Hayati tehlikeyi atlattı

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 19.12.2009 11:39
    Güncelleme : 19.12.2009 11:41

Brezilya'da üvey babası tarafından vücuduna 40'dan fazla dikiş iğnesi saplanan çocuğa en fazla hayati tehlike oluşturan 4 iğnenin başarılı bir ameliyatla alındığı bildirildi.

Ülkenin kuzeydoğusundaki Salvador kentinde bulunan hastanenin sözcüsü Susy Moreno, çocuğun vücudundan ameliyatla uzunluğu 5 santimetreyi bulan ve akciğerle kalbe yakın olan 4 iğnenin çıkarıldığını, yoğun bakımda tutulan çocuğun durumunun iyi olduğunu söyledi.

Doktorların, çocuğun vücudunda kalan diğer iğneleri çıkarmak için gereken en az iki ameliyatın ne zaman yapılacağına karar vermek için çocuğun iyileşme sürecini değerlendirecekleri belirtildi.
Polis de çocuğun üvey babası 30 yaşındaki Roberto Carlos Magalhaes'in, yaptıkları ayinlerde sevgilisi Angelina Ribeiro dos Santos'un isteği üzerine 2 yaşındaki çocuğun vücuduna iğneler batırdığını itiraf ettiğini açıkladı.

Çiftin ayrılmaması için ayda 4-5 kez yapılan ayinlerin her birinde üvey babanın çocuğun vücuduna birkaç iğne batırdığı, Angelina Ribeiro dos Santos'un "kutsanmış" iğneleri Afro-Brezilya inanışı Candomble'nin gereklerini yerine getiren bir kadından satın aldığı belirlendi.

Polis, Carlos Magalhaes ile birlikte tutuklanan Angelina Ribeiro dos Santos'un gerçek amacının, oğluna zarar vererek, Magalhaes'in karısından intikam almak olduğuna inanıyor.

Brezilyalı talihsiz çocuk sürekli ağrı şikayeti üzerine 10 Aralık'ta annesi Maria Souza Santos ile birlikte geldiği İbotirama kasabasındaki bir hastaneye yatırılmıştı. Burada çekilen röntgen filmleri, çocuğun vücudunda onlarca dikiş iğnesi olduğunu ortaya koymuştu.

kalan karakter 460

b.ilker b.ilker // KAYSERİ

Insan mı bunlar ya ?

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 19.12.2009 13:15

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Dünya Haberleri
Diğer Dünya Haberleri
Haber turu
İranlı askerler Irak topraklarına girdi
Domuz gribinden ölenlerin sayısı 10 bini geçti
"Dil çıkarmak hakaret"
Boğa güreşleri yasaklanıyor
Lübnan'da batan gemide 4 ölü
'One minute'ten sonra ilk görüşme
Kar yağışı ulaşımı felç etti
Eski işkenceci duruşmaya "Dava" eseriyle çıktı
Schengen ülkelerinde vizesiz seyahat ediyorlar
Independent gazetesi satılıyor
Burun spreyi şeklinde aşı
Bunları uzaylılar yapmadı!
Atlantis bulundu mu?
Rusya yanmaya devam ediyor: 4 ölü
‘Nükleer İran ile Yaşamayı Öğrenmek’
2009'un en şık kadınları
Hayat kurtaran kapsül
Obama Kopenhag'da
İklim zirvesinde anlaşma yok
Açılım teröristleri korkuttu
Kanlı hesaplaşma: 4 ölü
Dünyanın kader günü
Rum liderin kayıp naaşı bulunamıyor!
15 gün aç kalan iki köpek sahibini yedi
Medyumlar itiraf etti: 140 kehanette 0 çektik
Silvio, dişçisine uğradı estetikçiden de gün aldı
Brüksel, çevre faslının açılmasına onay verdi
Teknoloji harikası uçağı 40 TL'yle çözdüler
Tekvandocu maymun eğitmenini patakladı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol