Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NUR ÇİNTAY

Bil bakalım!

Roberto Mancini, Osmanlı sevdalısı mı? Derin Mermerci, çocuk düşünüyor mu? Ahu Yağtu'ya göre özel hayat nerede başlar? Mal-mülk transferinden şeref-haysiyet rencidesine gelen gelin-kaynana kim? Magazinel seviyeniz, bu şıkların ardında...

Galatasaray'ın sözleşme imzalattığı İtalyan hoca Mancini'nin yolu İstanbul'da neden Hotel Les Ottoman'dan geçti?
A)
Çırağan'da yer olmadığından
B) Shangri-La'yı beğenmediğinden
C) Osmanlı sevdasından
D) Ünal Aysal'ın eski eşi yüzünden
ŞÖYLE: Pazartesi günü öğlen saatlerinde Boğaz'da, Kuruçeşme'de, Hotel Les Ottoman'ın önünde büyük bir gazeteci kalabalığı vardı.
Meğer Galatasaray'ı Fatih Terim'den sonra çalıştıracak olan Roberto Mancini oradaymış. İtalyan hocanın Les Ottoman'da oluşu, bitişiğindeki haşmetli Çırağan Sarayı/Oteli ya da iki adım ötede Beşiktaş'ta açılan şık Shangri-La Bosphorus'ta sorun olduğundan değil, Ünal Aysal'la Les Ottoman bağlantısından.
Burası, Galatasaray Başkanı'nın eski eşi olan, cemiyet sayfalarında bol bol gördüğümüz, müstakbel uzay kadını Ahu Aysal'ın yeri. Uzaya gitmeye pek hevesli olan Ahu Aysal'ın, astronot şeklindeki replikası da otelde yaşıyor!

Ayşe Kucuroğlu, Derin Mermerci'ye sormuş: "Aşk kadınına sorarım, ya çocuk?" Peki Derin Mermerci ne demiş?
A)
Daha erken
B) Kısmetse olur
C) Başbakan'ı dinleyip üç, hatta dört yapabiliriz
D) Bence de sence
ŞÖYLE: Derin Mermerci, beş çocuğu olan Ayşe Kucuroğlu'na "Bence de sence" demiş! Kolay gelsin bakalım, ikişerli tüpcan ve tüpnazlarla üç hamilelikten altı meyve elde ederek onu geçebilir bile!

Sanat âleminden en çok vergi ödeyenlerin açıklanmasıyla, Acun Ilıcalı Cem Yılmaz - Aysel Gürsaçer ligine ilk defa dahil olan üç isim kim?
A)
Gülse Birsel - Çetin Tekindor -Selçuk Yöntem
B) Serdar Ortaç - Hadise -Mustafa Sandal
C) Kıvanç Tatlıtuğ - Halit Ergenç -Kenan İmirzalıoğlu
D) Beren Saat - Bergüzar Korel -Tuba Büyüküstün
ŞÖYLE: Bir kere Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'la aynı ligde ve peş peşe yer alan o Aysel de kim? Seda Sayan'ın ta kendisi.
Ama bu üçlü yıllardır ilk sıralardan gedikli zaten. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nın 2012'de en çok vergi ödeyen ilk 25 sanatçıyı açıklamasıyla, sürpriz yapanlar başka: 11. sırada Selçuk Yöntem, 20. sırada Çetin Tekindor ve 25. sırada Gülse Birsel. Akif Selçuk Yöntem'in 11. sırada olması ilginç değil mi?
Selçuk Dürüst Yöntem!

Malları üstüne geçirmek' ile itham ettiği kayınvalidesi tarafından, 'Şeref, haysiyet ve saygınlığını rencide ettiği' gerekçesiyle mahkemeye verildi. Kim bu gelin-kaynana?
A)
Aslı Üstünkaya & Heves Ekinci
B) Ece Özbek & Feryal Gülman
C) Tansa Ekşioğlu & Ender Mermerci
D) Ebru Şallı & Rahşan Tan
ŞÖYLE: Bir kere son iki şıkta gelinkaynana münasebeti yok. A'dakilerin arasından su sızmıyor olmayabilir ama doğru cevap Gülmanlar: Bu yazın en bereketli ailesi. Ece Özbek'in Lemi Gülman'la evlenmesinin hemen ertesinde, tatsızlık çıkmasın diye düğünü beklediğini söyleyen kayınvalide Feryal Gülman, bombayı patlatmıştı.
Kemal Gülman (81) kendisini (49), hem de fantastik bir aritmetikle (22) aldatmıştı. Bunun üstüne yeni gelin, çok belli ki yeni aileden direktifle, avukatlığa soyundu. İddiasına göre Feryal Gülman ne zamandır malları üstüne geçiriyordu.
İşte bu dava, o dava. Bu defter böyle sessiz sedasız kapanamaz, lütfen!

Ahu Yağtu'nun Forum Fashion Week kapsamında yaptığı 'workshop'ta gelen ama "Özel hayata girmiyoruz" diye püskürttüğü soru ne olabilir?
A)
Eşinizin size olan ilgisinde bir azalma oldu mu?
B) Kayınvalidenizle en son ne zaman görüştünüz?
C) Kemal artık çişini söylüyor mu?
D) Eşiniz Cem Yılmaz bu konuda size destek oluyor mu?
ŞÖYLE: Tabii ki "Eşiniz Cem Yılmaz bu konuda size destek oluyor mu?" diye sormuş bir 'mütecaviz' muhabir ve almış Ahu Yağtu'dan ağzının payını!
Çünkü 'Özel hayata girmiyoruz!' Yahu bunun nesi özel hayat? Ayrıca da Cem Yılmaz'la evlenen bir kadının Cem Yılmaz'dan ayrı anılması mümkün mü?

Komşularla ilişkileri bozmamak için, ortalama vatandaş ne yapar? Asansörü çok bekletmez, çöpünü biçimsiz saatte çıkarmaz...
Ama VIP dünyalarda daha iri meseleler var işte:
Sitedeki villasına helikopterle gelip gittiği için şikâyet edilen işadamı kim?
A)
Ali Ağaoğlu
B) Aziz Yıldırım
C) Kaya Çilingiroğlu
D) Sadettin Saran
ŞÖYLE: Lokasyon Kemer Country. Villasına helikopteriyle gelip giden de Sadettin Saran. Can güvenliklerinin tehlikede olduğunu iddia ediyor komşular, en azından tedirginlik ve gürültü mevzubahis, ama pilot da yasal bir uygunsuzluk olmadığına dair bir metin paylaşıyor. Büyük başın derdi, sitede de büyük!

Mühim bir modacı tarafından ilan da edildiğine göre, Türkiye'nin biricik erkek moda ikonu kim?
A)
Ümit Benan
B) Fatih Terim
C) Engin Altan Düzyatan
D) Engincan Ural
ŞÖYLE: Modacı Nur Yerlitaş açıklamış, Türkiye'deki tek erkek ikon, Engincan'mış! Evet, Prens Albert'ın özel izniyle Monte Carlo'da, Jennifer Lopez'e bile yar olmayan mekanlarda özel çekim yapan Sibel Can'ın oğlu.
Çok 'Avrupai' buluyormuş Yerlitaş onun giyimini, Türkiye'de gençler onu moda ikonu olarak kabul etmeliymiş!
Hayırlı olsun, ne diyelim, ama daim olmasın!

Serdar Ortaç'ın Karabiberim şarkısı ve klibini hatırlayanlarımızın huzurevi yılları yaklaşıyor, tam 19 yıl olmuş çünkü! Ortaç bu klipte servis tepsisi olarak değerlendirdiği İlknur Soydaş'la bir araya gelip ona iltifat etmiş. Peki yoklayın bakalım, 'Karabiber'in göbeğinden ne yemişti?
A)
Suşi
B) Çilek
C) Zeytin
D) Krem peynir ve tane karabiber
ŞÖYLE: Zeytin yemişti.
Zaten de Kıbrıs'ta sahneden seslendiği İlknur Soydaş'a, "Tam zeytin yenecek bir göbekti!" demiş. Sonra da, sevse de sevmese de evleneceğini söylemiş, ki Chloe denen kızcağıza bir ayıpsa, Sortaç'ı ciddiye alıp kelamına yorum yaparsak bize beş ayıp.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA