Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

New York Moda Haftası erkeklere ne vadediyor?

CALVIN KLEIN: Siyah, kırmızı, gri, füme, kiremit, saks
Defile genel olarak 90'lı yılları hatırlattı. 90 lı yılların Reglan kollu, bol, büyük kalıplı, kısa montları var. Aslında Calvin Klein'ın sade ama ince detaylı kıyafetleriydi bunlar. Sadece kalıplar bollaşmış. Kaşe&tüvit kumaş baştacı edilmiş. Ceket ve kaşe takım ebiselerin içine giyilen tonsürton balıkçı yaka trikolar var. Gelecek sezonun erkek kombinlerinde çok rahat kullanılabilir bir detay. Kırçıllı gri ceketler, kahverengi ile kombinlenmiş. Kırmızı, saç örgülü balıkçı kazak çok belirgin bu koleksiyonda. Basit, klasik, minimal detaylar ve kesimler var. Renkler iddialı. Geçen sezonlardaki gibi Calvin Klein yine kırmızı ve saksı kullanmış. Kiremit tonları da hakim. Volümlü sweat ve montlarda, polyester ile kaşe kumaş birlikte kullanılmış. Kaşe eşofman pantolonlar var. Saks mavisi, ekstra geniş, uzun kaz tüyü montlar oldukça dikkat çekiyor. Saks takım elbise ve siyahbeyaz parçalı ceketler çok iddialı.

TOMMY HILFIGER: Gri, lacivert, kiremit, bej ve yeşil
Tommy Hilfiger defilesinde yine bir üniversite, kütüphane, kolej gibi, Amerikalı gençlerin, öğrencilerin, spor giyim havası hakim. Örneğin, altı düğmeli kruvaze ceketler, saç örgüsü kazaklar, kırmız renk, eşofman pantolonlar ve kırmızılacivert, geniş çizgili, kaşe üniversite montları. Kalıplar yine bol. Dar pantolon neredeyse yok. Fitilli kadife pantolonlar, kırçıllı balıkçı kazaklar son derece kolay kombinlenen erkeksi, genç detaylar. Deri, kısa montlar, kaşe takım elbise içi balıkçı kazaklar burada da var. Kolej kabanları en çok göze batan ürünü.

Y-3: Siyah, gri, kırmızı, koyu yeşil, bej
Oldukça spor kesimlerde, rahat bir koleksiyon. Gilsilerin, soğuktan ve dış etkenlerden koruma amaçlı detaylar var. Özellikle bol ve cepli pantolonları doğa sporları için yapılmış gibi. Uzun, kapüşonlu, ağır kumaşlı kabanlar, kayak pantolonu havasındaki polyester pantolonlar, kalça altında biten, deri, havacı montlar, kapüşon göze çarpıyor. Enine çizgili, büyük ekoseli ve yine kaşe kabanlar var. Kalıplar oldukça bol ve volümlü. Ve kumaşlar kalınca. Yenilik olarak, örme, yünlü tayt-çorap pantolonlar var.

DUCKIE BROWN: Gri, bej, siyah
Kalıplar oldukça geniş ve rahat ama detaylar sade. Koleksiyon düz ve basit. Desenler küçük. Yine bol kalıp, reglan kollu kazaklar ve şalvar cinsi pantolonlar var. Griler, kırçıllı griler ve kaşe kumaş burada da ön planda. Kürk olmayan tüylü, hacimli kabanlar var. Ekose pantolon, üç düğmeli ceketler ve takımlar koleksiyonun dikkat çeken yenilikleri. Trikoların detayları ince ve erkeksi.

ORTAK DETAYLAR NELERDİ?
Gri ve kırmızı renk.
Bol kalıplar ve reglan kol.
Volümlü mont ve kabanlar.
Kaşe kumaş.
Bol pantolonlar.
Ekose desen.
Deri, süet ve kürk olmayan tüylü kumaşlar.
Saç örgüsü kalın trikolar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA