Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Söylenecek sözümüz var…

Yeni bir habercilik anlayışı ile çıktık biz bu yola. Kent haberciliğine dair söylenecek ne varsa söyledik.
İlk gün söylediklerimizin hep arkasında durduk.
Başkent'i bünyesinde bulunduran Ankara'ya ilişkin tüm değerlerin yanında olacağımızı belirttik. Ve öyle de yapıyoruz. Ankara'nın değerlerini ön plana çıkarıyoruz.
Bu kentin tüm sorunlarıyla dertlenip, sevincini birlikte paylaşıp çoğaltıyoruz.
Günler birbirini kovalaya dursun, SABAH Ankara bu kentin habercilik lokomotifi olmaya devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta özel haber çalışmalarımız zirve yaptı. SABAH Ankara yolculuğumuzda sizlerden aldığımız sinerji tüm ekibe çalışma azmi, heyecan ve moral oluyor. Yaptıklarımızı hiçbir zaman yeterli bulmuyoruz. Biliyoruz ki yapılacak çok işimiz var. Bu bağlamda sizlere hep yeni bir şeyler söylememiz gerektiğini biliyorum. Yeni projelerimizin hayata geçirileceği günü en az sizler kadar heyecanla bekliyorum.
Tabir yerindeyse kılı kırk yarıyoruz.
Gündeme dair ne var ise sayfalarımıza taşıyoruz. Kiminin görmediğini kiminin göz ardı ettiğini kiminin farkına bile varamadıklarını cımbızlıyoruz. İşte o cımbızla masaya taşıdıklarımız manşete taşınıyor. İşte o zaman görmeyenler görmeye, fark etmeyenler fark etmeye başlıyor. Fark ediliyor olmanın ayrı bir keyfini yaşıyoruz. Hemen her haberi farklı bir boyuttan ele alarak SABAH Ankara'nın farkını ortaya koyuyoruz. Başkent'teki kent haberciliğine getirdiğimiz yeni soluk ile takdir ediliyor olmanın verdiği rehavet içinde değiliz. Aksine sorumluluğumuzu arttırıyor. Artan bu sorumluluk bilinci ile Başkent'in en ücra noktasındaki tüm yaşanmışlıkları sayfalarımıza taşımaya gayret sarf ediyoruz.
Bir aşçı edası ile mutfağın bizzat başında bulunarak masanın üzerinin eksiksiz donatılmasını sağlıyorum.
Menünün beğeninize sunulmasında emeği geçen arkadaşlarım adına bir kez daha verdiğiniz desteğe ve ilgiye teşekkür ediyorum. Yeni projelerimize gelince… Kuyumcu edası ile hazırlanmakta olan çalışmalarımızın son aşamasına geldik. Ankara'ya dair nerede ne yaşanıyorsa SABAH Ankara orada… Bize yine yollara düşme vakti… Sağlıcakla, mutlu bir hafta diliyorum…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA