kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 

Manitalar sanal alemde

Biz daha uyuyalım 'hadi ordan' buyuralım. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş... İnternetten manita bulan bulana. Şimdi siz, "Günaydın Ayşe, uyan da balığa çıkalım" diyecek, belki de benimle dalga geçeceksiniz ama bu işler böyle. Ben olaya olay demem, burnumun dibinde gerçekleşmedikçe! Üçüncü sayfa haberleri misali işte. Tanıdığının başına gelmeyince gerçek değilmiş gibi hissediyor insan. Neyse, mevzuumuz; internetten karşı cinse kaynama. Cuma gecesi erkek arkadaşlarımla Beyoğlu'nda buluştum. Bir kadın için en zevkli şey, erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkmaktır. Hele grubun tek kadını sizseniz, tadından yenmez. Bir özgüven fazlalığı, bir kendini Angelina Jolie hissetme, aşırı eğlenme hali üstünüze gelir ki sormayın gitsin. Düşünsenize yanınızdaki hem erkek, hem de tehlikeli madde değil. Süper yani. Tam mekandan içeri girdim, arkadaşlarımın yanında bittim ki; o ne? Sarışın bi el kızı, bizimkilerin yanında dikilmekte. Herkesi sarılıp öpüyorum, kızın gruptan olduğuna ihtimal vermek istemiyorum. Tabii kaçınılmaz an geldi ve uzun boylu esmer arkadaşım "Ayşe, bu Tanya" dedi. Tanya mı? Rus mu? İki bayram arası bu kız da nerden çıktı? Eğilip kıza soruyorum (Pek uzun değil de... Kötü Ayşe Şerafettin) "Sayın Rus gelin, arkadaşımla nerden arkadaşsınız acaba?" "MSN Space'den" demez mi. İnternetten yani!

İSTANBUL LIFE KESİLMİŞ
Yapma ya! Şimdi sen internetten tanıdığın adam için ta İstanbul'lara mı geldin? Gelmiş valla, üstelik henüz 22 yaşında. Bizimki de pek mutlu, İstanbul Life kesilmiş, köşe bucak gezdiriyor. Adalar, Modalar, konserler, Beyoğlu; Allah ne verdiyse. Türk kızı olsa, maç koltuğundan kalkıp şuradan şuraya gitmez, elin Tanya'sı geldi diye evlere sığmıyor maşallah! Benim Eminem, Aslım, Ebrum yalnızlığına yalnızlık katarken yurtdışından gelen hatun İstanbul'un tadını çıkartıyor ha! İnternet utansın diyorum ve Amerika'da yeni kurulan eş bulma sitesini anlatmaya başlıyorum.

UYANAMADIK GİTTİ İŞTE!
Adresi; www.kizmeet.com. Amacı; markette, gece kulübünde ya da otobüste görüp beğendiğiniz kişiyle sizi bir araya getirmek. Nasıl mı? Aynen şöyle; Site, market-alışveriş, gece kulübü-restoran-bar, spor salonları, konserler, kafeler, toplu taşıtlar, okul ve karışık kategorilerine ayrılmış. Diyelim markette dolmalık kabak ararken yanınıza biri geldi, bir anlık göz temasında bulundunuz ve konuşmaya cesaret edemediniz. Doğru eve koşup 'kizmeet. com'a giriyor, şehrinizi tıklıyor, market bölümüne günün tarihini ve karşılaştığınız saati giriyorsunuz. Ve kişiyi "siyah kazağın, sarı montun vardı, manav bölümünde bana baktın" şeklinde tarif ederek, mesaj bırakıyorsunuz. Eğer o da sizi beğenip siteye göz attıysa buluşabiliyorsunuz. Sevgili bulmada sınır tanımıyorsunuz. Eee Pınar Altuğ bile internet sitesinden sevgili bulduğuna göre yerli girişimcilerin 'kizmeet.com'u 'kismeet.com' şeklinde çevirip, Türk internetçisine kavuşturmalarını diliyorum. İnternette var bi keramet de biz uyanamadık gitti işte.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sosyetik gibi uçmak!   / 10-11-2006
 'Acil Çıkış'ta dikkat dikkat!   / 08-11-2006
 Canlı canlı MTV Müzik Ödülleri   / 06-11-2006
 Yaşasın taciz!   / 01-11-2006
 Dolmabahçe'de çakkıdı çakkıdı   / 30-10-2006
 Sistem sana yamuk yapınca sen de ona yapacaksın!   / 27-10-2006
 Bunun adı bayram depresyonu!   / 25-10-2006
 Oscar Töreni'ne pijamayla gittik!   / 23-10-2006
 Cem'in 'Hokkabaz'ı hayranlarını böler   / 20-10-2006
 Tavada Galata Kulesi   / 18-10-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Manitalar sanal alemde
Biz daha uyuyalım 'hadi ordan'...
ÖZAY ŞENDİR
Gidersen boşanırım
Sibel Can, Dubai Şeyhi'nden özel...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Limonlu...
Cerrahınız genç mi yoksa yaşlı mı olmalı?
Cerrahınız genç mi yoksa yaşlı mı olmalı?
En iyi cerrah kaç yaşında olmalı? Yaşlı cerrahın tecrübesi mi, yoksa...
Güzel kalmanın formülü: Seks
Güzel kalmanın formülü: Seks
Güzel olmak için yalnızca kremler ya da bitki özleriyle bakım yapmak...
Asuman'a nazar değdi, kaza yaptı!
Asuman'a nazar değdi, kaza yaptı!
'Çok Yalnızım' adlı ilk albümünü geçtiğimiz günlerde çıkaran Asuman...
Kenan'la çok iyi dostuz!
Kenan'la çok iyi dostuz!
İstanbul gecelerinin nabzını tutan eğlence mekanlarından Cahide...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.