Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Öyle bir seker zaman ki

Dizi, yeni sezona 'zaman sekmesi' ile girdi. Düğün faciasının üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçmişti. (Bunu, Cemile ve Berrin'in bebeklerinin yaşına bakarak anladık.) Ama gelin görün ki, Hakan ile Berrin'in evinde telefon vardı. Çok iyi hatırlarım, o zamanlar bir eve telefon bağlatmak için yıllarca beklemek gerekirdi.
Hatta çocuklar doğduğunda telefon başmüdürlüğüne kayıt yaptırılırdı ki, delikanlılık çağı geldiğinde telefonu olsun diye... Sanırım Hakan, PTT'den telefon almak için babasının adamlarını devreye sokmuştu!
Seken zaman, herkesi değiştirmişti. Ali Kaptan'ı cezaevinden çıkarken gördüğümde "Amanın...
Mahsun Kırmızıgül de diziye dahil olmuş" dedim... Ama en büyük şoku, Aylin'in engelli eşi Murat'ı gördüğümde yaşadım. Barcelona'nın yıldızı Messi, konuk oyuncu olarak dizideydi!
Hep söylerim, "Dönem dizisi çekmek zordur" diye... Yine zorlanmışlardı. Ali Kaptan'ı getiren taksinin arka camında görülen Renault, bizimki köprüdeyken üç kez daha geçti yoldan... E tabii, o zamanlar benzin ucuz, turla turlayabildiğin kadar... (!) Bir de eski Galata Köprüsü yeni yerindeymiş gibi geldi bana... Ali Kaptan'ın köprüdeki dalgınlığı da bundandı zağar... Garibim, "Ülen bu Sütlüce'den eve nasıl gideceğiz" der gibi dalgın bakıyordu etrafa... Bir de, önceden merdiven çıkıp girdiği evi, o hapisteyken 'düz ayak' oluvermişti. Sanırım Belediye, sakatlanan ayağı için bizim kaptana bir güzellik yapmış!
Ben Türk dizi tarihinin en bahtsız ailesi olarak Yaprak Dökümü'ndeki Ali Rıza Bey'gilleri bilirdim... Bunlar, Yaprak Dökümü'ne tur bindirdi. Unutmuşsunuzdur, hatırlatayım:
Ali Kaptan eve kuma getirdi.
Cemile, Carolin'i bıçakladı. Osman, boğulmaktan son anda kurtuldu.Carolin, belalısını öldürmeye kalktı. İkisi bir olup, Ali Kaptan'ı dolandırdı. Ama su testisi su yolunda kırıldı.
Ali Kaptan bodoslama Balıkçı'ya daldı. Balıkçı yaralandı. Ali Kaptan kalp krizi geçirdi. Berrin'in gönlünü kaptırdığı Ahmet'in annesi yanlışlıkla öldürüldü. Çocukcağız daha sonra sürgüne gitmek zorunda kaldı.
Ali Kaptan, Balıkçı'yı öldürdü, Cemile'nin annesi öz oğlunu vurdu. Mete'nin gönlünü kaptırdığı İnci Öğretmen kansere yakalanıp öldü. Son olarak Murat, karısı Aylin'i vurdu...
Vallahi bu kriminal trafiğin içinden Müge Anlı bile çıkamaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA