Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yerden göğe yüksek gerilim

Geçen hafta tatilde olduğum için izlememiştim. Arkadaşlar uyarınca kayıtlardan seyrettim. Hilal Cebeci'nin konuk olduğu Yerden Göğe'de çarşı fena karışmış. Rasim Ozan Kütahyalı ile Funda Özkalyoncu arasındaki tartışma ise Özkalyoncu'nun ifadesiyle 'fiziki ve sözlü şiddete varan' tonlarda gelişmiş. Benim gibi kaçıranlar için kısa özet:
Kütahyalı, "Okan Bayülgen, Hilal Cebeci gibi kadınları programına dövmek için çağırır" deyince Hilal'den itiraz geldi: "Ne demek Hilal Cebeci gibi kadınlar?"
Kütahyalı manevra yapmaya çalışırken, bu kez stüdyodaki Panpişler (Hilal'in internetteki hayranları) ayaklandı. Kütahyalı susmaları için onlara işaret etti. Hilal tepki gösterdi: "Benim hayranlarımı el işareti ile susturamazsınız!.."
Ardından Özkalyoncu'nun Okan savunması geldi: "Okan Bayülgen'in bugüne kadar kadınlara kötü davrandığını görmedim. Bana göre en iyi televizyoncudur. Umarım hayatının sonuna kadar televizyon programı yapar da izleriz."
Bunun üzerine Kütahyalı'dan karşı atak geldi: "Bizim program biterse, Okan seni bir yere alsın diye böyle söylüyorsun herhalde..."
Yorumcular birbirini yerken Hilal isyan etti: "Burada konuktan çok siz konuşuyorsunuz. Sesimi dinletebilmem için sizin gibi hep beraber konuşmam gerekiyor herhalde..."
Moderatör Berna Laçin çareyi reklama pas atmakta buldu.
Asıl bomba ise sonradan patladı. Hilal muhtemelen reklam arasında "Programdaki üç sunucuyu da boğmak istiyorum" şeklinde bir tweet yazmıştı. Ama programın formatında sanal âlemde dolaşan tweet'lerin okunduğunu unutmuştu. Bir süre sonra Hilal'in bu mesajı canlı yayında okununca, Hilal zor durumda kaldı.
Daha ilk programda bu üçlünün kimyasının tutmadığını, şişkin egoların çarpıştığını ve olay çıkacağını yazmıştım. Sanırım uzatma dakikaları oynanıyor...
NOT: Bu haftaki bölüm nispeten sakindi. Ama izleyiciler yine birbirinin üzerine konuşan yorumcuların yarattığı 'desibel kirliliği' yüzünden programdan bir şey anlamadı. Kütahyalı ise "Sanırım geçen hafta olaya biraz sert girdim. Oysa Funda'yı çok severim" diyerek Özkalyoncu'nun gönlünü almaya çalıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA