Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acun-Merve maçı nasıl biter?

Mesele dava konusu olduğu için üzerinde uzun uzun yorum yapmadım. Ama Acun Ilıcalı-Merve Büyüksaraç kapışması için söyleyeceğim bir cümle var: Bu savaş Acun'u öldürmez, aksine güçlendirir.
Benim tanıdığım Acun, Survivor yarışmacılarını kural dışı doyuracak kadar aklını kaçırmadı. Yıllardır yarattığı güven ve prestiji bir anda yerle bir edecek kadar şuurunu yitirmedi.
Zaten önceki gün Acunmedya'nın servis ettiği yarışma görüntülerindeki tezat, Merve'yi yeterince zor durumda bıraktı. Yarışmada açlık çekmediklerini iddia eden Merve'nin, yarışma sırasında açlıktan bayıldığı, görüntülerle belgelendi.
Pek çok kimsenin atladığı bir nokta var. Yarışmanın uluslararası formatında insanları açlığa ve ölüme terk etmek gibi vahşi bir kural yok. Aksine, ödül oyunları öncesinde yarışmacılara meyve ve meyve suyu veriliyor ki, sağlıkları riske girmesin.
Ayrıca kim, karnını tutarak açlıktan kıvranan bir yarışmacıya "Size yemek veremeyiz, gerekirse burada öleceksiniz" diyebilir? Bu, alt tarafı bir TV şovu, 2 bin yıl öncesinde gladyatörlerin ölümüne dövüştüğü arena değil ki...
Doktorlar gerek görürse, yarışmacıları hastaneye gönderip orada bakılmalarını isteyebiliyor. Önceki yarışmada bir yarışmacının açlık sınırında hastaneye yetiştirildiğini ve bir buçuk gün boyunca beslendiğini hepimiz biliyoruz.
Türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Acun meselesine bir de bu yönden bakmakta fayda var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA