniyor. '6 ayaklı kene yerine 8 ayaklı keneler var' diyor halk. Hükümet'e çağrı yaptık. Ancak Hükümet kanadından bir açıklama yapılmadı."
Tahminim keneler, İsrail'de genetik olarak yetiştirilmiştir. Karabük halkını zayıflatmak amacıyla. Bu beni şaşırtmadı. Maden olayı. Bak adam nasıl stratejik davranıyor.
Zaten sinsice bu toprakları ele geçirmeye çalışan Yahudiler, özellikle GAP bölgesinde hakim olmak için gizlice Türkiye'ye gelip Şanlıurfa'da doğum yapıyor. "Nereden uydurdun?" demeyin.
İnternet denilen bir şey var. İnternette okudum. Herkes biliyor ama kimse ağzına almıyor bazı gerçekleri. Neyse ki BBP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Şimşek konuyla ilgili bir açıklama yaptı, Yeniçağ gazetesi iddiayı yayınladı ve sonunda bir vekil konuyu soru önergesine dönüştürdü.
Hükümet "Şanlıurfa'da doğum yapan İsrailli kadın yok" diyor. Ama bizi saf mı sanıyorlar? Plan ortada. Önce Kürt devleti kurmak, İsrail'i meşru göstermek sonra Dicle-Fırat arasındaki bölgeye hakim olmak.
Hükümet bu işte Amerika'yla ortak. Amerika zaten Yeşil Kuşak projesiyle buraya "ılımlı İslam" getirmek için Tayyip Erdoğan'ı oraya oturttu. Milli Mücadele ruhunu ezmek istiyorlar. Erdoğan'ın yakın çevresi Türk değil Kürt, Laz ya da Çerkez. Bazıları Selanik dönmesi. Onlar da gizlice Kürt devleti kurmaya çalışıyorlar. Nereden duydun demeyin. Saf mısınız kardeşim? İnternette hepsi!
Büyük Ortadoğu Planı'nın en önemli ayağı bir yandan Kürt devleti, diğer yandan Avrupa Birliği ayaklarıyla bizi iyice sömürgeleştirmek. Taviz üstüne taviz. Buradan petrol yataklarına ve bütün dünyanın en önemli gücü olan bor madenlerine hakim olmak.
Amerika'nın ne yapmak istediği ortada. Petrol için Irak'a girdiler, şimdi bütün Ortadoğu'yu değiştirip İsrail'i meşru kılmak istiyorlar. Şii devleti olayı. Planın başı buraya gönderdikleri eski elçi. Zapsu da işin içinde. Edelman mıdır nedir geçmişte Sovyetler çökerken Moskova'da, duvar çökerken Berlin'de, Çekoslovakya bölünürken ordaymış. İnternette daha neler yazıyo adamla ilgili. Neyse ki yolladılar
Misyonerler de diğer yandan bastırıyor.
Kurtlar Vadisi valla. Avrupa'da yabancılara bir karış toprak satılması yasakken bizde her yer peşkeş. Bir yandan o papaz, Fener Rum Patriği, Vatikan kurmak için toprak alıyor; diğer yandan misyonerler bir bir kıyı bölgelerini kapatıyor. Pontus hayali hala canlı Rum'un kafasında. Bedava İncil mi dersiniz gizli kiliseler mi? Antalya'dan Trabzon'a kadar. Bak Rahşan Hanım iki laf etti diye nasıl yüklendi medya. Onlar da satılmış zaten. İş orda başlıyor.
Bütün bunlar olurken hükümet ne yapıyor? Hiç. Telefonu Lübnan'a, kıyıları İsrailli'ye sattılar. Emperyalizmin uşağı olma hevesi. Avrupa diye Kıbrıs'ı peşkeş çektiler. Olay Sevr olayı.
Neyse ki internet var da vatansever güçler sanal ortamda birleşebiliyoruz. İçimizde bu vatanı seven siyasiler var, parti başkanları var, büyük adamlar var ama bir milli birlik ruhuyla toplanabilmiş, bir şeyler yapabilmiş değiliz.
Vatan elden gidiyor ama kimse sesimi duymuyor. Artık bir şeyler yapma vakti geldi!

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lübnan'da kaybeden demokrasi   / 25-07-2006
 Washington'la PKK dansı   / 19-07-2006
 Hamas ve gençlere yalan söylemek   / 13-07-2006
 Gül'ün yükselen profili   / 09-07-2006
 MHP'de değişen ve değişmeyen   / 06-07-2006
 Mikado'nun çöpleri   / 02-07-2006
 Kabine neden değişmiyor?   / 29-06-2006
 Kadın elçiler kulübünün üyesi olmak...   / 22-06-2006
 Baykal Çankaya için "kendini tarif etti"   / 20-06-2006
 Tren kazasında Türkiye resmi   / 18-06-2006
ASLI AYDINTAŞBAŞ
Nasıl baş edeceğiz bu cehaletle?
Dün gazeteciler, Saadet...
YAVUZ DONAT
Sonbahara ne kaldı?
Ankara'ya döner dönmez Deniz...
Kara para otobüsü film gibi yakalandı
İstanbul polisi, aralarında meslektaşlarının da bulunduğu çeteyi bir...
Video konferans istedi
Hakan Uzan'ın eşi eski sunucu Özlem Uzan, 650 bin Euro'yu zimmetine...
Roma Konferansı fiyaskoyla bitti
Roma Konferansı fiyaskoyla bitti
Ortadoğu'daki krizin çözümü için İtalya'da 15 ülkenin katılımıyla...
100 bin doktor daha lazım
100 bin doktor daha lazım
Sağlık Bakanı Akdağ, Türk Tabibler Birliği'nin iddiasına karşı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu