Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ATİLLA DORSAY

SİYAD'dan kalanlar

SİYAD gecesi üzerine çok yazı çıktı. Çoğu da sevdiğini belirten... Bu yıl düzenlemede etkin görev alıp çalıştığım için, bunlara sevindim. Hepsine teşekkürler. Bense çok şeyin sorumlusu olarak, sanırım konuşma hakkına sahip değilim.
Ama bir-iki noktaya değinmek istiyorum. Bu tür gecelerin bir yararı da bellek tazelemek olmalı ve de oluyor. Yalnız bizde değil, onur ve emek ödülleri veren tüm festivallerde... Biz bu yıl bunu başardık sanıyorum. Necla Nazır'ın unutulmuş oyunculuğunu, Feyzi Tuna - Fatma Girik işbirliğini, Arif Erkin'in hatırlanmayan film müziği besteciliğini gündeme getirdik. Sevgili Sevin Okyay'a minnetlerimizi sunduk. Hem de en canlı biçimde... Az şey mi bu?
Şunu da söylemeliyim: Gecenin kusurları da vardı ve biz bunları da dikkatle not ettik. Örneğin yetersiz Kaybettiklerimiz bölümü gibi... Ancak ödülünü almaya bile gelmeyenlere karşı çaremiz yok! Bunların da olmadığı daha kusursuz gecelerde buluşmak umuduyla.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA