Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şairin dediği gibi

Bu köşede duygusu ozon deliği gibi delinmiş, romantizmi kutbuna kaçmış yeni dünyanın, yeni şarkı sözlerinden şikayet ettiğim çok olmuştur.
Sevgiliye "Siz" diye hitap eden o eski şarkıların nahifliğini özlediğimden çok dem vurmuşumdur. Bu kez sözü, işin erbabına; sevgili dostum Ahmet Selçuk İlkan'a bırakıyorum. Bakın konuyu ne güzel özetlemiş üstat
"Merhaba Yüksel'cim, bu yaz sıcağında, yazılarınla serinliyoruz. Ben de eski ve yeni şarkılarımıza sığınarak, iki ayrı mektupla başta seni, sonra değerli okurlarını buz gibi serinletmek istedim. Daha nice yazlara, daha nice şarkılara...
Bir zamanlar 'şarkılar' seni söylerdi ve şarkı sözü aşkımızın resmini çizerdi. Bizler de sevgiliye en masum, en duygulu mektupları böyle yazardık.
İşte onlardan biri:
Arım, balım, peteğim. Ne zaman iki satır yazmaya kalksam, hep sana, hep bizi yazıyorum. Bu akşam içimde garip bir hüzün var. Bak bizi bekliyor anılar. Özledim tenini kokusunu özledim, sımsıcak nefesini özledim. Sen ağlama dayanamam, ağlama gözbebeğim sana kıyamam. Sen uzaklarda değil, damarımda kanımsın. Unutturamaz seni hiç kimse unutulsam da ben. Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek. Kadehinde zehir olsa, ben içerim bana getir. Yeter ki gel bana, senede bir gün. Yalnız benim için bak yeşil yeşil... Dudaklarında arzu kollarımda yalnız ben, ben olayım sevgilim. Kıskanırım seni ben kıskanırım kendimden. Anla artık, anla beni. Bu sana son mektubum. Bir tek dileğim var, mutlu ol yeter. Bir Tanrı'yı, bir de beni sakın unutma. Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak. Ayrılmalıyız artık, gitmeliyim bu yerden. Saadet diliyorum sana beyaz güllerden.
Peki, bugünkü şarkılar neyi söylüyor? Yorumu değerli okurlarımıza ve müzikseverlere bırakıyorum. Neredeydik, nerelere geldik? 'Önce ekmekler bozuldu', şimdi şarkılar mı bozuldu? Yoksa senin de kitabında vurguladığın gibi 'aşk tedavülden kalktı' mı?
Geri zekalı sevgilim, tam zamanında geldin. En güzel bölüm şimdi başlıyor. Gel, yatağıma gel. Gel gel acımayacak. Acısa da, öldürmez. Oluruna bırak. Bomba bomba. Uçacaksın, uçacaksın. Kız çok acayipsin. Kız hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım. Gel bana gel. Bir kereden bir şey olmaz. Azıcık ucundan versen. Atma atma, yanlış yerlerinden atma. Senin gibi binlerce dansöz var. Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız. Azıcık alttan, azıcık üstten hoppidi hoppidi oynaşalım kız. Gel öpeyim en güzel yerinden. O çilek dudaklarına yapışıp kalacağım. Ne kadar sallarsan salla, benim olacaksın sonunda. Kız seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler. Elalem ne derse desin, hadi hadi hadi. İşte buraya kadar. Kıl oldum abi. Çöp hepsi çöp. Seni çöpe atacağım poşete yazık. Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna. Bas gaza aşkım bas gaza. Anca gidersin. Allah belanı versin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA