Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ezel'in yeni misyonu

EZEL, intikam örgüsünün içine son haftalarda önemli sosyal mesajları da katmaya başladı. Ensest ve töre cinayetleri gibi...
Tetikçi Temmuz'un bir oğlu var, adı Ocak... Temmuz arada bir onu hapsettiği eve gelip oğlunu adeta bir hayvan besler gibi doyuruyor. Çocuk bir tuhaf... Ürkek ama duyarsız.
Babası gibi donuk bakıyor.
Silahlara, ölüme, kana hiç de yabancı değil. Tefo, son bölümde onu babasına götürmek istedi. Çocuk ilk kez konuşup karşı çıktı. "Hayır götürme, ben burada iyiyim.
Çünkü babam bana istemediğim şeyler yaptırıyor..."
Ensest çok ciddi bir memleket meselesi. Belki de meselelerimiz içinde en önemlisi.
Ne utanç verici ki bu kategoride Avrupa birincisiyiz. Her dört aileden birinde yaşandığı yolunda istatistik bilgiler mevcut.
Tabii bunlar adli makamlara ulaşan veriler. Bir de gizli kalanlar var tabii...
Ezel'in böyle bir yaraya parmak basması gerçekten de cesaret işi. Ama bunu yaparken, ajitasyona kaçmadan, sadece ebeveynlerin anlayabileceği bir lisan kullanıyor.
Ayrıca Tefo'nun aile meclisi kararıyla kız kardeşini öldürmekle görevlendirilmesi de son bölümün en dramatik sahnelerinden biriydi.
Diyeceğim o ki, Ezel'in son dönemde üstlendiği sosyal sorumluluk misyonu gerçekten de alkışa değer...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA