Açık tuvalete tepki

  • yeni haber
  • AA
  • Giriş Saati : 23.07.2010 14:34
    Güncelleme : 23.07.2010 14:35

Almanya'nın Hamburg kentine bağlı Altona ilçesinde yaşayanlar, ilçede iki yıl önce yapılan, "Fransız usulü" olarak nitelendirilen ve sadece erkeklerin kullandığı yarı açık tuvaletin kaldırılmasını istiyor.

Altona'daki esnaf ve çocuklu aileler, restoran ve kafelere yakın yerdeki tuvaletin çok sayıda sarhoş tarafından kullanılmasına tepki göstererek, bu tuvaletin kaldırılması için konunun Hamburg Eyalet Meclisinde gündeme getirilmesi için Altona bölgesi milletvekillerine çağrıda bulundu ve imza kampanyası başlatacaklarını belirtti.

Türk kafesinde garson olarak çalışan Yasin Çaparoğlu (29), tam karşımızdaki açık tuvalet bizi ve müşterilerimizi çok rahatsız ediyor. Bütün sokak kokuyor" dedi.

Altona sakinlerinden Filiz Kılıç da (25) tuvaletin bir an önce kaldırılmasını isteyerek, "Tuvalet açık olduğu için çocukları da rahatsız ediyor. Pis bir görüntüsü var" diye tepki gösterdi.

Esnaf Kadir Altıntaş da (48) "25 yıldır Altona'da oturuyor ve burada çalışıyorum. Böyle çirkin görüntü görmedim. Bazı bayanlar rahatsız oluyor. Çocuklar çirkin görüntüyü görmek zorunda kalıyor. Tam da gastronomi sektörünün ortasındaki bu tuvaletin kaldırılması için milletvekillerine çağrıda bulunuyorum" ifadesini kullandı.

Türklerin yanı sıra Almanlar da tuvalete tepki gösteriyor. Devlet memuru Joachim Fleigl (56), tuvaletin hoş görüntüsü olmadığını, çevre sağlığını ve görüntüsünü bozduğunu söyledi.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Dünya Haberleri
Diğer Dünya Haberleri
Asparagas tazminat kazandırdı
Ermeni 'soykırım' belgeseli için Amerikan Kongresi'nde gala
İngiltere'den çok geç gelen Irak işgali itirafı
Evlenecek kızı için hediyeler topluyor
Köpek balığının altında yüzmek...
Van kedisine hidroterapi
Filipinler'de köpek dilenci
Haber turu
Karar açıklandı
Bu bebeği tanıdınız mı?
Kongrede soykırım belgeseli
Brad ve Angelina'ya tazminat
100 yaşın üstünde 2 bin kişi var
Büyük Okyanus'ta deprem
İşte dünyanın en hızlı aracı
Derin İtalya’nın Ergenekon’u: P3
Petrol sızıntısında boğuluyordu
Dünyanın en dik caddesi GALERİ
40 tonluk balina pestilini çıkardı
Tel Aviv'den fosfor bombası itirafı
Evini soyan hırsız cezaevi arkadaşı
Doktor tavsiyesiyle plaja gitti
Yüzük parmağı uzun olanlarda prostat riski
23 haftalıkken doğan ikizler nur topu gibi!
Diktatör Çavuşesku'ya mezarında da rahat yok
ABD'yi alarma geçiren Türk yakalandı
Son dört Heron ay başında teslim ediliyor
ABD: Kuzey Kore'ye karşı yaptırımlarımız artacak
'Türkiye bizim için çok hayati bir müttefiktir'
Kardeş ülkeye bir hizmet daha
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol