kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 
Şekerim Kenan'dan flaş flaş flaş!
İklimkrizi.net

Şekerim Kenan'dan flaş flaş flaş!

Son günlerin ennn 'tenhada kıstırılası' adamı kim? Hep beraber; Kenaaan Doğuluuuuu! E tabii gruplar kurup Eurovison'a katılınca 'hık' dese haber değeri taşıyor. Anlaşılan Sertab'ın 'Everyway That I Can' birinciliği cümlemizi kesmiyor. İsteriz! İsteriz! Bi birincilik daha isteriz! ('Opera'nın acısı kaç birincilikte çıkar acaba?) Üzerinize afiyet, geçen perşembe lokum gibi kanal Turkmax'in gecesine gittim. Gecenin lokum yıldızı da Kenan Doğulu! (Çakkıdı çakkıdı oynayalım kız!)

EDA'NIN ÇANTASINA GİRER
Eh ben buna fıstıklı lokum derim, acilen kendisini tenhada kıstırmak isterim. Dediler "Kenan kuliste uyumakta", dedim "Kulis nerde?" Telsizli koruma önde, ben arkada takipte. Sahne arkasındaki merdivenlerden üç kat inip, dışarı çıktık. Aaa! Kulis karavanmış meğer. Hokkabaz misali! Manzara şu; sağda iki katlı otobüs. Otobüste Kenan'ın orkestrası dinleniyor, giyiniyor, içkisini yudumluyor. Soldaki karavanın kapısında beş Kenan kıvamındaki koruma dikiliyor. Siyah takım elbisesi, siyah güneş gözlükleriyle bu adam karavanın yarısı kadar yahu! Kapıyı tıklatıyor, dışarıda dikildiğimi bildiriyor, içeriden onay geliyor ve yazarınız karavana giriyor. Sefam olsun! Beyaz tişörtü ve eşofmanıyla Kenan karşımda. Nihayet be şekerim! Aa! Bu adam resmen çekmiş! O kadar zayıflamış ki az daha küçülürse cebime girer mi girer valla. Yani cebime girmese de Eda Taşpınar'ın o bavul misali, bilmemkaçbin dolarlık çantasına kafadan girer. Başlıyor anlatmaya; çok yorgunmuş, bir saat uyumuş. Sevgililer Günü Park Orman konseri harika geçmiş. (Tü tü tü maşallah!) İçeri girdik bi kere fırsat bu fırsat soralım bari; "Eee sevgilin var mı Şekerim Kenan?" Yokmuş, temposu acayipmiş, çalışmaktan yattığı yeri bilmiyormuş. Bu arada arkada 'sarı şekerim' Ozan'ı görüyorum. İtinayla gömleğinin yakasını düzeltiyor. Duvarda birkaç farklı sahne kostümü asılı duruyor Yardımcısı girişteki masaya kurulmuş, kağıtlara repertuvarı yazıyor. 'Baş Harfi Ben'i yazmayanın on yıl boyunca 14 Şubat'ta sevgilisi olmasın inşallah! Hazır ayaktayken Eurovision şarkısını sormazsam olmaaaaz! "Kısmetse 'Shake It Up Şekerim'i ne zaman dinleyeceğiz şekerim." Kenan önce "Mumları yaksanıza" buyuruyor. Karavanın dört bir yanı minik mumlarla kaplı. Kenan'ın kuliste olmazsa olmazı; mumlar, şam fıstığı ve tütsü galiba. Meğer 9 Mart'a kadar şarkıda değişiklik yapma hakkı varmış. Veee şarkı İngilizce'ymiş! Çok şükür Türkilizce (Türkçe-İngilizce karışımı yani) değil! Peki eser sahibi 'Shake it Up Şekerim'i tercüme edip, cümlemizin kafa karışıklığına son verir mi? 'Salla çalkala şekerim' diyen oldu, 'çalkala şekerim' diyenler oldu, hatta 'up'ı görüp de 'yukarı salla şekerim' diyenler bile oldu!

ŞARKININ DEVAMI
Kenan "Yukarı salla olur mu hiç, 'Salla şekerim' doğrusu" dedi, şarkının çok eğlenceli olduğunu da ekledi. Peki şarkının devamı ne? Cin olmadan Kenan çarpacağım ya,,, Yüzüme bakıp gülüyor ve bana bir cümlesini daha söylüyor. Nefesler tutulsun lütfen... 'Shake it up Şekerim'- 'My sweetest thing' Yani 'şekerim'in İngilizcesi! Ve bugünlük Eurovision haberimiz burada sona eriyor. Çarşamba görüşmek üzere. Ha unutmadan; Hülya Avşar'ı 'Saadettin' yazılı bilekliği kaç gün manşetlerde tutar dersiniz?

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Özgü seksi olabilir mi?   / 16-02-2007
 Fener kazığı attı, işimiz şansa mı kaldı?   / 14-02-2007
 Gündüz kuşağıyla baş başa çıldırmaca   / 12-02-2007
 Dikkat Şahan püskürebilir!   / 09-02-2007
 Kim tayt giyecek; Özcan mı, Kenan mı?   / 07-02-2007
 Kameraya çekmek ve sevişmek yasak!   / 05-02-2007
 Düşenin dostu değil karizması olmaz!   / 02-02-2007
 Sağ eller havaya ekmeğim buraya   / 31-01-2007
 Lezbiyen barda ne ola?   / 29-01-2007
 Marmaracılara karamel soslu şok!   / 26-01-2007
DİLEK HANİF
Hakan Yıldırım ile Özlem Süer defileleri
2008...
ÖZAY ŞENDİR
Anıtkabir'deki göbek bağı...
Bir kadının anne olma...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Şekerim Kenan'dan flaş flaş flaş!
Son günlerin ennn...
AYŞE TÜTER
Göceli çorba
Göceyi su ile, şişip yumuşayana kadar ağır...
Bebekleri kalbine iğne yaparak öldürüyoruz
Bebekleri kalbine iğne yaparak öldürüyoruz
Çoğul gebeliklerde üçüncü ya da dördüncü bebeğin kalbine iğne...
Kışın ilacı bol C vitamini!
Kışın ilacı bol C vitamini!
Her yıl kış mevsiminde nüfusun yüzde 10'unu etkileyen soğuk algınlığı...
ABD tatili ile yorgunluk atacak
ABD tatili ile yorgunluk atacak
Adını 'Çemberimde Gül Oya' adlı dizi ile duyuran genç oyuncu Melisa...
Ayşe Hatun yakalandı!
Ayşe Hatun yakalandı!
Podyumlardan müzik dünyasına transfer olan Ayşe Hatun Önal, önceki...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.