Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NUR ÇİNTAY

'Çift'lik halleri

'Çift'lik hayatı kolay değil! Tek başına gayet makul bulduğunuz birinin çiftlik haline tahammül edemeyebilirsiniz. Ya da tam tersi, bireyken vasat ama partnerli sinerjinin kanatlarında yükselenler oluyor. Son günlerde göz önündeki eşler üstünden uygulamalı gidelim...

BEREN SAAT & KENAN DOĞULU
İlk zamanlarda yoğun bir 'Güzelim kız bu kart oğlana mı gidecek' kaygısı vardı; cümleten kız tarafıydık. Ama birbirlerini bayağı sevdiler zahir ki, yüzleri hep güler oldu, biz de kabullendik. Gerçi kameralar üstlerine geldiğinde ekstra bir sarmaşık ve gülücük durumu da oluyor, bir konser çıkışında şahittik: Derhal pozisyon alınıyor; duruşlarla, ifadelerle, hazır ola geçiliyor. Sinerjik hal, çok belli ki seviliyor, sefası sürülüyor...

EBRU ŞALLI & HARUN TAN
10 küsur yıllık müessesede el-kol birbirine değdi diye çıkan elektrikten beraber pilates yapamadıkları beyanı, ambalajlama teknikleri üstüne düşündürüyordu. Ama medeni hallerini bu medeniyette değiştirmeleri takdire şayan doğrusu... İçeride ne olursa olsun, dışarı dökülüp saçılmamaları, birbirlerine laf sokmamaları, boşandıktan sonra yine maaile tatile gitmeleri, hayreti ve aferini hak ediyor. Neden kickbox yaptığı sorulunca "Dövülecek çok adam var," diyen Harun Tan da hazırcevap adammış, buradan da aldı puanı!

KIVANÇ TATLITUĞ & FLORENCE EUGENE
Kıvanç Tatlıtuğ'u tabii kimselere layık göremiyoruz ama vardığımız nokta itibarıyla: Azra Akın olmasın da kim olursa olsun! Zira bu kadar ama bu kadar mı sıkıcı olunurdu çift olarak... Bu Florence Eugene, Fransız bir model kızcağız (Nefise Karatay'a kardeşi hatta ikiziymiş kadar benziyor), reklam filminde beraber oynamışlardı, muhabbet oradan. Aileler tanıştı, evlilik yakın lafları türedi ama pek kondurmuyoruz.

MERYEM UZERLİ & CAN ATEŞ
Nasıl olup da bir kahraman çıkardılar Meryem Uzerli'den, hâlâ anlamış değilim. Ona her baktığımda, ağır şartlardan mahvolup, hakkını alamadığı için kahrolup tükenen bir set işçisi değil... Hayal bile edemeyeceği kadar popüler olan, rüyasında bile göremeyeceği bir hayata giren, ama yaramaz bir adama hem de naif bir halde takıldığı için çuvallayan, sonra da iyice dağılan bir şuursuz görüyorum. Sorsaydı söylerdik, ateşle oynama derdik! Şimdi artık Hürrem olmayan bir Meryem'le hiç işi olur mu Can Ateş'in!

DERİN MERMERCİ & CEM AYDIN
NTV'den ayrılmak zorunda kalan Cem Aydın'ı, Derin Mermerci avutur mu? Cem Uzan'dan sonra Derin Mermerci'yi, Cem Aydın keser mi? Geçen hafta 'Damat, aileye girdi' fotoğraflarına maruz kaldık, akıbeti bekleyip göreceğiz.

MİRKELAM & AYSEN SABANCI
Mirkelam, enteresan bir adam... İletişim Yayınları'nda ansiklopedi satmış; ortalama bir popçudan başka türlü çalışıyor anlaşılan beyni... "İlk önce kadın erkeğe, ama gerçekten tapacak," demiş geçen gün verdiği bir 'röp'te: "Diyecek ki 'Ben yakaladım bir şey, bu müthiş bir şey, bunu bırakamam' diyecek. Erkek de bunu görecek, diyecek ki 'Aman Allahım, yakaladık bir şey, bunu ben bırakmam. Öteki türlü olmuyor." Mirkelam'ın, sevgilisi Aysen Sabancı'nın ailesiyle beraber tatil fotoğrafları vardı geçtiğimiz günlerde. Sabancı gibi zor bir soyadına rağmen, 'olmuş' görünüyor!

BERGÜZAR KOREL & HALİT ERGENÇ
Ne kadar normal, sakin, efendi bir çift. Usturuplu, terbiyeli insanlar. Abartısız, cafcafsız. Gezi'de de, yaz boyu tatilde de, tek tek de, çocuklarıyla çekirdek aile olaraktan da gözü, kulağı tırmalamıyorlar. Hayır, tuhaf olan: Sıkıcı da durmuyorlar. Şimdilik.

TUBA ÜNSAL & MİRGÜN CABAS
Tuba Ünsal'la Mirgün Cabas'ın beraberliği, 1 + 1 = 10 şeklinde, aritmetik kurallarını hiçe sayan bir sonuç verdi. Bir top modelle bir rock star birlikteydi sanki, bir aktrisle bir TV yıldızı, bir moda ikonuyla bir medya şöhreti... Partiler, lansmanlar, markalar, votkalar; çift olarak fenomen oldular. Derken Berlin'de sürpriz biçimde evlendiler. Tuba'nın mavi nikah elbisesi, bir oğlan hamileliğine yoruldu; sahiden de oğlan geliyor. Ve adeta Kate'le William'ın kral bebeği kadar iştahla bekleniyor bazı çevrelerde...

ECE SÜKAN & ÜMİT BENAN
Vücuduna annesiyle, babasıyla ilgili dövme yaptıranları garipsiyoruz. Babasının fotoğrafını, adının baş harflerini, doğum yılını, yerini, imzasını dövdürtmek... Ama tasarımcı Ümit Benan'da iyi duruyor işte. O da Ece Sükan'ın yanında iyi duruyor. İlik ile düğme gibi oldular; eylülde Kapadokya'da evleniyorlar.

NAZLI YAZICI & KAAN SERT
Bir Reina tuvaleti skandalıdır gidiyor magazin sayfalarında... K.S.'nin açılımının Kaan Sert olduğu iddiasıyla beraber, bir buçuk aylık eşi Nazlı Yazıcı, bunu uyduranlarda Allah korkusu olmadığını söyledi. Sonra kayınvalide Meral Yazıcı devreye girdi: "Kızım o geceyle ilgili 'Anne Kaan yanımdan hiç ayrılmadı,' diyor. Kaan'ın böyle bir şey yapması için kafayı yemesi gerekiyor." Allah hiçbir genç kadını, böyle bir sebepten kocasını savunmak durumunda bırakmasın. Ve de hiçbir anneyi, böyle bir sebepten kızına arka çıkmak durumunda bırakmasın.

SERDAR ORTAÇ & CHLOE LOUGHNAN
Tek, çift fark etmiyor. İlla evlilik tarihi soracaklar, illa o da cevap verecek: Bu defa 2014'te kesinmiş. Kızı denize savurmuş, atlayıp ısırmış, omuzlarından bastırıp batırıp sırtına oturmuş, kendini taşıtmış, bir eğlenmiş bir eğlenmiş... Serdar Ortaç tabii... Geçen hafta da "Ev de benim, motor da benim, karı da benim, istediğim gibi yaşarım, kimseyi ilgilendirmez," diye mal beyanında bulunan şahıs. İlgilenmesek hakikaten.

ARDA TURAN & SİNEM KOBAL
Ertelemek (hele ki nikah tarihini), gazoz kaçırır! Burada da öyle bir durum mu oldu, 'rüya çift' üstünde birtakım kara bulutlar dolaşır; erkek erkeğe, kız kıza gezilir oldu. Bir önceki ayrılıkta da yüz göz olunmamış, medyanın malzeme muslukları kısılmıştı. Yine taraflar ketum, karşımızda bir sır, gizem perdesi, Instagram fotoğraflarında yüzük parmağı bilhassa saklı... Tam dünürler de reklam yıldızı olup eşitlenmiş, kaynaşmışken... Haklarında hayırlısı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA