Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Biz dev bir aileyiz...

Bir yıl önce başlattığımız her güne özel sayfalarımız daha da zenginleşti.
Her pazartesi "Hayata Dair" köşesiyle iş dünyasındaki kadın elini sayfalarımıza Nuray Başar taşımaya devam edecek.
Salı günü Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin, Uğur Yıldırım'ın koordinatörlüğünde hazırladığı "Kampüs"sayfası SABAH Ankara'ya renk katacak.
Çarşamba günleri bizim mutfağın heyecan günüdür. SABAH Ankara ve SABAH Anadolu'nun ortak yayımı zengin içeriği ile devam ediyor.
"Sağlık-Güzellik" sayfamızın mimarı Hüsniye Oral olacak.
"Başkent'in Markaları"nı Tuğba Ceylan hazırlayacak.
Perşembe günü eğitim dünyamızdan büyük takdir gören "Eğitim Sayfası" çalışmamızı yine Aslı Uyur Öztürk devam ettirecek.
Cuma "Kültür-Sanat" günü… Kültür- Sanat Fatih Yılmaz'dan sorulur.
Cumartesi ise otomobil dünyasının nabzını Çağatay Aytaç "Dikiz Aynası" ile tutacak. Ona sürüş eğitmeni Namık Ayan refakat edecek.
Pazarın vazgeçilmezi "Emlak-Konut" sayfası için Melike Yıldız Sahici Başkent konut piyasasının nabzını tutacak.
Spora kadın eli değsin istedik. Hal böyle olunca spor dünyasının perde arkasındaki özel yaşama dair röportajlar için Bengü Bağcı aileye katıldı.
Yerel siyasetin nabzını ise "Oltaya Takılanlar" köşesinde haber merkezimizin genç sorumlusu Hayrettin Bektaş'a emanet ettik. "Esnafın Sesi", "Başkent Konuşuyor", "Alo SABAH", "Sizin Gözünüzle Başkent", "Amatörlerin Panoraması", "Okul Sporları", yeni yazı dizileri ve dahası…
Güçlü kalemleri ile Başkent'in yaşanmışlıklarını tarihe not düşen kalemleri de huzura taşımalı; haftanın iki günü Hüseyin Kocabıyık, Hazal Ateş, Ahmet Tezcan, Fecir Alptekin.
Spordaki uzman kalemleri hatırlayalım; Ali Erdoğan, Hasan Ötken, Yusuf Yalkın, Osman Bekar ve Emrah Yıldız… Bu servisimizin iki deneyimli ismi Erhan Karadağ ve Ali Öcal, Başkent spor dünyasının takipçileri olacak.

***

SABAH Ankara'yı hazırlayan ekibi hatırlayalım.
Haber merkezimiz Hayrettin Bektaş yönetiminde; Melike Yıldız Sahici, Uğur Yıldırım, Yüksel Temel, Çağatay Aytaç, Fatih Yılmaz, Hüseyin Durmuş, Fatih Tufan.
Mutfağın baş aşçıları editörlerimiz Serpil Uygun Çiçek ve Aslı Uyur Öztürk. Serpil Uygun Çiçek zaman zaman hazırlayacağı röportajlarla tüm bu çalışmaların üzerine telle kadayıf koyacak.
Mutfağın bir de görünmez kahramanları var. Görsel yönetmenimiz Ünal Turakoğlu'nun son şeklini verdiği sayfalarımızı Kaan Şahin ve Burcu Nalçınkaya hazırlıyor.
Tüm bu trafiğin aksamaması için düzeni Yeşim Yener sağlıyor.
İyiler hep bir arada olur. Öyleyse tüm iyilere 'yürek dolusu teşekkür'
Ben mi? Yarın için kafa patlatıyorum… Son ütücü denilebilir. Böyle bir ekipten güzel işler çıktığı muhakkak.
Ben de sizler gibi heyecanlıyım. İlk hafta sürprizlerini birlikte yaşayacağız…
Sağlık ve mutluluk dolu hafta olsun…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA