"CeBIT Bilişim Eurasia 2009" yarın TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlıyor.
Yapılan açıklamada, geçen yıl 70 bini profesyonel yaklaşık 160 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarın, bu yıl ''iş dünyası'', ''tüketici elektroniği'' ve ''dijital yaşam'' olmak üzere 3 ana bölümden oluşacağı kaydedildi.ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Dumankaya Mobil, 3G Teknoloji Hizmeti ile CeBIT’te
Dumankaya İnşaat, bugüne dek internet üzerinden sunduğu hizmeti 3G teknolojisi ile mobil cihazlara da taşıyor. Dumankaya yeni teknolojilerle uyumlu bu hizmetini, konsept aracı Dumankaya Mobil ile CeBIT’te tanıtacak.
Teknoloji meraklıları bu fuarda buluşacak
CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, yarın kapılarını onuncu kez pek çok yenilikle birlikte iş dünyası ve teknoloji meraklıları için açacak.
CeBIT'te Sabah muhabiri ol!
Avrasya'nın en büyük iş ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia, 7-11 Ekim tarihleri arasında kapılarını teknoloji meraklılarına açıyor.
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.