Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın unutulmaz gafları, lafları, safları

Adettendir... Yılın son gününde, geride bırakılan senenin muhasebesi yapılır, közlenmeye yüz tutan anıların altı dürtülür. Öyle uzun uzun yazıp da, "Bir yıl boyuncu şu şöyle oldu, bu böyle oldu" diye laf salatası yapacak halim yok. Birazdan okuyacaklarınız; 3 günlük geceli gündüzlü bir arşiv çalışması sonucu, Yakından Kumanda köşesinde yayınlanmış haber ve yorumlar ile Gaf Kürsüsü ve Ne Demiş köşelerinden derlediğim alıntılardır. Vallahi ben de şaşırdım, "Bunca şey 365 gün içinde bizim ekranlarımıza nasıl sığdı?" diye... Buyurun, biraz da siz şaşırın:

Star Avı'ndan inciler
atv'nin yarışması Star Avı'nda jüri üyeleri arasındaki konuşmalar izleyenlerin ağızlarını bir karış açık bırakacak cinstendi. Erol Köse: Deniz Hanım travestilerin Beyoğlu'nda gittikleri kulüplerde giyilen ayakkabılardan giymiş. Deniz Seki: Aaa? Ayıp ediyorsun! Erol Köse: Ben öyle desem de siz inanmayın sayın seyirciler. Deniz Hanım bir dünya starına yaraşır şeyler giyiyor. Deniz Seki: İyi kıvırdın valla. Buyrun Asena Hanım... Ben zaten jürilerde master yapıyorum. Bu son artık. Erol Köse: Master başka anlama da gelir Deniz Hanım! Ercan Saatçi: Şimdi gruplara geçsek? Erol Köse: Vaay, üzerine bir de grup ha? Deniz Seki: Adamın aklı başka bir şeye çalışmıyor ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA