kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 

Victoria'nın transferi!

Ne demişler? Azimle çalışan Los Angeles'a gider! Ey okuyucu, bu bir sabreden Victoria'nın muradına erme hikayesidir. Ne yazık ki, üç vakte kadar kocası David Beckham'ın kullanım süresi bitecektir. Çünkü onlarınki siyah-beyaz film gibi bir aşk hikayesi değil, yanar döner spotlar altında şöhret arsızı bir kadının hikayesi! Hadisenin baş dekoru da bir zamanlar 'dünyanın en iyi futbolcusu' ilan edilen David Beckham tabii. Tanışmaları; bir otel lobisinde olmuş. O zamanlar 'Spice Girls' fırtınasıyla ülke ülke savrulur Victoria. Aslında İngiltere'nin zengin ailelerinden birinin kızıdır. Eee şöhret merakı baştan kokarmış. Söylesenize en mini giyen, en kameraya dudaklarını ördek ördek büken baharat kızımız ta kendisi değil miydi? Uzun lafın kısası, futbolun 'f'sinden anlamayan Victoria'nın yolu David'le bir kesişti pir kesişti. (Lütfen, bizim yollar niye kesişe kesişe bu adamlarla kesişiyooo krizine girmeyiniz)

GALA VE AÇILIŞLAR

Önceleri yaşadıkları aşk mıdır bilemeyiz ama sonrasından adımız gibi eminiz. Paparazzi kısmı bu ikilinin üstüne balıklama atlar atlamaz Victoria anında saksıyı çalıştırır. Muhteşem 'sağ ayaklı' yarini dünya markası yapmaya ant içer. Tabii David'de pişecek, kendisine de düşecektir. Davetlere uyumlu elbiselerle gitme 'şirinlikleri', David'in saçını uzatıp taç taktırmalar (ki bu taç akım teee bizim diyarlara kadar gelmiş, futbolcularımızı kendilerinden geçirmiştir), olmadı kırpıp punk havası katmalar Ve taraftar her maçta 'David bu kez nasıl görünecek' merakıyla bekler! Gelsin galalar, davetler, açılışlar, moda devleriyle kankalıklar, özel koleksiyonlar, reklam filmleri, boy boy röportajlar. Oooh yandan yandan. Bu arada David fındık kırdıkça, Victoria çocuk yapar. Elbette flaşlardan kopmadan. Dünyanın en zayıf hamilesi olarak tarihe geçer mi geçer! Ve artık konuya bebeler de dahil olmuştur. Onların da özel koleksiyonları olur. Ailece ayaklı Harvey Nichols gibidirler. Herkese bir şey var yani. Kadınerkek- çocuk! Televizyon röportajları ise iş rengini hafiften belli eder. Victoria annedir! Yakışıklı David ise çocuk! Beğenmedi mi sözünü keser Victoria, beğendiğinde de bir öğretmen gururuyla bakar kocasına. Hırs gemisine binmiş, çoktaaaan dönülmez akşamın ufkuna yol almıştır. Tom Cruise-Katie Holmes düğününde bile, İngiltere gelinle damadı değil, Victoria'nın tepsi gibi şapkasını konuşur. Çünkü kadın sahne çalma uzmanıdır. Söylesenize, Real Madrid'de oynayan David ya da Elizabeth Hurley'le beş çayı içerken çekilmiş fotoğrafları onu keser miydi? Doktorlar '54 yaşını zor görür' diyorlar. Çok zayıf ya! Kadın görünmez olacak kadar zayıfladıkça, daha çok görünmek, daha çok haber olmak istiyor mu ne? Ve 2007'de gün doğar Beckhamgillere. David Los Angeles Galaxy'e 250 milyon dolara transfer olur.Bunun adı ballı, kaymaklı kadayıftır. Hem Amerika, hem Hollywood, hem de 250 milyon dolar!!! Neymiş 'David Amerikan futbolunu yükseltecekmiş'. Yapmayın ya! Sakın yükselen biricik karısının magazin kariyeri olmasın!

AMERİKA'YLA DEVAM!
Bu kesinlikle Vicky'nin zaferidir uyanın a dostlar! Avrupa'yla işi tamam, Amerika'yla devam. Şimdi görsün Amerikan trend yaratıcıları Sienna Miller'lar, Paris Hilton'lar, trend nasıl yaratılırmış! Los Angeles sokaklarında paparazzilere nasıl poz verilirmiş, öğrensinler. Savulun Hollywood dilberleri Victoria canınıza okumaya, tahtınıza kurulmaya geliyor! Kadının listesi uzun, daha Oprah'ya çıkıp, Brad-Angelina ikilisiyle kanka olacak! Gölge etmeyin gari.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Törkiş Rüküş Starlar!   / 12-01-2007
 Kadınlar süründüren erkeğe karşı koyamaz!   / 10-01-2007
 Eline gözüne dizine dursun!   / 08-01-2007
 Hani benim Diva'mın kruvasanı?   / 05-01-2007
 Bayram canavarı geldiiiii!   / 03-01-2007
 Hadi gözünüz aydın!   / 01-01-2007
 2007 yılında yapılmayacaklar listesi!   / 29-12-2006
 Sabah sabah Kuzguncuk!   / 27-12-2006
 Alsak alsak hediye ne alsak?   / 25-12-2006
 Şişte Kenan kebap!   / 22-12-2006
AYŞE ÖZYILMAZEL
Victoria'nın transferi!
Ne demişler? Azimle çalışan Los...
ÖZAY ŞENDİR
Koyun mu yolcu mu?
Bu ülkede insan haklarından önce...
AYŞE TÜTER
Hurma tatlısı
Suya tozşekeri katın, hızlı ateşte...
Diş ojesiyle çocuğunuzu 15 yıl çürükten koruyun
Diş ojesiyle çocuğunuzu 15 yıl çürükten koruyun
Pasta, şeker ve çikolata yemeden duramayan çocukların diş sağlığı...
Ihlamur kaliteli uyku sağlar
Ihlamur kaliteli uyku sağlar
Özellikle stresli insanlarda görülen uykusuzluk sorununa karşı...
Yeni cicisi 198 bin Euro!!!
Yeni cicisi 198 bin Euro!!!
Akmerkez'in ortağı Ali Dinçkök ile eski eşi Sennur Çiftçi'nin kızları...
Herkes yanlış biliyor!
Herkes yanlış biliyor!
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Filiz Şahenk ile ünlü...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.