ABD'de önceki gün California'daki evinde kalp krizinden ölen disko müziğinin idolü Michael Jackson'a ait eşya, müzayedede şimdiden kapış kapış gitmeye başladı.
Jackson'un uzun yıllar aradan sonra Londra'da konser vermeye hazırlandığı ve sahne verimi için muazzam ilaç aldığı sırada ansızın gelen ölümünün ardından kolları sıvayan müzayede şirketleri, Las Vegas'ta ölümden 1,5 gün sonra ilk açık arttırmayı düzenledi.ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Jackson'ın otopsisi tamamlandı
Hayatını kaybeden pop yıldızı Michael Jackson'a yapılan otopsi tamamlandı.
'50 yaşında erkek, nefes almıyor...'
13 kez Grammy aldı... 750 milyon albüm sattı. Dansları ve sesiyle "Kral" oldu.
Ahmedinejad'dan Batılı ülkelere tehdit
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ''müdahaleci açıklamalarına devam etmemeleri konusunda Batılı ülkelere uyarısını'' yineledi.
ABD, Müslüman dünyası için özel elçi atadı
Barack Obama'nın ABD Başkanı olması ardından Müslüman dünyasına ilişkiler hızlanmıştı. Obama, Mısır'ın başkenti Kahire'de Müslüman dünyasına seslenmesi ardından Dışişleri Bakanlığı özel elçi de atandı.
"Jackson, tıpkı Elvis gibi genç öleceğini biliyordu"
Michael Jackson'ın eski karısı Lisa Marie Presley, Jackson'ın tıpkı babası Elvis Presley gibi genç öleceğini bildiğini söyledi.
Protestoculara sert gözdağı
İran dini lideri Hamaney'in cuma hutbesinin bir benzeri Ayetullah Hatemi'den geldi.
Arama çalışmaları durduruldu
1 Haziranda Atlas Okyanusu'na düşen, içinde 228 kişinin bulunduğu Air France uçağının enkazını arama çalışmaları Brezilya tarafından durduruldu.
Domuz gribi bir günde yüzde 20 oranında arttı
İngiltere'de doğrulanmış domuz gribi vakası sayısının bir günde yüzde 20'lik artış gösterdiği ve 3364'e yükseldiği açıklandı.
Kuzey Irak’ta 9 kişi domuz gribine yakalandı
Kuzey Irak bölgesel Kürt hükümetine bağlı sağlık bakanlığı, bölgede 9 kişinin domuz gribine yakalandığını resmen açıkladı.
Tayland'da ilk domuz gribi ölümü
Tayland'da domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü nedeniyle ilk ölüm vakası meydana geldi.
Lübnan'da hükümet kurma görevi Saad Hariri'ye verildi
Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, bu ay başında ülkede gerçekleşen seçimlerden zaferle ayrılan Saad Hariri'den hükümeti kurmasını istedi.
G-8 Dışişleri Bakanları toplantısı sona erdi
İtalya'nın Trieste kentinde düzenlenen G-8 ülkeleri dışişleri bakanları toplantısı öğle saatlerinde sona erdi.
'Askerler Türkiye üzerinden de çekilebilir'
Clinton'ın sağ kolu, askerlerin Irak'tan geri çekilmesi sırasında Türk topraklarından geçebileceğini söyledi
Arnavutluk'ta yarın genel seçim yapılacak
Arnavutluk'ta yarın seçmenler, parlamentonun yeni üyelerini belirlemek için sandık başına gidecek.
G-8'den İran'a 'Krizi demokratik diyalogla aş' mesajı
İtalya'nın Trieste kentinde bir araya gelen sanayileşmiş G-8 ülkeleri dışişleri bakanları sonuç belgesinde İran'da seçim...
'Popun kralı' öldü
"Pop'un Kralı" Michael Jackson, 50 yaşında öldü.
İspanya'da tren kazası
İspanya'da bir banliyö trenin, başka bir trene çarpması sonucu 57 kişi yaralandı.
İran’da olmayacak duaya ‘amen’ diyenler
Birçok sosyal bilimci İran'ı toplumsal ve siyasi hareketlilik açısından Ortadoğu'nun Fransa'sı olarak görür.
Doğrusunu...
''Sesini, şarkılarını çok özleyeceğim''
Jackson'ın ani ölümü hayranlarını olduğu kadar liderleri ve sanatçı dostlarını da yasa boğdu.
.com.trÜye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.