Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hayırlı bir iş için...

Bravo atv Haber Merkezi'ne... Onca usta magazinciyi atlatıp Cem Yılmaz'ın kız isteme görüntülerini ekranlarına taşımayı başardılar.
Aslında durum biraz ironik. Bir komedyenin kız isteme görüntülerinin haber merkezlerine prestij kazandırdığı tek ülke, Türkiye olmalı. Ama Cem Yılmaz sadece bir komedyen değil. O başlı başına bir ikon...
Bu nedenle ülkede ne Suriye ile savaş tehlikesi, ne Fransızlar'ın soykırımı inkar yasasıyla ilgili tavrı, ne de yeni anayasa oluşturma süreci bizim vatandaşı Cem Yılmaz'ın kız istemesi kadar ilgilendiriyor.
İnanmazsanız, sokağa çıkıp önünüze çıkan ilk 10 kişiye sorun...
Aslında haber birazcık daha detaylandırılsaydı (!) trend topic (Sanal âlemde en çok izlenen) bile olabilirdi.
Ne bileyim; mesela Cem kız isterken ne espri yaptı, içeriye ayakkabı ile mi girdi, yoksa terlik mi istedi, tuzlu kahveyi içince püskürttü mü, müstakbel kayınpederi, "Oğlunuz ne işle meşgul?" diye sorduğunda Cem'in babası mahcup bir eda ile "Vallahi milleti kendisine güldürüyor efendim" mi dedi?
Kıssadan Hisse: Ben Cemil Çiçek'in yerinde olsam, yeni anayasa müzakere ekibine Cem Yılmaz'ı da dahil ederdim.
Bakın o zaman yeni anayasa görüşmeleri nasıl da gündemin tepesine kuruluyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA