kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 

Buzzzz gibi reyting!

Zeynep Tokuş musun nesin, buzda popo üstü düşesin inşallah! Aman da aman neymiş? Çocukların sevgilisiymiş! Neymiş? Kırılgan buz prensesiymiş (Tabii yersen). Lütfen geçiniz, sağda müsait bir yerde bizi indiriniz. Ben bu kadar büyük bir saçmalık daha görmedim. 'Buzda Dans'ın son bölümü reyting olsun da ne olursa modelinin tavan yapmış halidir sayın okuyucu! 'Buzların Küçük Hanımefendisi' Zeynep Tokuş da başrol oyuncusu... Ne Tuğba Ekinci'nin popo polemiği, ne Behzat Uygur'un Kaptan-ı Derya Çokbilmiş Paşa hali, ne de Sıfırcı Cenk Hoca'nın üfürükten mazeretleri... Bizi en çok Zeynep Tokuş delirtti. Rüyamızda görsek inanmazdık ki... Eyy Reytinglerin Kralı yapımcı Fatih Aksoy; bu nasıl bir sağ gösterip, sol çakmaktır? Seyirciyi şaşkınlıklar rüzgarında salonun bir ucundan diğerine savurmaktır? Tam kız kıza kanepeye kurulmuşuz, portakalı soymuş kucağıma koymuşuz. Sema Çelebi'yi mor kostümüyle 'Alemin Kraliçesi' ilan etmiş, Ayşe Arman'ın avize küpesiz halini görünce (congratulations!) Perihan Mağden'in çerçeveletip asılası 'Buz Mahallesi' yazısını anmışız... (Yoksa kesip cebimizde mi saklasak? Her pazar 'Buzda Dans' başlamadan yüksek sesle okusak????).

SEMA ÇELEBİ'DEN
3.0 İyi de bu Zeynep Tokuş ve Bobby'si ne yapıyor öyle? Fonda 'I Will Survive' ('Şimdi gel de gör beni bambaşka birinin' İngilizcesi) çalıyor, 'magazin ikili' dön baba dönelim pisti gezelim şeklinde tur atıyorlar... Hoppaaa! Bobby ağlıyor, Zeynep kocasına koşup sarılıyor ve Behzat arkadaşına "İzninizle ben ayrılmak istiyorum" buyuruyor. Sonra tak! Reklam arası! Gelsin paralar, beklesin ekran başındaki meraklılar. Reklam bitiyor, açıklama yok, yeni yarışmacı çıkıp kayıyor sonra Behzat'tan açıklama geliyor 'İçeride Zeynep ve partneriyle konuşuluyor, bakalım çıkacaklar mı?' Bir reklam, bir reklam daha... Derken, Zeynep ve Bobby güle oynaya piste çıkıp fırıldak misali döne döne gösterilerini yapıyorlar. Biz de elimizde mandalina kabukları kala kalıyoruz! Sema Çelebi'nin 3.0 puanı dışında, bütün jüri üyeleri çakıyorlar 5.5'leri 6.0'ları. Eh tabii reytingi yüksek tuttu aferin Zeynepciklerine... Jüri üyeleri "Neden programın başında gösterini yapmadın?" diye soruyorlar. Zeynep geveliyor, 'Tutmayın beni evime gideceğim' tadında ayağını eşeliyor. İyi de gülüm seni tutan yok ki! Az sonra zaten kocanla arabana binip gideceksin evine.

SHAME ON YOU ZEYNEP!

Çocuğunu az görebiliyormuş, çıkan haberlerden bunalmış, dayanamıyormuş. O zaman girmeseydin yarışmaya bu kadar çıtkırıldımsan. Elalemin dediğini takıyorsan. Şov yapma, şov yapma yani. Hele o gözlerini devire devire tane tane konuşması, başını öne eğip yorumları dinlemesi yok mu? Kimse bu kadar hızla gözümden düşmemişti! Helal olsun Sema Çelebi'ye "Madem ayrılacaktın, neden kuliste neşeli neşeli hazırlandın, çocuk oyuncağı mı bu, şov yapıyorsun" dedi. (Shame on you Zeynep!!). Gelin görün ki sonuç ne oldu? SMS'lerle Zeynep birinci gelip, yoğun ısrarlara dayanamayarak yarışmaya devam etme kararı aldı. Ama bu iş seyircinin ağzında fazlasıyla kabak tadı bıraktı! Ben Zeynep'in yüzünü bile görmek istemiyorum, ya siz? Deriiin deriiin midem bulanıyor vallahi...

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şekerim Kenan'dan flaş flaş flaş!   / 19-02-2007
 Özgü seksi olabilir mi?   / 16-02-2007
 Fener kazığı attı, işimiz şansa mı kaldı?   / 14-02-2007
 Gündüz kuşağıyla baş başa çıldırmaca   / 12-02-2007
 Dikkat Şahan püskürebilir!   / 09-02-2007
 Kim tayt giyecek; Özcan mı, Kenan mı?   / 07-02-2007
 Kameraya çekmek ve sevişmek yasak!   / 05-02-2007
 Düşenin dostu değil karizması olmaz!   / 02-02-2007
 Sağ eller havaya ekmeğim buraya   / 31-01-2007
 Lezbiyen barda ne ola?   / 29-01-2007
ÖZAY ŞENDİR
'Kurtlar Vadisi' ve 'He is a Lady'
Bu günlerin moda...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Buzzzz gibi reyting!
Zeynep Tokuş musun nesin, buzda...
AYŞE TÜTER
Lezzet güneşi
Domatesli sebze çorbası
Büyük bir...
Bebeklerin kalbine iğne yapar mısınız?
Bebeklerin kalbine iğne yapar mısınız?
Tüp bebekte anne rahmine verilen embriyo sayısı yüksek tutulunca...
Çocuklarda diyet bir yaşına düştü
Çocuklarda diyet bir yaşına düştü
Aşırı şişmanlık yani obezite ile savaş veren ABD ve Avrupa'da diyet...
Armağan'dan Kalp Vakfı için stand-up
Armağan'dan Kalp Vakfı için stand-up
Ekranların 'kıdemli' jüri üyesi Armağan Çağlayan, 'Kendine Bir Yıldız...
İmzası boynunda
İmzası boynunda
Ünlü modacı Zeynep Tunuslu, önceki gece katıldığı bir davette ilginç...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.