İLİŞKİLİ HABERLER
Türkiye'nin yeni gündemi Kurtlar Vadisi Gladio'da
Filmin konusu:

Türkiye'nin yeni gündemi Kurtlar Vadisi Gladio'da

  • 05.09.2009

'Kurtlar Vadisi- Gladio'nun çekimleri tamamlandı. 'İskender Büyük'ü canlandıran Musa Uzunlar, filmin olaylara Gladio penceresinden bakacağını söyledi

Cekimleri Antalya'da tamamlanan ve 20 Kasım'da vizyona girecek olan 'Kurtlar Vadisi-Gladio'nun başrol olyuncusu Musa Uzunlar, "Ben de filmi merakla bekliyorum" dedi. Filmde 'Büyük İskender' karakterini canlandıran Uzunlar, konuk olduğu Saba Tümer'in CNN Türk'teki programında "İskender'i bu hale getiren sebepleri, onun geçmişine giderek hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

SESİMİ BEN DE MERAK EDİYORUM
Uzunlar, İskender'in Gladio ile ilgili savaşı ve Gladio'nun açılımının konu edildiği filmle ilgili olarak şöyle konuştu: "Seyircilere ilginç bir yelpaze sunacağız. Çünkü bu ülkede faili meçhul cinayetler var. Aydınlanmamış bir bağımsızlık olayı var. Sürekli yönetimler değişiyor ama yıllardır süren bir Kürt problemi var ve niçin bunlar sürekli var? Bütün bunlara Gladio penceresinden bakıyoruz." Öte yandan 'İskender Büyük' karakterini oynarken ses tonunda oynama yaptığını belirten Uzunlar, filmde genç halini oynarken de aynı sesi kullanıp kullanmadığıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi: "Ben bu sesi oluştururken, karşıma İskender'in gençliğinin çıkacağını düşünmedim. Önce gençliğini oynasaydım, yaşlılığındaki sesini oluşturmak çok daha kolay olabilirdi."

SAÇIMI BOYADIM
Kendisinin de çekimleri hiç izlemediğini ve sesinin nasıl çıktığını merak ettiğini söyleyen Uzunlar, "Her şey bittiğinde benim için de sürpriz olacak" dedi. Ünlü oyuncu, gençlik ve yaşlılık sahnelerini iç içe çektikleri için kalıcı boya yerine saçını geçici boyayla boyadıklarını da anlattı: "Her akşam saçım boyanıyordu. Suya girdiğimde de çıkmayan ama her akşam benim çıkartmak zorunda kaldığım bir boyaydı. Bu yüzden biraz zorlandım." Filmin çekimlerinde zaman zaman dublör kullanan Uzunlar çatışma ve patlama sahnelerini Antalyalılar'ın ilgiyle izlediğini söyledi.

kalan karakter 460

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Magazin Haberleri
Diğer Magazin Haberleri
Moda 'UçukMavi.com'da mercek altında!
Zerrin Özer'den son keşfine single desteği
Gözleri davul gibi!
Carrie 80'li yıllardan fırlamış gibi!
Film çekimleri bitti Makedonya'ya gitti
Armani'nin yeni yüzü Megan Fox
Yıldızların botları artık Türkiye'de
Sağlıklı yemekler
Bu filmde olmasaydım çok kıskanırdım!
Biraz saygılı olsun!
Biz her şey için kavga edebiliriz
Meltem vınnladı!
Bir numara olacağım
Benimle evlenmek sana uğurlu gelecek!
Şebnem şimdi intikam peşinde
Dizi dizi Cipimiz var
Devrim yapabilmek için siyasetçi olmadım
Şarkılarımda meğer sadece sevişilmezmiş!
Polis Murat'ı polis çevirdi
Alternatifim yok ya, beni benle vurmaya çalışıyorlar
Sezona kavgayla başladı
Özlem Önal’ın harikalar diyarı
Helin'in metres rolü asparagas çıktı
Aleks'in dramı
Kate bebek istiyor!
Eşimiz benzerimiz yok bu dizinin seyircisi çok!
Hepsi geri dönüyor
Süperstar'ın alçısı bugün tarih olacak
Aşk varsa aldatılma yoktur
Çekimleri nihayet başladı
www..com.tr
Facebook’un en iyi gazetesi
SABAH’ı beğen,
son dakika haberlerini kaçırma
facebook.com/Sabah
Son dakika haberlerini
Twitter’ın en iyi gazetesi
Sabah’da takip et
twitter.com/sabah
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol