Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

Yeni sezonun heyecan verici kampanyaları

Yeni sezona girdik! Siz vitrinlerde yeni kışlık kombinlere bakıp, ne alacağınızı planlarken, markaların biz tüketiciler için hazırladığı yeni kampanyalar, yarışmalar neymiş bir bakalım...
Levi's bu sezona çevre kampanyasıyla başladı. Kampanyanın ismi 'Go Forth'. Kampanya dünya çapında genç tüketicileri hedefleyerek, temiz su elde edemeyen ülkelere yardım amacını güdüyor. Go Forth, water.org'la işbirliği yaparak temiz suya ulaşamayan 1 milyon insan için değişim amaçlıyor. Water.org, Afrika, Güney Asya ve Orta Amerika'da yüzlerce insanın temiz suya ulaşmalarını sağlayan ve kâr amacı gütmeyen bir organizasyon. Matt Damon ve Gary White tarafından kurulan water.org, 20 yılı aşkın bir süredir çalışmalarına devam ediyor. Kampanyaya Levi's'ın Facebook sayfası üzerinden katılabilirsiniz. Sayfa, 100 bin kişi tarafından beğenildiğinde, 8 bin kişiye temiz su sağlanacak.
Marks&Spencer, hangi iki ünlüyü yüzü yaptı dersiniz? Proposal, Green Lantern ve X-Men filmlerinin yıldızı Ryan Reynolds ile Transformers 3 filminin oyuncusu Rosie Huntington, Marks&Spencer'ın 2011- 12 kış kampanyasının yeni yüzleri. Rosie aynı zamanda Burberry 'body'nin de yeni yüzü.
İtalyan Uomo Collezioni dergisinde, diğer markalarla birlikte bu kez Tween defilesi de yer aldı. Dergi bütünüyle, moda haftalarından derlenmiş, tanınmış markaların defile görüntülerinden oluşuyor. London Fashion Week kapsamında Şubat 2011'de gerçekleşen Tween 2011-12 kış defilesinin fotoğraflarını da bu dergide görebilirsiniz.
"14 Şubat Sevgililer Günü'nde, sevgilime ne alacağım," diye düşünmenize gerek kalmadı. Futbolcu David Beckham'ın eli, H&M'in boxer şortlarına değdi! Sevgiliye ne hediye edeceğiz, anlaşıldı. H&M, Beckham'ın tasarladığı iç giyim koleksiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Hem erkekler hem kadınlar bu işten kazançlı çıkacağa benzer. Koleksiyon, 2 Şubat 2012'de, tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak. Nike ve Galatasaray Futbol Kulübü işbirliğine gitti. 2011 sezonunun yeni takım formalarını Nike yapıyor. Beş yıllık ortaklığı imzaladılar bile. Özel performans için tasarlanan formalarda kullanılan teknoloji, terin buharlaşmasını sağlıyor. Yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretilen forma, maksimum performans ama çevreye minimum zarar amacıyla tasarlandı. Kumaşı, eski plastik şişelerden üretildi. Her bir formada sekiz plastik şişe kullanıldı.
Ve Facebook üzerinden yürütülen bakşa bir kampanya daha. Bu sefer interaktif bir yarışmaya katılma şansı var. 'En stil parti kombini yarışması'. Adidas Originals mağazalarında yaratacağınız parti stilinizi fotoğraflayıp facebook@adidas.com adresine gönderiyorsunuz. Ne mi kazanabilirsiniz? Adidas Originals çekiminde yer alma hakkı, parti davetiyesi ve hediye çeki.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA