Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

Kış indiriminin gözde aksesuarları

Bu kış, soğumayan havalar ve yağmayan kar nedeniyle, indirimden dahi olsa, bere, kaşkol ve eldiven alamadık. Fakat eldiven, şapka ve kaşkolleri ihtiyaç olarak değil de, tamamlayıcı aksesuar olarak, en sevdiğimiz kış kombinlerinde kullanmak istiyoruz diyorsanız: 'Sevdiğiniz markalardan, deri eldiven, kasket, bere ve kaşkollerden özellikle ana renklerde, kaşmir, kadife ya da yün olanlarından almayı unutmayın.' Bu kışlık aksesuarları, özellikle bazı klasik kıyafetlerle kombinlediğinizde, başka ne giyerseniz giyin, gerçekten şık görünürsünüz, Zeten aksesuarların da ana görevi budur. Kombinleri değiştirir ve kişiselleştirir. Örneğin, kış indiriminden almayı atlamak istemiyeceğiniz deri ceketler, boyna sarılan kaşkollerle çok farklı durur. Özellikle kahve ya da taba renkli, cepli, kısa deri ceketlerle boynunuza kalınca dolayacağınız gri, siyah ya da lacivert yün atkılardan almayı unutmayın.

KASKETSİZ ÇIKMAM ABİ!
Bu ikilinin yanı sıra, erkekler için başka şık kış kombinleri de mevcut elbette... Kadife ceket ile kaşkol: Çok soğuk olmayan havalarda, kadife bir ceketi rahatlıkla mont yerine kullanabilirsiniz. Atlamamanız gereken, ceket havasından çıkarmak için ceketin yakalarını kaldırmanız ve boynunuza düz renk bir atkı dolamanız. Balıkçı yaka ile kaşkol: 1970'lerin görüntüsü çok moda. Dar, balıkçı yaka kazakları palto altına giyebilir, atkı ile zenginleştirebilir, erkeksi bir görüntü yakalayabilirsiniz. Ama balıkçı yaka kazak, fit bir vücut ister. Çünkü tüm kıvrımları ve fazlalıkları ortaya serer. Kareli bir pantolon, üzerine giyilen düz, toprak renklerinde balıkçı yaka bir kazak ve siyah kaşmir kaşkolle çok iddialı bir kıyafet olacaktır. Kadife ceket ve deri eldiven: Deri eldiven, hava çok soğuk olmasa bile, tüm kışı şıklaştıracak bir aksesuar. Askeri trend etkisiyle de bu kış sezonunda hayli revaçta. Subay paltolarıyla siyah deri eldivenler harika bir ikili olur. Ayrıca kadife ceketle deri eldiven sizi her yere götürebilir. Takım elbise ve kasket: Bu ikili de, cool erkeklerin en orijinal ofis kıyafetleri olacaktır. Klasik ama slim fit bir takımı, twill kumaştan, desenli kasketlerle tamamlayın. Yün kasketler, yün takımlarla kışın çok iyi durur. Özellikle takımınız yelekli ise kravatsız olarak, tam bir Fransız ekolü havası yaratabilirsiniz. Yelek ve kasket: Kasketiniz fitilli kadifeden ise, yün yelek ve mavi bir gömlekle harika görünecektir. Kasket seviyorsanız, bu kombini mutlaka bir randevuya giderken giyin. Pantolonunuza bir pantolon zinciri takın; biraz klasik, biraz casual bir havanız olsun. Kısacası, indirim hâlâ sürüyorken, ana renklerde yün ve kaşmir atkılar, kadife ceketler, deri eldivenler, desenli yün kasketler, deri ceketler, balıkçı yaka kazaklar ve subay paltosu almanızda fayda var. Şüphesiz bunlar, gelecek kış için iyi de bir yatırım olacak. Şu markaları es geçmeyin: İGS, Ramsey, H&M, Tween, Network, Que, Beymen, Vakko, Fabrika, Sabri Özel, W collection, M&S, Cacharel, Guess, D&G, Ferre, Diesel, Levis, Massimo Dutti ve Desa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA