Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çamlıca'nın üç gülü kapışınca

Saba Tümer'de Banu Alkan, Oya Aydoğan ve Ahu Tuğba'yı bir arada izlerken; yılın en iyi sohbet programını mı yoksa stand-up şovunu mu izlediğime karar veremedim.
Bazı itiraflar ve yorumlar çok sahici geldi. Bazıları ise oyunculuk gösterisi gibiydi. Ama bu üçlüyü bir araya getirip közlerin altını eşelemek kimin fikriyse, ona helal olsun.
Zira televizyonculuk adına ortaya 10 numara bir iş çıktı.
Program gergin başladı. Saba Tümer "Birbirinizi seviyor musunuz?" diye sorunca Oya Aydoğan, "Banu beni sevmediği için ben de Banu'yu sevmiyorum. Ondan öyle olumlu bir elektrik alamıyorum" dedi. Asıl tartışma ise kimin iyi oyuncu olduğu konusunda yaşandı. Oya Aydoğan "Banu tek tip oyuncudur, en iyi oyuncu benim" derken; Banu Alkan "Türkiye'de iki efsane vardır, sarışın olan benim esmer olan Türkan Şoray'dır" diyerek iddiasını ortaya koydu. Banu Alkan "İyi bir oyuncu olmasam bile herkesten farklı bir noktadayım, Oya'nın sinemaya gidip hiçbir filmini izlemedim" deyince stüdyoda gerilim tavan yaptı.
Murat Taşdemir'in tokat attığı görüntüler ekrana geldiğinde ise Banu Alkan duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına boğulan Alkan; "Hiçbir zaman unutamayacağım bu aşkı, o tokat yüzünden kolay unuttum.
Ben onu şöhret yaptım, bazı programcılar onu iyice şımarttı. Bebek sahibi olmaya karar vermiştik, gelinlik elimde kaldı" dedi. Bu açıklamalar üzerine canlı yayında rejiyi arayan Murat Taşdemir'in ilettiği "Halen evli olduğum için yayına bağlanamıyor, kendisine sevgi ve saygılarımı iletiyorum" mesajı Saba Tümer tarafından Banu Alkan'a iletilince ünlü oyuncu yeniden ağlamaya başladı. Ama bu kez teselli ezeli rakibinden geldi. Oya Aydoğan, "Kıyamam ben ona... Onun değerini bilecek birisini bulacağına inanıyorum" deyince ikili öpüşüp yıllardır süren küslüğe nokta koydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA