kapat
   
23 Aralık 2006 Cumartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Gözaltına alınanlar arasındaki Gökhan Özgöknerin çetenin ele başı olduğu iddia edildi.
Seri katillerin bayram listesi

Geçen bayramdaki seri katil dehşeti unutulmadan başkentte iki kişiyi öldüren ve Kurban Bayramı'nda 12 cinayet daha planlayan 4 zanlı gözaltına alındı.

Başkent Ankara'da 15 Aralık gecesi bakkal Muhittin Eser'i, 16 Aralık akşamı da market sahipleri Bülent Öztürk'ü öldüren, Ali Tahtacı'yı yaralayan dört zanlı, polisin bir haftalık takibiyle ele geçirildi.

HEDEF KURBAN PAZARIYDI
Kurban Bayramı için ölüm listesi hazırlayan zanlıların kurbanlık satan 12 kişiyi gasp edip öldürmeyi planladığı belirtildi. Elebaşı Gökhan Özgökner'in diğerlerine "Ankara'yı kana bulayacağım" dediği ifade edildi.

BAKKALIN BAŞINA SIKMIŞ
Hırsızlık ve gasptan sabıkalı Özgökner için "Öldürmekten zevk alan psikopat biri" diyen polis yetkilisi, "Bakkalı vururken arkadaşları bacağına sık demiş. O başını hedef almış" dedi.

ESRAR İÇİP CİNAYET İŞLEMİŞ
Geçen hafta Ankara'da tüyler ürperten iki cinayet işleyen dört zanlının kaldığı evde uyuşturucu ele geçirildi. Katil zanlısı Gökhan Özgökner'in bakkal Muhittin Eser cinayetinden önce esrar içtiği ifade edildi.


İki bakkalın katil zanlıları Kurban Bayramı için ölüm listesi hazırlamış

Ankara'da bir bakkal ile bir market sahibini öldürmekle suçlanan 4 zanlı 'seri cinayet' planladıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Çetenin listesinde 12 cinayet daha yer alıyor.

7 kişiyi öldürerek Ramazan Bayramı'nı kana bulayan seri katilerin dehşet verici görüntüleri hafızalardan silinmeden, Ankara'da da bir market sahibi ile bir bakkalı öldürmek ve bir market sahibini de yaralamakla suçlanan seri katil zanlılarının, Kurban Bayramı'nı katliama çevirmesi polisin operasyonuyla engellendi. Psikopat ruhlu olduğu belirlenen elebaşının, "Ankara'yı kana bulayacağım" dediği öğrenildi. 15 Aralık gecesi bakkal Muhittin Eser'i, 16 Aralık akşamı da market sahibi Bülent Öztürk'ü öldüren, aynı gece Ali Tahtacı adlı market sahibini öldürmeye teşebbüs eden katil zanlıları, polisin dün düzenlediği operasyonla yakalandı.

HEDEF
KURBAN SATICILARI
Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri, bir haftadır peşinde oldukları zanlıların Ferdi Uğur adlı kişinin evinde saklandığı ihbarını aldı. Bunun üzerine Özel Hareket Şube Müdürlüğü ve Cinayet Masası Dedektifleri, Ferdi Uğur'un Mamak ilçesindeki evine baskın düzenledi. Kısa bir süre polise direnen zanlı Uğur ve Gökhan Özgökner gözaltına alındı. Zanlıların ifadesinden yola çıkan dedektifler, kısa sürede diğer zanlılar Fatih Kafnur ve Deniz Yurdakul'a ulaştı. Zanlıların sorgusunda dehşet verici planları da ortaya çıkarıldı. Cinayet Masası dedektifleri, seri katillerin kurban pazarında büyük ve küçük baş hayvan satan 12 kişiyi gaspedip öldürmeyi istediği belirledi.

ANKARA KANA BULANACAKTI
Zanlıların elebaşı Gökhan Özgökner'in 15 Aralık gecesi öldürdüğü bakkalın beynine tek kurşunla ateş ettiğini belirten üst düzey bir polis yetkilisinin, "Cinayetten önce esrar kullanmış. Arkadaşları bacağına ateş et demesine karşın o beynini hedef almış. Öldürmekten zevk alan psikopat ruhlu birisi" dediği belirtildi. Elebaşının arkadaşları, cinayetten sonra Özgökner'in, arkadaşlarına, "Ankara'yı kana bulayacağım" dediğini anlattılar. Özgökner'in anlaşmazlığa düştüğü bazı arkadaşlarını da öldürmeyi planladığı öğrenildi. Seri cinayetlerde silahı kullanan, hırsızlık ve gasp suçlarından sabıkası bulunan zanlı Özgökner'in dün Adli Tıp Kurumu'nda kan örnekleri alındı. Özgökner, Ferdi Uğur, Fatih Katnur ve Deniz Yurdakul adlı zanlıların sorgusu sürüyor. Bu arada polisin düzenlediği baskında seri katillerden Ferdi Uğur'un babası Kamber Uğur da gözaltına alındı. Polis evde yaptığı aramada az miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

ENİS YILDIRIM - ANKARA


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Kürt Ahmet'in oğlu yine kazayla mı vurdu?
 Türban şikâyeti yok ama kadına şiddet patladı
 Öğretim üyesi eşi de zikirde
 Saddam'ın ahlaksız teklifine anında ret
 'Kolon'dan 'Vurgun' çıktı
 Erzurum ve Ardahan kara teslim oldu
 12 öğrenci tutuklandı
 Çalıntı otoda radyasyon paniği
 Orhan Pamuk'a fahri doktora
 Çukurca'ya AB desteği: 52 bin Euro
 Kadın vaizler töre cinayetine karşı kampanya başlattı
 Müftü de "Haydi Kızlar Okula" dedi
 Düzce'deki piyeste üzerine basılan başörtüsü kriz yarattı
 Marmaris'te 3 bilgisayardan 5 bin porno fotoğraf çıktı
 İzmir Arkeoloji Müzesi'nde skandal
YILMAZ ÖZDİL
Köstebek...
Dün , "silin o...
MEHMET BARLAS
İktidar da, muhalefet de Çankaya da kulak...
FATİH ALTAYLI
İddia değil belge meselesi
Yuvacık Barajı'nı ve Sefa...
ERDAL ŞAFAK
Başımızda üç bulut
"Avrupa'nın zor ekonomik...
Statta KKTC bayrağı kriz yarattı
KKTC'li bir işadamı, İngiliz Arsenal takımının maçında KKTC bayrağı...
Müslüman kurula terör soruşturması
Belçika'da Müslüman toplumla diyalogda muhatap olarak görülen...
Miras değil alınteri
Miras değil alınteri
1- Şeffaflık + Denetim = Güven
Premier Lig'deki 20...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu