İngiltere'de Türk kızına cinayet suçlaması

  • yeni haber
  • Giriş Saati : 19.11.2009 14:37
    Güncelleme : 19.11.2009 14:38

İngiltere'de yaşayan Türk kızı Hatice Can 1,5 sene önce gerçekleşen bir olayda arkadaşı Kemi Ajose ile birlikte Rosimeiri Boxall'ın ölümüne neden olmaktan suçlu bulundu.

15 yaşındaki Hatice Can ve 17 yaşındaki arkadaşı Kemi Ajose'nin erkek meselesi yüzünden Brezilyalı Rosimeiri Boxal'ı Güney Londra'nın Blackheath bölgesinde geçtiğimiz yılın Mayıs ayında, darp ettikleri ve 3 katlı evin penceresinden atlayarak ölümüne neden oldukları yönündeki suçları işledikleri sabit görüldü.

İngiliz basınında geniş yankı bulan haberlere göre, sanıkların saldırı öncesinde votka içtikleri ve genç kızı darp ettikleri sırada cep telefonuyla görüntüledikleri de ifade edildi. Sanıkların saldırı sırasında çektikleri görüntüler, duruşma salonunda juri üyelerine izletildi. Büyük bir sessizliğin hakim olduğu duruşma salonunda, görüntülerdeki tokat ve yumruk seslerinin yankılanırken, sanıkların genç kızın saçını çektikleri ve yüzüne deodorant sıktıkları da görüntülerde yer aldı.

17 yaşındaki Rosimeiri Boxall'ın ölümüne neden olmaktan suçlu bulunan Hatice Can, hakkındaki mahkeme kararı okunurken gözyaşlarına boğuldu ve suçlamaları kabul etmedi ancak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Dünya Haberleri
Diğer Dünya Haberleri
18 aylık çocuğun katili kaçarken öldü
Günde 1,5 milyon kişi aşılanıyor
97 yaşında Avrupa'nın 'altın kulaç'ı
Almanya'nın geleceği parlak görünmüyor
UAEK İran'la gizli anlaşmayı yalanladı
70'lik hırsız 5'inci kez banka soydu
Gazze Şeridi'ne hava saldırısı
Pakistan'da patlama: 19 ölü
AB ilk başkanını seçmek için toplanıyor
'Kültürel soğuk savaşı tam üyelik bitirecek'
İsrail'den tahrik: Kudüs'e 900 konut
Vinç evi ikiye böldü
İngiliz basını: Türk çeteler terör saçıyor
Tadiç alkolden mahkemede
Ürdün'e petrol hattı kurulacak
Kabileler çatıştı: 47 ölü
Tiryaki, aşıyla ilelebet bırakacak
Dumanaltı küçükleri vuruyor
105 metrelik kuleden ölüme atlayış -VİDEO
Obama'nın saçları 10 ayda ağardı
Yaşayan en seksi erkek seçildi
Gökdelenler böcek gibi-VİDEO
Aman Michelle görmesin
Obama üvey kardeşiyle görüştü
Okyanusta aç susuz 2 ay geçirdiler
Yıllık geliri 30 milyon dolar!
Çıplak ayaklı diva fırtınası
Evrenin yol haritasını çıkaracak
Kadınlara bir darbe de iklim değişikliğinden
200 kişinin gözü önünde öldürüldü
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol