Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Yine geç kaldınız…

Hayatta o kadar çok şeye geç kalıyoruz ki…
Bu geç kalışların bazen faturası ağır oluyor.
Son günlerde de bu geç kalışlar toplumsal boyuta ulaştı.
Hemen her şeye geç kalır olduk. Nelere geç kalmadık ki.
Sevmeye, umut etmeye, yaşamaya geç kaldık.
Hiç birimizin suçu değil ki bu denli birbirimize geç kalmalar.
Hep bir başka geç kalmalarımızı telafi etmekte de geç kalıyoruz.
Neyi erken yaşadıysak ona geç kaldık.
Toplantıya geç kalıyoruz.
Randevuya geç kalıyoruz.
Sınav saatini unutup sınava geç kalıyoruz.
Kimileri var ki hayata geç kalmışlığın verdiği eziklikle tarihi bilgilere geç kalıyor. Sonra da çıkıp günümüz modasına uyup primitif suçlamalarda bulunuyorlar. Biz suçlayan taraf değiliz. Doğruların tarafıyız. Hiçbir zaman ne yargıç olduk ne de suçlayan. Var olan gerçeklere sadece projeksiyon tuttuk. Tutmaya da devam edeceğiz.
Bu böyle biline. Her insan gibi benim de siyasi görüşüm olması en demokratik hakkım olsa gerek. Dün ne söylediysek bugün onun arkasındayız. Yarın da arkasında olmaya devam edeceğiz.
Hiç şüpheniz olmasın. Sizin talan dediğinize biz hizmet diyoruz.
Bu ülkeye, millete en ufak bir hizmet edenin yanında durduğumuzu bilmiyor, algılayamıyorsanız zekanızı sorgulamak lazım.
Bir proje geliştirin. Alternatif getirin.
Çözüm ortağı olun. Ortak akıl oluşturulmasına, bu şehrin değerlerinin korunmasına katkı koyun.
Ama bunu yaparken karşılıklı üslup ve iletişim araçlarına dikkat etmeli. Kıran, yok sayan, aşağılayan ifade yerine nezaketi ve hoşgörüyü kaynak almalıyız. Tarihe not düşülecek ne varsa tarih onu kendi kulvarında rafa kaldırmıştır. SABAH Ankara bu şehrin sorunlarına hiçbir siyasi kimlikle yaklaşmadığı gibi her siyasi görüşe yer vermektedir. Kimsenin, yaptıklarımızı yargılamasına da müsaade edecek değiliz.
Siz işinizi nasıl en iyi şekilde yapma uğraşı içindeyseniz, biz de aynı düşünce içinde görevimizi en iyi şekilde yapma kaygısı içindeyiz. Eleştirimiz yok, doğruları ifademiz var. Üzmek, kırmak derdinde değiliz. İşte geç kalmışlıkların Türkiyesi'nde o süreci yaşıyoruz. Yapılanlara, yapılacaklara tahammülleri olmayanlar, üretemeyenler çıkıp bizi kamuoyuna şikayet etmekte buluyor çareyi. Size rağmen, sizin gibi düşünenlere rağmen bir dönüp bakın son dönem Türkiyesi'ne.
Neler yapılmış? Gerçi göremeyeceksiniz ama bir deneyin bence tüm geç kalmışlıklarınıza rağmen… Geç kalmadığımız mutlu bir hafta dileği ile…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA