Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Her yaşın hayali farklı olur...

Yalnızlığımız sokaklarda başıboş gezen sevgiliye benzer. Bu yalnızlığın nasıl biteceği belirsizdir.
O yalnızlıktan sizi alıp çıkartacak olan yine hayalinizdir.
Canınız mı sıkkın? Yalnız ve mutsuz musunuz? Negatif çukurundan pozitif düzlüğüne mi çıkmak istiyorsunuz? Biraz hayal kurun, iyi gelecek… Her insan hayal kurdukça yaşar… Yaşama tutunmanın pozitif ayağıdır hayal kurmak.
Hayalleriniz her geçen gün madde bağımlılığı gibi bir hal alır. Hayal kurmak geleceği makro ölçülerde yaşama isteğidir aslında. Arzudur, özlemdir, beklentidir… William Russell, "Büyük işler, büyük hayaller kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır" der. Büyük hayaller kurma özelliğiniz var ise büyük işlere imza atıyorsunuzdur. Büyük işlerin yolu, büyük hayalleri hayata geçirmekten geçer.
En fazla iş başaranlar, kuşkusuz hayallerine hayat verenlerdir. Yaşamı, yaşanılır kılan müthiş bir duygu… Hayat, kurduğunuz hayal etrafında yeşerir. Siz, neyin olmasını istiyorsanız o, sizin hayalinizdir. Çocukken kurduğumuz hayaller tozpembedir. Her yaşın hayali farklı olur. Çocukken olmayacak düşlere kapılırsın. Sonraları hayatın gerçekleri, hayalleri farklılaştırır. İş, aş, eş ve güzel bir yaşam hayali ruhunuzu sarıp sarmalar. Hayali yaşama geçirmek, mücadelenizin var olmasına bağlıdır.
Kimi düşler vardır; hayalden öteye geçmez. Kimi düşler vardır; hayatın kendisidir. Sürelidir hayal… Hangi an kurduğunuza bağlıdır.
Bazen de günün tek keyifli anıdır. Başınızı yastığa koyduğunuzda, uzaklara dalıp gittiğinizdeki eylemdir. Alıp başını gitmek gibi… Kurduğunuz hayal gerçeğe dönüşüyor ise daha kurulacak çok hayal vardır. Bu ülkenin büyük hayalleri gibi…
Evet, hemen hepimizin kurduğu hayaller vardır. Haftaya kurduğunuz en güzel hayalin gerçekleşmesi dileği ile başlayın.
Sağlık ve mutluluk hep sizinle olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA