Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERSİN RAMOĞLU (GÜNEY)

Hep aynı yalanlar

Haluk Cangökçe, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun peşini bırakmıyor.
Cangökçe bu kez KK'nın yalanlarını derledi.
İşte size bir demet Kılıçdaroğlu yalanı:
* Avcılar Belediyesi'nin astırdığı 'rahibe' afişleri için, "Biz astırmadık" dedi, ama o afişi "CHP il ve ilçe teşkilatlarının astırdığı" ortaya çıktı!..
* Eskişehir'de camiyi 'ucube' olarak gösteren sergi için, "CHP'li belediye ile ilgisi yok" dedi ama "sergi davetiyelerini CHP'li belediyenin gönderdiği" anlaşıldı!..
* Seçmenlere "Havuzlu villada oturmayacağım" diye söz verdi ama Balıkesir Burhaniye'de 'havuzlu villa' yaptırdı...
Olay ortaya çıkınca, "Satacağım" dedi, hâlâ satmadı!..
* Miting kürsülerinden; "Hiçbir yakınıma, toplu iğne ucu kadar menfaat sağlamadım" dedi ama 'Erken emekli olsunlar' diyerek, "oğlunu, kızlarını ve hatta 1 aylık torununu sigorta ettirdiği" tespit edildi!..
Ayrıca;
SSK Genel Müdürlüğü döneminde; Babasının ilk soyadını, annesinin kızlık soyadını, karısının kızlık soyadını taşıyan 7 sülâlesini SSK'da işe almış!..
Öyle bir-iki filan değil, 100'e yakın akrabasını işe alıp, SSK'yı bir "sülale çiftliğine" dönüştürmüş!..
* Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iddiaları malum!..
Hakkında "çek-senet dolandırıcılığı" yapmak gibi "yüz kızartıcı suçlar" bulunan Şevki Kulkuloğlu'nun ağzına bakıp, "rüşvet" iddialarında bulundu...
Ama, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'na hem "tazminat" ödemek, hem de "Belediye'nin tekzibini CHP internet sitesinde yayınlamak" zorunda kaldı!..

***
Başbakan Erdoğan boşuna, "Bir insan, utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan, yüzü kızarmadan, arka arkaya bu kadar yalanı nasıl söyleyebilir?" demiyor yani…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA