Kara rağmen gala yaptılar

İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nun 'Denizaltında Altı Tahammülfersa' oyunu; yoğun kar yağışına rağmen önceki gece Ses Tiyatrosu'nda gala yaptı. Eğlenceli oyun, izleyenlere kahkaha dolu bir akşam yaşattı.

'Dübür Bey'in son seferi
Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy; kahkahalarla izlediği oyunu çok beğendiğini belirterek, "Müthiş olmuş... Çok güzel oynadılar. Söylenen sözlerin bir yerlere mesaj göndermesini çok beğendim. Eminim izleyici de çok beğenecektir" dedi. Yiğit Özşener, Mustafa Alabora, Alper Kul ve Ayşegül Aldinç'in izleyiciler arasında olduğu oyunda; 'Dübür Bey' adlı yaşlı bir denizaltının, jilet olmak için çıktığı son seferinin hikayesi anlatılıyor. Oyunu Saygın Delibaş ile Fethi Kantarcı yönetiyor.

* ÜNLÜLER HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

* EN SEKSİ SEÇİLDİLER

* HANGİ ÜNLÜ NEREDE EVLENDİ?


* HANGİ ÜNLÜ NEREDE OTURUYOR?

* ÜNLÜLERİN BURÇLARI

* ÜNLÜLERİN GERÇEK İSİMLERİ

* ÜNLÜLERİN DOĞUM TARİHLERİ

* MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ


* ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Kültür Sanat Haberleri
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol