Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yetenek Sizsiniz Yılmaz Bey!

İki hafta önce Yılmaz Morgül, Kibariye'nin Kanaltürk'teki programına konuk olmuş ve beş dakika içinde programı ele geçirip stüdyodaki seyirciyi bir an bile yerinde oturtmamıştı.
Sadece muhteşem performansı ve geniş repertuvarıyla değil, sahne şovu ve konuşmalarıyla da ekran acemisi Kibariye'nin imdadına yetişmişti.
En çok takdir ettiğim de doğaçlama konuşurken Türkçe'ye muhteşem hakimiyetiydi. Hem en uzun cümlelerin bile 'devirmeden' sonunu getiriyor, hem de vurgulamaları, tonlamaları ve kelime dağarcığıyla adeta dil bilgisi dersi veriyordu. Yılmaz Morgül bu haliyle rahmetli Zeki Müren'i anımsatmıştı bana.
Onu bu hafta da Hakan Bey'de hayranlıkla izledim. Bence ekranların en iyi talk show konuğu... Öyle doğru zamanlarda, öyle mantıklı saptamalar ve esprilerle araya giriyor ki; programın tüm havasını değiştiriyor. Zaten Okan Bayülgen'in her yıl en az iki kez Yılmaz Morgül'ü 'Disco Kralı'nda ağırlamasının da sebebi budur.
Morgül bu kez de Hakan Yılmaz'ın programını ihya etti. Özelikle yaptığı ünlü taklitleri inanılmazdı. Müzeyyen Senar'ı, Nilüfer'i, Sezen Aksu'yu, Kibariye'yi ve Zerrin Özer'i; 'Yetenek Sizsiniz'in son şampiyonu Safa'yı bile kıskandıracak kadar 'kusursuz' taklit etti.
Sunucu Hakan Yılmaz ise şaşkınlığını şu kelimelerle dile getirdi: "Adam MP3 çalar gibi... Evde USB'den yüklemiş sanatçıları, gelmiş..."
Meğer, Yılmaz Morgül bu taklitleri yıllardır sahne şovlarında yaparmış. Hadi ben onu bugüne kadar sahnede izlememe gafletinde bulunmuşum; bir tane yapımcı da mı onu görmedi? Adamda ses var, sempati var, espri var, zeka var ve televizyonun en fazla ihtiyaç duyduğu 'sürprizli kişilik' var. Peki, neden Yılmaz Morgül'ün sunduğu bir tanecik televizyon programı yok?
Bazen şu televizyon sektörünün işlerine hiç akıl erdiremiyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA